Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mufferino
Kreisi kasutaja
|
31.01.2019 10:17:42
Re: Pärnu ark kogemus |
|
|
Ardo kirjutas: |
Spoiler 
muffyN kirjutas: |
pisikera kirjutas: |
MONGO kirjutas: |
Tervitus kaasfoorumlased.
Pöördun HinnaVaatlusesse üle pika aja, seekord maakonnalehe reporterina, sest oleks üks väike küsimus.
Vaatlesin nimelt maanteeameti eelmise aasta sõidueksamite statistikat ja märkasin, et Pärnumaal on eksami edukalt sooritajate protsent küllaltki madal. Samas olen ise kursis ühe juhtumiga, kus just käsil vaide esitamine.
Siit ka küsimus laiale ringile, kas kellelgi on möödunud aasta jooksul huvitavaid kogemusi sõidueksamitega ja / või vaide esitamiste ja / või eksamisalvestusega tutvumisega Pärnumaal? Kui on ja arvad, et võid neid jagada, siis ootaksin seda kas foorumis või sõnumiga.
Omalt poolt annan pioneeri ausõna, et pean kinni eetilistest normidest ja ei kirjuta automaatselt kellegi lausekatke põhjal klikilugu. Ootaksin pigem väikest arutelu ning kui sooviksin kirjutada, siis küsiksin selleks kenasti luba. |
Minul on hetkel käimas vaie Pärnu Büroos. Pikk jutt lühidalt.. Sõitsin eksami lõpus selle suure tuisuga maksimarketi ringil, suunaga pärnust tagasi pärnu. Hoidsin sisemisele ringile, kuna äärmine ju lõpeb haapsalu poole ära, ringilt tulles ütles eksamineerija et kõik. Olin liiga ringi keskjoone lähedal, kuigi ühtegi teist autot polnud, tekitasin nö liiklusoktliku olukorra,ok lepin sellega, kuigi tegemist oli paiknemisveaga. Hiljem raportit lugedes selgus, et olin teinud hoopis vead ümberreastumine ohtlikult ja ebamõistlik aeglane sõit ja pidurdusvalmidus.. ühesõnaga raport ei klapi eksamineerija jutuga ja neid raporti vigu mul ei olnud. Vaatame mis saab. Mainin ära et tegemist oli selle 28 jaanuar suure tuisuga, kus kitsal nurme teel 90 alas, täis tuisanud ja ülilibedal maanteelõigul, samal ajal tuiskas ja nähtavus null, sõitsin 80ga.. seega minu arust ei ole ebamõistlik. Autokool saatis vut vut vaidlustama. Kui tegingi vea, siis tunnistan, kuid hetkel tahan lihtsalt teada, miks raport ei klapi. Eksamineerija ka lõpus väitis et kahju, nii väike viga ja muidu sõitsin hästi, teine kord tuled kindlasti arkist välja lubadega..
Ja minu vaide esitamine pole teemal, et andke load, pole midagi valesti teinud, vaid pigem selguse saamine, kus ma tegin need raportis kirjas olnud vead ja miks eksamineerija ka hiljem viga arutades mulle nendest ei rääkinud. Uus eksami aeg kirjas ja lähen sinna, kuid kui tegingi sellised vead, siis tahaks teada, et vigadest õppida  |
* ää hirmuta, ma lähen 6ndal pärnusse .. tallinnas olid ebardlikult pikad järjekorrad  |
Võta kindlasti paar sõidutundi kohalikust autokoolist, isegi siis kui arvad, et Pärnut tunned. |
seda kindlasti. juba orgunniti mulle mingi klemm, kellega ringi kärutada enne eksamit.. pidavat kõik teadatuntud tillikanurgad-nurgatagused ära näitama jms
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eints
Kreisi kasutaja

|
01.02.2019 10:37:42
|
|
|
Ei ole midagi Tallinnas ülipikad järjekorrad. Tegin teooria esmaspäeval ära, kohe peale edukat lõpetamist läksin maanteeameti kodulehele ning vaatasin aegu. Jah, alguses esimeseks pakkus 13.03, mille ka kirja panin(ning vaatasin ka, et 31.01 oleks saanud Pärnus teha). 2 tundi hiljem sain juba 06.02 aja ning kaks päeva hiljem sain 01.02. Peab lihtsalt koguaeg piiluma sinna, et äkki on keegi oma aja üles öelnud.
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
01.02.2019 11:39:03
|
|
|
Eints kirjutas: |
Ei ole midagi Tallinnas ülipikad järjekorrad. Tegin teooria esmaspäeval ära, kohe peale edukat lõpetamist läksin maanteeameti kodulehele ning vaatasin aegu. Jah, alguses esimeseks pakkus 13.03, mille ka kirja panin(ning vaatasin ka, et 31.01 oleks saanud Pärnus teha). 2 tundi hiljem sain juba 06.02 aja ning kaks päeva hiljem sain 01.02. Peab lihtsalt koguaeg piiluma sinna, et äkki on keegi oma aja üles öelnud. |
Ma tegin 23ndal teooria ära, tallinnas sain 6.03 sõidu aja, mõtsin et nii kaua ei viitsi oodata, sauele ei saanud millegipärast .. pärnusse sain 6.02, good enough
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eints
Kreisi kasutaja

|
01.02.2019 14:09:08
|
|
|
oehh, kahju hakkab kohe Tallinna liiklusest, üks lubadega AHV jälle juures. Hoolimata vigadest, lasti läbi
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
pisikera
HV vaatleja
|
01.02.2019 14:18:05
|
|
|
Eints kirjutas: |
oehh, kahju hakkab kohe Tallinna liiklusest, üks lubadega AHV jälle juures. Hoolimata vigadest, lasti läbi  |
PALJU ÕNNE!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Eints
Kreisi kasutaja

|
01.02.2019 14:55:52
|
|
|
Tänud, eks närv oli sees ning parklasse tagasi sõites tundsin, et tuleb vast uuesti proovida, kuid peale lühikest jutuajamist soovitas täna veel mitte rooli istuda ja õnnitles...endal oli küll wtf
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smati
HV kasutaja
|
02.02.2019 11:49:02
|
|
|
Mul oli teine eksam perfi, kuni parklasse sõiduni, kus panin anna teed märgi alt läbi. Siis oli ka hetkeks tunne, et tuleb uuesti teha
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
02.02.2019 19:35:52
|
|
|
Smati kirjutas: |
Mul oli teine eksam perfi, kuni parklasse sõiduni, kus panin anna teed märgi alt läbi. Siis oli ka hetkeks tunne, et tuleb uuesti teha  |
oleneb kuidas läbi panid. kui kellelegi teed anda ei olnud ja natukene jälgid ka, siis ega see märk otseselt ei kohusta sind hoogu maha võtma ega seisku jääda.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
pisikera
HV vaatleja
|
07.02.2019 17:43:46
|
|
|
MONGO kirjutas: |
Tervitus kaasfoorumlased.
Pöördun HinnaVaatlusesse üle pika aja, seekord maakonnalehe reporterina, sest oleks üks väike küsimus.
Vaatlesin nimelt maanteeameti eelmise aasta sõidueksamite statistikat ja märkasin, et Pärnumaal on eksami edukalt sooritajate protsent küllaltki madal. Samas olen ise kursis ühe juhtumiga, kus just käsil vaide esitamine.
Siit ka küsimus laiale ringile, kas kellelgi on möödunud aasta jooksul huvitavaid kogemusi sõidueksamitega ja / või vaide esitamiste ja / või eksamisalvestusega tutvumisega Pärnumaal? Kui on ja arvad, et võid neid jagada, siis ootaksin seda kas foorumis või sõnumiga.
Omalt poolt annan pioneeri ausõna, et pean kinni eetilistest normidest ja ei kirjuta automaatselt kellegi lausekatke põhjal klikilugu. Ootaksin pigem väikest arutelu ning kui sooviksin kirjutada, siis küsiksin selleks kenasti luba. |
Kahjuks ma ei saa sulle sõnumit saata, võid kirjutada oma meili aadressi, saan sulle siis kirjutada
MINU EDUSAMMUD!
Käisin täna Pärnu Ark büroos oma eksamivideoga tutvumas, meid oli ruumis 3.. üks nendest siis kooli esindaja ja teine eksamineerija. Videot läbi vaadates ei leidnud nad viga, mida eksamineerija väitel tegin, samuti ei leidnud nad aktis olevaid vigu, seega tõdeti.. et õnneks või kahjuks, minu eksam oli sooritatud puhtalt! Seega võimalik vaid Pärnus, ilma ühegi veata läbi kukkunud! Tase, et mõned ajavad taga vaid protsenti...
Järgmine nädal uus eksam ja ootan endiselt tallinna komisjoni otsust. Kui eksam sooritatud ja load käes, siis mina tahaks küll kaebuse esitada!
Üleskutse ka teistele, kellel on Pärnu ark-ga halvad kogemused või vaided, võite mulle kirjutada, kuna olen alles uus foormis, ei saa ma sõnumitele vastata, seega jätke oma e-mail posti
Seniks turvalist liiklemist!
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
07.02.2019 17:50:35
|
|
|
Mis uus eksam? Tõdeti et vigu pole ja sooritatud puhtalt aga ikka vaja uuesti eksam teha?
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
pisikera
HV vaatleja
|
07.02.2019 18:22:19
|
|
|
Seni, kuni tallinna komisjon pole otsust saatnud, ei ole ka nö lõpplikku otsust, Komisjon võib otsuse saata 30 päeva. Kuna uue eksami aja panin kohe kirja, siis jah, uus eksam tulemas. Samuti öeldi, et kui otsus positiivne, siis ei pruugi see tähendada, et saad automaatselt load. Näiteks on määratletud eksami kestvus 45 minutit, kui aeg täis ei tule, tuleb samuti sooritada uus eksam. See pidi olema ka levinum variant, teed korduse aga saad tasuta. Minul eksami mittesooritamine öeldi 35dal minutil, arki tagasi sõitsin aga 42 minutil, seega, aeg ei tulnud täis. Kui tallinnast tulev otsus on kinnitatud ja positiivne, siis kindlasti nõuan oma eksami raha tagasi, sest hetkel on mul lootust kiiremini load saada uue eksamiga. Jäädes otsust ootama, siis teada on.. ametlikud veskid jahvatavad aeglaselt
|
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
07.02.2019 18:32:06
|
|
|
Mismõttes uuesti kui see kes eksamit vastu võtab kella ei tunne, siis mis see sinu asi on? Sa oleks pidanud lihtsalt omavoliliselt suvaliselt ringi tiirutama kuniks 45 min täis?
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
pisikera
HV vaatleja
|
07.02.2019 18:47:22
|
|
|
No tunneb, aga ütles ju eksami 35minutil, et ma kukkusin läbi, üli ohtliku veaga.. mida polnud.. Aga annan teada kui vastused käes.. eks olukord hetkel suht keeruline.. stressi tase juba 220
|
|
tagasi üles |
|
 |
ronny25
HV vaatleja
|
07.02.2019 18:56:46
|
|
|
Mingid leheneegrid käisid HVst ju mingeid uudiseid noppimas... Kus nad nüüd on?
_________________ Ma olen täiesti normaalne. Hääled peas ütlesid seda mulle... |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
07.02.2019 19:09:28
|
|
|
ronny25 kirjutas: |
Mingid leheneegrid käisid HVst ju mingeid uudiseid noppimas... Kus nad nüüd on? |
seal samas kus lillatäpimehedki, seal, kus neid kõige vähem tarvis on
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
07.02.2019 23:43:02
|
|
|
Üritavad praegu E-klazzest ja DPFi eemaldusest lugu valmis kirjutada.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
08.02.2019 20:21:42
|
|
|
Kui neid kaameraid ja asju poleks, kõlaks see lugu kui meelehea väljapressimise katse.
Vanal mingid kompleksid ja elas neid eksamineeritaval välja? Või lihtsalt ebakompetentne? Või üldse ebaadekvaatne?
Igal juhul ootame siia ka lõpplahendust.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
pisikera
HV vaatleja
|
09.02.2019 08:43:29
|
|
|
Kindlasti annan teada, kui asi edasi liigub.
Hetkel olen ise üpris pettunud, et ei teinud vigu.. saaks ju aru, et teed vea ja kukud läbi, kuid sellisel olukorras, vigu pole ja lube ka, on natuke kummaline.. Oleks ju teoreetiliselt juba 2 nädalat võinud ringi vurada,... Uskumatu, et tänapäeva ühiskonnas selline asi ja tagakiusamine veel võimalik on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MONGO
HV kasutaja

|
09.02.2019 18:51:13
|
|
|
ronny25 kirjutas: |
Mingid leheneegrid käisid HVst ju mingeid uudiseid noppimas... Kus nad nüüd on? |
Tere,
üks leheneeger on siin, kahjuks või õnneks ei ole seni ühtegi uudist siit noppinud. Hetkel suhtlen juba mõne isikuga siit, teemaga tegelesin küll juba enne ehk seda linnukest ei saa ka seekord kirja. Kui keegi tahaks veel Pärnu mnt-ameti kohta kogemusi jagada siis inbox on avatud.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
2 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
pisikera
HV vaatleja
|
12.02.2019 11:53:12
|
|
|
Nii, minul täna siis uus eksam tehtud ja load olemas.. jeppiii.. Vigu tuli ka suurest närvitsemisest, kuid eksamineerija oli super, rahustas maha ja pool sõitu oli juba rahulik Kartsin nii hullult vigu teha, et tegin vigu
Lõpptulemus aga positiivne, kuna vead olid väiksed, näiteks, ei keeranud peateele, sest auto ju tuli.. kilomeetri kaugusel, aga tuli.. eksamineerija siis korrutas, et ole rahulik ja usalda ennast, sa teed ju õigesti
Ega minu vaide otsus ei muuda enam midagi, aga endiselt ootan seda, kui osutub positiivseks, siis kindlasti järgneb sellele ka mõni kaebus jne.. aga eks annan teada kohe, kui tulemus käes!
Ohutut Liiklemist!
|
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
22.03.2019 09:24:32
|
|
|
Hakkab vaikselt lõpule jõudma juhiloa tegemisega, eilse seisuga sai Maanteeametis teooria edukalt sooritatud ja tulev kolmapäev Tallinnas sõidueksam.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
23.03.2019 13:11:27
|
|
|
antikondor kirjutas: |
Hakkab vaikselt lõpule jõudma juhiloa tegemisega, eilse seisuga sai Maanteeametis teooria edukalt sooritatud ja tulev kolmapäev Tallinnas sõidueksam. |
teooria oli lihtne, aga sõit. oh my
eile käisin teist korda feilimas. päris igasugustele vist lube ei anta ja järgmine vaba aeg oli mai lõpus alles
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
23.03.2019 13:33:41
|
|
|
Sauel on vast lühem järjekord, kui Tallinnas.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
23.03.2019 13:40:35
|
|
|
Janar! kirjutas: |
Sauel on vast lühem järjekord, kui Tallinnas. |
sauel ei saa juba mõnda aega enam eksameid teha. pole üldse mnt. lehel valikus
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
23.03.2019 14:23:05
|
|
|
kas mitte see teema ka ei olnud, et päris kohe peale feilimist uut aega ei saagi?
ma ei saa sellest aru, mis mõte on minna kuskile karup*** tegema seda sõitu. kui närv sees on ja ära kobistad sõidu, siis vahet pole, kas toimub see põlvas, haapsalus, pärnus või tallinnas, läbi ikka ei saa. need vead, millega läbi kukkusin, tulid puhtalt närvidest ja sellega kaasnevast rapsimisest ja tähelepanematusest. suht igal pool sõitmas käind ja ei ütleks küll, et tallinn nüüd nii hirmus keeruline ja paha on. pluss ega eksami ajal sind kuskile romurally rajale ka nüüd päris ei viida.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|