... S9+ on praegu kõige ratsionaalsem valik, S10 seeria ei hakka hinna ja omaduste poolest sellega veel niipea konkureerima ja on rohkem valikuks neile, kellel peab olema just see kõige-kõigem ... _________________
Ma usun, et üks kasutaja on väga täpselt kursis, mis ja kuidas uutel on sõrmejäljelugejad
Ma kasutan seda vaid välismaal või siis jube võõras seltskonnas (mida pole väga, väga ammu juhtunud) _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kuidas teil adaptive brightness töötab?
Android Pie-s on seda loogikat muudetud, et ta püüab ise seda kuidagi arvata. Olen teinud ka seadete alt "reset usage patternes".
Aga ikkagi üle poolte juhtudes on nii, et valges telefoni avades on telefoni heledus kõige tumedamaks keeratud.
No nii, nüüd on ta käes.599€-85€ vanast S6 Edgest Telia.fi vahetusdiil. Näppimist tundideks. Kas on midagi, mida peaks teadma seadetest ilmtingimata? Proua Bixby töö jääb veidi ebaselgeks, kuid muidu on bra _________________ Oleks mina näinud, kuis sind tehti, oleks öelnud: ärge tehke.
No nii, nüüd on ta käes.599€-85€ vanast S6 Edgest Telia.fi vahetusdiil. Näppimist tundideks. Kas on midagi, mida peaks teadma seadetest ilmtingimata? Proua Bixby töö jääb veidi ebaselgeks, kuid muidu on bra
Ekraani reso kindlasti maksimumi peale. Rohkem ei mäleta peast.
Yks huvitav anomaalia on. Avaekraanil on kella ja ilma äpp Weather&Clock Widget ja kuigi äratus on 8.10 näitab see 8.05. Proovisin muuta äratuse aega ja alati on näit tegelikust äratuse ajast 5 min. varasem. _________________ Oleks mina näinud, kuis sind tehti, oleks öelnud: ärge tehke.
Ma ei tea hetkeseisu, kuid varasemalt oli äratusel võimalik lisada selline valik, et äratus hakkabki varem pihta vaikselt. Et nö. hakata sind mõni minut varem tasapisi unest välja tooma, selle asemel, et kohe pröökama panna valitud kella ajal. Sellel oli ka mingi nimetus, mis mul hetkel meelde ei tule.
Tohutult häirib peale viimast uuendust. et bäck ja home nupu rida on koguaeg ees, ka fullscreen videode jms asjadege kuidagi ära ei kao.... kuidas sellest lahti saab?
Ning naise S9 ei taha kõnedele vastata. Nupp lihtsalt ei lohise kaasa.
Tohutult häirib peale viimast uuendust. et bäck ja home nupu rida on koguaeg ees, ka fullscreen videode jms asjadege kuidagi ära ei kao.... kuidas sellest lahti saab?
Ning naise S9 ei taha kõnedele vastata. Nupp lihtsalt ei lohise kaasa.
Tohutult häirib peale viimast uuendust. et bäck ja home nupu rida on koguaeg ees, ka fullscreen videode jms asjadege kuidagi ära ei kao....
Mul sellist asja küll pole
tsitaat:
Ning naise S9 ei taha kõnedele vastata. Nupp lihtsalt ei lohise kaasa
Aga ta ei lohisegi kaasa, mingi rõngas tekib selle ümber _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tundub, et selle uue Androidiga on ikka väga puusse pandud. Kolleegid ümberringi kiruvad oma S9 ja S9+ peal ning otsivad võimalust eelmise versiooni peale tagasi minna. Teiste mudelite omanikelt pole samuti viimase versiooni osas kiidusõnu tulnud. Paar tükki võrdlevad juba Windows 10-ga _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
Siiani pole kuulnud ühtegi muud halvustavat kui siin... eks tuleb natuke harjuda nagu iga uue asjaga. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Minu arust ega midagi paremaks ei läinud, samas ka midagi hullemaks ka mitte _________________ This message was sent from space using stargate
Tohutult häirib peale viimast uuendust. et bäck ja home nupu rida on koguaeg ees, ka fullscreen videode jms asjadege kuidagi ära ei kao....
Mul sellist asja küll pole
tsitaat:
Ning naise S9 ei taha kõnedele vastata. Nupp lihtsalt ei lohise kaasa
Aga ta ei lohisegi kaasa, mingi rõngas tekib selle ümber
Aga mul on ja pole võimalust see eest saada. Youtube ja kõik muu mis kasutab fullscreen'i. Sigahäiriv on see ikka.
Ekraan - Navigatsiooninupud
Kaota ära nupud, pane liigutuste peale. Ma kaotasin liigutuste vihjed ka ära. Harjusin päevaga kuna nuppude asukoht meeles ja vajutamise ajal viipad vastavast kohast alt üles. Pole isegi erinevad liigutused _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Mul on navigatsiooninupud aktiveeritud.
Ok, ma saan aru pointist....
Eelmise androidiga sai navi.nuppe ekraanile lukustada. hetkel millegipärast ma ei leia seda. Aga sellegi poolest full screeni korral kaovad mul nupud ära _________________ This message was sent from space using stargate
Tundub, et selle uue Androidiga on ikka väga puusse pandud. Kolleegid ümberringi kiruvad oma S9 ja S9+ peal ning otsivad võimalust eelmise versiooni peale tagasi minna. Teiste mudelite omanikelt pole samuti viimase versiooni osas kiidusõnu tulnud. Paar tükki võrdlevad juba Windows 10-ga
Jah, ka mina alguses kirusin. Siis keegi mainis et selle asemel nüüd "Gesture control", ehk siis maakeeli selliselt kaotab need nupud üldse ekraanilt ära ning nuppude asemel lohistad alt nurgast vastava nupu asukohast natukene ülesse ja voilaa. 2-3 päeva harjumist ja enam ma neid nuppe ei tahagi näha
jubedus _________________ This message was sent from space using stargate
Oot, kas see näpuga üles liigutamine on nupu asemel üks liigutus või tuleb teha 1+1 e nupp välja ja siis vajutada? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Oot, kas see näpuga üles liigutamine on nupu asemel üks liigutus või tuleb teha 1+1 e nupp välja ja siis vajutada?
Üks liigutus
Noh, see ei tohiks küll midagi hullu olla. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Veel eraldi puutenuppuga S7-l saab kiirelt 2x seda multitaskingunuppu puudutades kahe viimase rakenduse vahel vahetada (ekraaniosa ei pea puutumagi), kas S8/S9 jaoks oli ka selleks mingi gesture? Servast tõmmates vahetab?
Veel eraldi puutenuppuga S7-l saab kiirelt 2x seda multitaskingunuppu puudutades kahe viimase rakenduse vahel vahetada (ekraaniosa ei pea puutumagi), kas S8/S9 jaoks oli ka selleks mingi gesture? Servast tõmmates vahetab?
2x alt üles vastavast kohast. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
2x alt üles vastavast kohast.
Mitte alati. näiteks chromeiga browsides on 1x. Mõnd äppi kasutades arvatavasti peaks 2x _________________
Mitte alati. näiteks chromeiga browsides on 1x. Mõnd äppi kasutades arvatavasti peaks 2x
Kui 1x teed saad lahtiolevaõte äppide valiku
Kui 2x siis paneb automaatselt listis järgmise äpi.
Kui uuesti 2x teed avaneb jällegi äpp mis sul enne seda ees oli. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Mitte alati. näiteks chromeiga browsides on 1x. Mõnd äppi kasutades arvatavasti peaks 2x
Kui 1x teed saad lahtiolevaõte äppide valiku
Kui 2x siis paneb automaatselt listis järgmise äpi.
Kui uuesti 2x teed avaneb jällegi äpp mis sul enne seda ees oli.
minul mitte, alati on aktiivne teine või eelmine rakendus ja viimati kasutatud rakendus tõrjutakse paremale
jubedalt käib närvidele
ja pole kordagi enne tänast proovinud ka kaht korda nühkida.
Nüüd proovisin, aga mitte sittagi ei ole muutunud ja mul veebruari turvauuendused juba peal _________________ ☠
Tegin video. Swipe üles - swipe üles ja vahetab kahe rakenduse vahel. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Praeguste ilmadega on füüsilisel home nupul siiski eelis - ma olen oma S2>S4>S7 peal alati accessibility alt home'i kõne vastu võtmiseks ja power'i kõne lõpetamiseks sättinud. Minu arust isegi ilma kindata selleks mugavam kui ekraani nühkida, kindaga aga eriti.
Vaatasin, et tavaline S9 on hetkel Klickis täitsa mõistliku hinnaga. On keegi sealt viimasel ajal ostnud konkreetse telefoni?
Müüvad nad n.ö Baltikumi turu omi või on kuskilt Poola või muu riigi laost neid tellinud?
Tõenäoliselt mitte baltic _________________ This message was sent from space using stargate
Tegin video. Swipe üles - swipe üles ja vahetab kahe rakenduse vahel.
mul ei tee topelt swipe midagi
kui väga kiiresti teha siis vast ei tee aga nagu üks - kaks...siis teeb. Või üldse ei? _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Tuli mingi update 30min. tagasi 9+-le. Peale seda tumeda teemaga menüüdes peaaegu üldse midagi ei näe
Enne oli ok
Välimust ka muudeti
_________________ This message was sent from space using stargate
Enne oli sama teema. Nad mingit tähtede valgustust vms muutnud _________________ This message was sent from space using stargate
Tellisin endale s10 ja seega müüks s9 maha aga enne tahaks garantiiga ekraani ära vahetada. Eeldan, et ikka saab garantiiga. Waze on ennast jäädavalt sinna istutanud. Teliasse viies ilmselt läheb aeg pikemaks kui otse. Aga kus see kõige õigem "otse" on?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.