Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Autokoolid ja Transpordiamet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 125, 126, 127  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mufferino
Kreisi kasutaja

sõnum 31.01.2019 10:17:42 Re: Pärnu ark kogemus vasta tsitaadiga

Ardo kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
Võta kindlasti paar sõidutundi kohalikust autokoolist, isegi siis kui arvad, et Pärnut tunned.

seda kindlasti. juba orgunniti mulle mingi klemm, kellega ringi kärutada enne eksamit.. pidavat kõik teadatuntud tillikanurgad-nurgatagused ära näitama jms thumbs_up.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Eints
Kreisi kasutaja
Eints

sõnum 01.02.2019 10:37:42 vasta tsitaadiga

Ei ole midagi Tallinnas ülipikad järjekorrad. Tegin teooria esmaspäeval ära, kohe peale edukat lõpetamist läksin maanteeameti kodulehele ning vaatasin aegu. Jah, alguses esimeseks pakkus 13.03, mille ka kirja panin(ning vaatasin ka, et 31.01 oleks saanud Pärnus teha). 2 tundi hiljem sain juba 06.02 aja ning kaks päeva hiljem sain 01.02. Peab lihtsalt koguaeg piiluma sinna, et äkki on keegi oma aja üles öelnud.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
mufferino
Kreisi kasutaja

sõnum 01.02.2019 11:39:03 vasta tsitaadiga

Eints kirjutas:
Ei ole midagi Tallinnas ülipikad järjekorrad. Tegin teooria esmaspäeval ära, kohe peale edukat lõpetamist läksin maanteeameti kodulehele ning vaatasin aegu. Jah, alguses esimeseks pakkus 13.03, mille ka kirja panin(ning vaatasin ka, et 31.01 oleks saanud Pärnus teha). 2 tundi hiljem sain juba 06.02 aja ning kaks päeva hiljem sain 01.02. Peab lihtsalt koguaeg piiluma sinna, et äkki on keegi oma aja üles öelnud.

Ma tegin 23ndal teooria ära, tallinnas sain 6.03 sõidu aja, mõtsin et nii kaua ei viitsi oodata, sauele ei saanud millegipärast .. pärnusse sain 6.02, good enough
tagasi üles
Eints
Kreisi kasutaja
Eints

sõnum 01.02.2019 14:09:08 vasta tsitaadiga

oehh, kahju hakkab kohe Tallinna liiklusest, üks lubadega AHV jälle juures. Hoolimata vigadest, lasti läbi beer_yum.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
pisikera
HV vaatleja

sõnum 01.02.2019 14:18:05 vasta tsitaadiga

Eints kirjutas:
oehh, kahju hakkab kohe Tallinna liiklusest, üks lubadega AHV jälle juures. Hoolimata vigadest, lasti läbi beer_yum.gif thumbs_up.gif

PALJU ÕNNE!
tagasi üles
Eints
Kreisi kasutaja
Eints

sõnum 01.02.2019 14:55:52 vasta tsitaadiga

Tänud, eks närv oli sees ning parklasse tagasi sõites tundsin, et tuleb vast uuesti proovida, kuid peale lühikest jutuajamist soovitas täna veel mitte rooli istuda ja õnnitles...endal oli küll wtf icon_eek.gif icon_biggrin.gif
tagasi üles
Smati
HV kasutaja

sõnum 02.02.2019 11:49:02 vasta tsitaadiga

Mul oli teine eksam perfi, kuni parklasse sõiduni, kus panin anna teed märgi alt läbi. Siis oli ka hetkeks tunne, et tuleb uuesti teha icon_lol.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 02.02.2019 19:35:52 vasta tsitaadiga

Smati kirjutas:
Mul oli teine eksam perfi, kuni parklasse sõiduni, kus panin anna teed märgi alt läbi. Siis oli ka hetkeks tunne, et tuleb uuesti teha icon_lol.gif
oleneb kuidas läbi panid. kui kellelegi teed anda ei olnud ja natukene jälgid ka, siis ega see märk otseselt ei kohusta sind hoogu maha võtma ega seisku jääda.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
pisikera
HV vaatleja

sõnum 07.02.2019 17:43:46 vasta tsitaadiga

MONGO kirjutas:
Tervitus kaasfoorumlased.

Pöördun HinnaVaatlusesse üle pika aja, seekord maakonnalehe reporterina, sest oleks üks väike küsimus.

Vaatlesin nimelt maanteeameti eelmise aasta sõidueksamite statistikat ja märkasin, et Pärnumaal on eksami edukalt sooritajate protsent küllaltki madal. Samas olen ise kursis ühe juhtumiga, kus just käsil vaide esitamine.

Siit ka küsimus laiale ringile, kas kellelgi on möödunud aasta jooksul huvitavaid kogemusi sõidueksamitega ja / või vaide esitamiste ja / või eksamisalvestusega tutvumisega Pärnumaal? Kui on ja arvad, et võid neid jagada, siis ootaksin seda kas foorumis või sõnumiga.

Omalt poolt annan pioneeri ausõna, et pean kinni eetilistest normidest ja ei kirjuta automaatselt kellegi lausekatke põhjal klikilugu. Ootaksin pigem väikest arutelu ning kui sooviksin kirjutada, siis küsiksin selleks kenasti luba.

Kahjuks ma ei saa sulle sõnumit saata, võid kirjutada oma meili aadressi, saan sulle siis kirjutada icon_wink.gif

MINU EDUSAMMUD!
Käisin täna Pärnu Ark büroos oma eksamivideoga tutvumas, meid oli ruumis 3.. üks nendest siis kooli esindaja ja teine eksamineerija. Videot läbi vaadates ei leidnud nad viga, mida eksamineerija väitel tegin, samuti ei leidnud nad aktis olevaid vigu, seega tõdeti.. et õnneks või kahjuks, minu eksam oli sooritatud puhtalt! Seega võimalik vaid Pärnus, ilma ühegi veata läbi kukkunud! Tase, et mõned ajavad taga vaid protsenti...
Järgmine nädal uus eksam ja ootan endiselt tallinna komisjoni otsust. Kui eksam sooritatud ja load käes, siis mina tahaks küll kaebuse esitada!
Üleskutse ka teistele, kellel on Pärnu ark-ga halvad kogemused või vaided, võite mulle kirjutada, kuna olen alles uus foormis, ei saa ma sõnumitele vastata, seega jätke oma e-mail posti icon_wink.gif

Seniks turvalist liiklemist!
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 07.02.2019 17:50:35 vasta tsitaadiga

Mis uus eksam? Tõdeti et vigu pole ja sooritatud puhtalt aga ikka vaja uuesti eksam teha?
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
pisikera
HV vaatleja

sõnum 07.02.2019 18:22:19 vasta tsitaadiga

Seni, kuni tallinna komisjon pole otsust saatnud, ei ole ka nö lõpplikku otsust, Komisjon võib otsuse saata 30 päeva. Kuna uue eksami aja panin kohe kirja, siis jah, uus eksam tulemas. Samuti öeldi, et kui otsus positiivne, siis ei pruugi see tähendada, et saad automaatselt load. Näiteks on määratletud eksami kestvus 45 minutit, kui aeg täis ei tule, tuleb samuti sooritada uus eksam. See pidi olema ka levinum variant, teed korduse aga saad tasuta. Minul eksami mittesooritamine öeldi 35dal minutil, arki tagasi sõitsin aga 42 minutil, seega, aeg ei tulnud täis. Kui tallinnast tulev otsus on kinnitatud ja positiivne, siis kindlasti nõuan oma eksami raha tagasi, sest hetkel on mul lootust kiiremini load saada uue eksamiga. Jäädes otsust ootama, siis teada on.. ametlikud veskid jahvatavad aeglaselt icon_wink.gif
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 07.02.2019 18:32:06 vasta tsitaadiga

Mismõttes uuesti kui see kes eksamit vastu võtab kella ei tunne, siis mis see sinu asi on? Sa oleks pidanud lihtsalt omavoliliselt suvaliselt ringi tiirutama kuniks 45 min täis?
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
pisikera
HV vaatleja

sõnum 07.02.2019 18:47:22 vasta tsitaadiga

No tunneb, aga ütles ju eksami 35minutil, et ma kukkusin läbi, üli ohtliku veaga.. mida polnud.. Aga annan teada kui vastused käes.. eks olukord hetkel suht keeruline.. stressi tase juba 220 icon_biggrin.gif
tagasi üles
ronny25
HV vaatleja

sõnum 07.02.2019 18:56:46 vasta tsitaadiga

Mingid leheneegrid käisid HVst ju mingeid uudiseid noppimas... Kus nad nüüd on?
NATAS999
HV Guru

sõnum 07.02.2019 19:09:28 vasta tsitaadiga

ronny25 kirjutas:
seal samas kus lillatäpimehedki, seal, kus neid kõige vähem tarvis on icon_lol.gif
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 07.02.2019 23:43:02 vasta tsitaadiga

Üritavad praegu E-klazzest ja DPFi eemaldusest lugu valmis kirjutada.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 08.02.2019 20:21:42 vasta tsitaadiga

Kui neid kaameraid ja asju poleks, kõlaks see lugu kui meelehea väljapressimise katse.
Vanal mingid kompleksid ja elas neid eksamineeritaval välja? Või lihtsalt ebakompetentne? Või üldse ebaadekvaatne?
Igal juhul ootame siia ka lõpplahendust.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
pisikera
HV vaatleja

sõnum 09.02.2019 08:43:29 vasta tsitaadiga

Kindlasti annan teada, kui asi edasi liigub.
Hetkel olen ise üpris pettunud, et ei teinud vigu.. saaks ju aru, et teed vea ja kukud läbi, kuid sellisel olukorras, vigu pole ja lube ka, on natuke kummaline.. Oleks ju teoreetiliselt juba 2 nädalat võinud ringi vurada,... Uskumatu, et tänapäeva ühiskonnas selline asi ja tagakiusamine veel võimalik on.
tagasi üles
MONGO
HV kasutaja
MONGO

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.02.2019 18:51:13 vasta tsitaadiga

ronny25 kirjutas:

Tere,

üks leheneeger on siin, kahjuks või õnneks ei ole seni ühtegi uudist siit noppinud. Hetkel suhtlen juba mõne isikuga siit, teemaga tegelesin küll juba enne ehk seda linnukest ei saa ka seekord kirja. Kui keegi tahaks veel Pärnu mnt-ameti kohta kogemusi jagada siis inbox on avatud. beer_yum.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 21
tagasi üles
pisikera
HV vaatleja

sõnum 12.02.2019 11:53:12 vasta tsitaadiga

Nii, minul täna siis uus eksam tehtud ja load olemas.. jeppiii.. Vigu tuli ka suurest närvitsemisest, kuid eksamineerija oli super, rahustas maha ja pool sõitu oli juba rahulik icon_biggrin.gif Kartsin nii hullult vigu teha, et tegin vigu icon_biggrin.gif
Lõpptulemus aga positiivne, kuna vead olid väiksed, näiteks, ei keeranud peateele, sest auto ju tuli.. kilomeetri kaugusel, aga tuli.. eksamineerija siis korrutas, et ole rahulik ja usalda ennast, sa teed ju õigesti icon_biggrin.gif
Ega minu vaide otsus ei muuda enam midagi, aga endiselt ootan seda, kui osutub positiivseks, siis kindlasti järgneb sellele ka mõni kaebus jne.. aga eks annan teada kohe, kui tulemus käes!

Ohutut Liiklemist!
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 22.03.2019 09:24:32 vasta tsitaadiga

Hakkab vaikselt lõpule jõudma juhiloa tegemisega, eilse seisuga sai Maanteeametis teooria edukalt sooritatud ja tulev kolmapäev Tallinnas sõidueksam.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
mufferino
Kreisi kasutaja

sõnum 23.03.2019 13:11:27 vasta tsitaadiga

antikondor kirjutas:
Hakkab vaikselt lõpule jõudma juhiloa tegemisega, eilse seisuga sai Maanteeametis teooria edukalt sooritatud ja tulev kolmapäev Tallinnas sõidueksam.

teooria oli lihtne, aga sõit. oh my
eile käisin teist korda feilimas. päris igasugustele vist lube ei anta icon_lol.gif ja järgmine vaba aeg oli mai lõpus alles icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Janar!
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.03.2019 13:33:41 vasta tsitaadiga

Sauel on vast lühem järjekord, kui Tallinnas.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
mufferino
Kreisi kasutaja

sõnum 23.03.2019 13:40:35 vasta tsitaadiga

Janar! kirjutas:
Sauel on vast lühem järjekord, kui Tallinnas.

sauel ei saa juba mõnda aega enam eksameid teha. pole üldse mnt. lehel valikus
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 23.03.2019 14:23:05 vasta tsitaadiga

kas mitte see teema ka ei olnud, et päris kohe peale feilimist uut aega ei saagi?

ma ei saa sellest aru, mis mõte on minna kuskile karup*** tegema seda sõitu. kui närv sees on ja ära kobistad sõidu, siis vahet pole, kas toimub see põlvas, haapsalus, pärnus või tallinnas, läbi ikka ei saa. need vead, millega läbi kukkusin, tulid puhtalt närvidest ja sellega kaasnevast rapsimisest ja tähelepanematusest. suht igal pool sõitmas käind ja ei ütleks küll, et tallinn nüüd nii hirmus keeruline ja paha on. pluss ega eksami ajal sind kuskile romurally rajale ka nüüd päris ei viida.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Autokoolid ja Transpordiamet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 125, 126, 127  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.