Nõustun, korraliku bitratega 1080p on üsna eristamatu 4k UHDst, eriti filmide korral mis madala kaadrisagedusega..
4k ei võigi korraliku bitratega olla?
Madal kaadrisagedus ehk 24p? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Nagu arvata oli, see ongi põhiuuendus _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kus seda 4K sisu saate? Netflixis veidi on aga need on mingid igavad asjad _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Ameerika vanatädi saadab postiga filme _________________ This message was sent from space using stargate
Siin ei tohi seda valjusti rääkida ei tohi. Aga internetis asju piisavalt.Oskab keegi anda soovitusi kuidas oledi pilti seadistada.
mul 55ne C8
parima pildi sain endale
Reziim elav kasutaja
oled tuli 83
kontrast 61 heledus 63
teravus 43
värv 35
müravaigistused väljas
musta tase Madal
iga sisendiga peab eraldi määrama muidu kasutab algseaded HDMI, cat jne.
Tundus et alles peale seda kui TV oli 2 nädalat töötanud läksid värvid väga heaks
Mul telks 3 nädalat olnud ja pole veel jõudnud kuskile menyydesse sättima _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
einarkole, saad määrata samad kõigile sisenditele korraga. Samas ma kasutangi vaid 2 sisendit.
Et hdr ja DV seadistada, siis peab see aktiivselt ekraanil olema _________________ This message was sent from space using stargate
Kui FHD vaadata 55" ekraanilt siis 4K jaoks oleks vaja 110" diogonaaliga ekraani sama vaatamiskauguse juures (kui DPI aluseks võtta). Iseasi, kas see 110 tolli (ca 2,8 m) kuskile magamistuppa üldse ära mahub. Suht mõttetu asi, imho. 8K kisub juba absurdiks.
Kuidas Lg 65 c8 töötab kõrvaklapi väljund.Oleks vaja sealt analoogvõimu signaal lasta.Kui pistik sisse panna kas siis automaatselt lükatakse teleka kõllid välja või saab valida ise menüüst.Ja kas teleka taga oleva kile peab kindlasti maha tõmbama või võib see seal edasi olla.Krt avastasin siis kui telekas seinas.
Muidugi ei tööta, sest sinu küsimusest ei saadud aru. See telepildi peegeldamine telerist telefoni oligi samsungi pärusmaa. Ma ei tea, et keegi teine tootja seda oleks võimaldanud. Muidugi ei saa kunagi kõike teada.
LGl WEB OSil on üldse see miracast ja screen mirror saatanast. Tahad seda kasutada, saad sa jee telefoni teleriga ühendatud
Proovid ühte, teist ja juba neljandat mitte LG telefoni, no ei tööta. Teler teavitab, et ühendust ei suudetud luua. Chromecast peab ikka alati taskus olema selleks puhuks, kui tahad midagi kellelegi teleekraanil näidata. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kuidas Lg 65 c8 töötab kõrvaklapi väljund.Oleks vaja sealt analoogvõimu signaal lasta.
Targemad võivad täpsustada, aga ma kahtlustan, et kõrvaklapi väljund ei ole nii kvaliteetne, et seda oleks mõtet analoogvõimu ja kõlaritesse suunata. Ehk oleks sobivam leida mingi HDMI ARC Digital to Analogue Converter? _________________ Dima oli siin
Kuidas Lg 65 c8 töötab kõrvaklapi väljund.Oleks vaja sealt analoogvõimu signaal lasta.
Targemad võivad täpsustada, aga ma kahtlustan, et kõrvaklapi väljund ei ole nii kvaliteetne, et seda oleks mõtet analoogvõimu ja kõlaritesse suunata. Ehk oleks sobivam leida mingi HDMI ARC Digital to Analogue Converter?
Ei tea kindlalt C8 kohta, aga see kõrvaklapi auk on LG-del ühtlasi ka "line out" olnud. Menüüdest saab valida, kumb. Saaks kasutada ka Toslink to analog konverterit, aga ma väga ei usu et keegi vahest aru saab
Targemad võivad täpsustada, aga ma kahtlustan, et kõrvaklapi väljund ei ole nii kvaliteetne, et seda oleks mõtet analoogvõimu ja kõlaritesse suunata. Ehk oleks sobivam leida mingi HDMI ARC Digital to Analogue Converter?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.