Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield V märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 78, 79, 80  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mina arvan, et Battlefield V saab olema ...
Äge!
32%
 32%  [ 45 ]
Keskmine!
29%
 29%  [ 41 ]
Nõme!
21%
 21%  [ 30 ]
Ma ei tea!
17%
 17%  [ 24 ]
hääli kokku : 140

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anna tooli

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.12.2018 13:14:48 vasta tsitaadiga

raixxx kirjutas:
Väidetavalt 18 jaanuar tuleb ''Battlefield currency'' millega saab ainult hilpusid ja muud kosmeetikat osta. Ehk tehakse midagi, et company coin'i ka kuidagi juurde saab, camosid ostnud pole aga relvade specializationi peale on kõik ära kulutatud ja peaaegu 0 seis hetkel.
https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/a88s7y/battlefield_currency_paid_for_with_real_money/
Pildist võib nagu oletada, et tuleb relvade avamisega tuleb sama teema nagu 1's oli, peab CC eest lahti ostma.
https://hexus.net/gaming/news/industry/125636-ea-plans-battlefield-v-microtransactions-january/
tsitaat:
A graphic showing the game economy seems to confirm that BCoins are cosmetic only, while the Company Coins (CCoins) that you earn by playing can be used for more important game upgrades.
Kommentaarid: 363 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 299
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 25.12.2018 23:07:21 vasta tsitaadiga

Early Access kirjutas:
raixxx kirjutas:
Väidetavalt 18 jaanuar tuleb ''Battlefield currency'' millega saab ainult hilpusid ja muud kosmeetikat osta. Ehk tehakse midagi, et company coin'i ka kuidagi juurde saab, camosid ostnud pole aga relvade specializationi peale on kõik ära kulutatud ja peaaegu 0 seis hetkel.
https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/a88s7y/battlefield_currency_paid_for_with_real_money/
Pildist võib nagu oletada, et tuleb relvade avamisega tuleb sama teema nagu 1's oli, peab CC eest lahti ostma.
https://hexus.net/gaming/news/industry/125636-ea-plans-battlefield-v-microtransactions-january/
tsitaat:
A graphic showing the game economy seems to confirm that BCoins are cosmetic only, while the Company Coins (CCoins) that you earn by playing can be used for more important game upgrades.

Mis sa nende postitustega öelda tahtsid? Sellest on enne ka juba juttu olnud, et jaanuaris 2019 lisatakse Battlefieldi raha, mida saab osta päris raha eest. Ja seda Battlefieldi raha saab siis kasutada in-game skinnide jne ostmiseks. Relvade upgrademiseks ja relvad ostmiseks seda kasutada ei saa. Selleks on juba praegu mängus olevad Company Coins.

Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 30.12.2018 19:04:30 vasta tsitaadiga

kaido163. Vastan sinule siin, kuna käid teist teemat (Insurgency: Sandstorm) solkimas! Battlefield V on proovitud beta ajal ja kuna tundus samasuguse B kategooria mänguna nagu köik eilmised/viimased osad, jäi see minu puhul ostmata. Kysimus ei ole hakkama saamises, nagu teises teemas oletasid, vaid maitse asjas. Minule lihtsalt meeldivad reaalsusele suunatud fps mängud ja Battlefield seeria ei paku seda minule - sory. Nagu juba eilmises teemas mainisin ja tuletan veelkord sinule meelde: igale yhele oma ..., mängi mida iganes tahad ja jäta palun teiste teemade solkimine: icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 30.12.2018 19:23:01 vasta tsitaadiga

Kui ma vaatan Sir-Kaic BF seeria mängude statse ja siis loen midagi tema poolt kirjetatut: "hakkama saamisest", siis tuleb alati muie näole.
Spoiler Spoiler Spoiler

BF5 on aga jätkuvalt sama katki, kui EBV link Kaido allkirjas.

Aga religioon sureb viimasena icon_razz.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 30.12.2018 19:44:18 vasta tsitaadiga

EI viitsi enam vaielda..

viimati muutis kaido163 30.12.2018 21:16:10, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 30.12.2018 20:02:13 vasta tsitaadiga

kaido163 kirjutas:

Sa tundud ikka sama loll olema kui paljud teised alaealised, kellele K/D on ülim näitaja muu meeskonnatöö on olematu. Aga seda teavad juba kõik milline kibestunud tont sa oled.

I like your style actually, like real life BF6 warrior icon_biggrin.gif

Aga päriselt, mitmed konkureerivate pelade topikud on su ülistavat oodi täis, su promotöö ei kanna vilja või miks selline nagu PÄRIS kibestumus siin välja lööb ?

Parim kaitse on solvang mitte K/D icon_biggrin.gif

Aga teen su tuju natuke paremaks ka siin, silm puhkab kohe icon_smile.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 30.12.2018 20:12:17 vasta tsitaadiga

Ma voin ka Su armastatud pubgi videosi spammida kus cheat'itakse, mille jaoks sa spammid neid videosi koguaeg. Ukski mang pole clean, seda vahem su kallike PUBG kus selline abuse on sama palju kui CSGO's .
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 30.12.2018 20:14:02 vasta tsitaadiga

Vihmausss kirjutas:
Ma voin ka Su armastatud pubgi videosi spammida kus cheat'itakse, mille jaoks sa spammid neid videosi koguaeg. Ukski mang pole clean, seda vahem su kallike PUBG kus selline abuse on sama palju kui CSGO's .

Rahu herra, ma kujutasin lihtsalt endale asju ette taas icon_razz.gif
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 30.12.2018 20:19:27 vasta tsitaadiga

OPollo kirjutas:
Vihmausss kirjutas:

Rahu herra, ma kujutasin lihtsalt endale asju ette taas icon_razz.gif

Sa kujutad toesti endale asju ette, vaadates sinu statse kuulud sa samasse skilli tasandile seega ei olegi Sult midagi tarka arvesse votta .

OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 30.12.2018 20:24:10 vasta tsitaadiga

Vihmausss kirjutas:

Sa kujutad toesti endale asju ette, vaadates sinu statse kuulud sa samasse skilli tasandile seega ei olegi Sult midagi tarka arvesse votta .

Ma ei kilju ka aastast aastasse siin, et kes pelada ei viitsi, on leidnud katkise pela, cheatimis põhjus, bugid v muud põhjused, et nad on SAAMATUD ! ?
See on aga just isanda läbiv sõnum siin. BF seeria on piixusse keeratud, end off, ei maksa oma propagandat ja kiunu muudes teemades edasi kandmas käia ?

Chill ja nautige
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 30.12.2018 20:58:10 vasta tsitaadiga

Vaatasin ennast ja näib viimase sisuliselt kuu jooksul kus ma pole mänginud olen absoluutses K/D topis kukkunud kohalt 3x lausa 73-ndaks. No ei ole huvi mängida icon_sad.gif

https://battlefieldtracker.com/bfv/leaderboards/stats/all/KdRatio?page=1 (Killhoven)

Mis ma öelda tahtsin on et kellel huvi nautige icon_smile.gif

härra Kaic kah muidu https://battlefieldtracker.com/bfv/profile/origin/sir-kaic/overview

kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 30.12.2018 21:00:01 vasta tsitaadiga

EI Viitsi enam vaielda....

viimati muutis kaido163 30.12.2018 21:16:44, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 30.12.2018 21:03:34 vasta tsitaadiga

@kaido163

Vales teemas kiljud taas ?

Nii SAAMATU ei saa nüüd ka olla icon_biggrin.gif

Saab ikka, võta rohtu ja las need vidiod jäävadki siia, sa EI PEA igas teemas oma oodi laulmas käima ja inisema, KUI SAAMATUD kõik on, Mr Pro ! ? icon_wink.gif

Head aastavahetust ja ... sa EI PEA mulle nüüd vastama ja ma ei pea sind seepärast ka saamatuks icon_wink.gif
tagasi üles
raixxx
HV kasutaja
raixxx

sõnum 30.12.2018 21:14:02 vasta tsitaadiga

Hakkab jälle pihta.

kaido163, OPollo
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 30.12.2018 21:18:27 vasta tsitaadiga

raixxx kirjutas:
Hakkab jälle pihta.

kaido163, OPollo
Spoiler Spoiler Spoiler

vana arm ei roosteta icon_rolleyes.gif icon_wink.gif

StarLight
HV veteran

sõnum 30.12.2018 22:14:57 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Ei saa sellest virtuaalse peenisemõõtmisest küll aru aga mis ma välja loen antud linkidest on see , et yks mängija teeb meeskonnatööd SPM>400 ja teine istub põõsas ja ajab KD taga SMP<150.

Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 30.12.2018 22:30:10 vasta tsitaadiga

kaido163 kirjutas INSURGENCY teemas :" Pole vaja ajada sellist ajama, et Battlefield on B kategooria mäng jne. .....

Aga üldiselt ma enam sõna ei võta.. mängi oma mängu edasi ja ole õnnelik.
"

Seega vastan siia, kuna jut käib Battlefieldist. Sinul kaido163 on öigus! Battlefield ei ole B kategooria mäng, vaid öigemini peale viimaseid muutuseid, kuulub see mäng kategooriasse C. icon_idea.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 30.12.2018 22:59:05 vasta tsitaadiga

StarLight kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ei saa sellest virtuaalse peenisemõõtmisest küll aru aga mis ma välja loen antud linkidest on see , et yks mängija teeb meeskonnatööd SPM>400 ja teine istub põõsas ja ajab KD taga SMP<150.

Ma kohe ootasin et keegi kes tunneb end puudutatuna leiaks mingi stati vahe mille baasil saaks maha teha. Hea teada et meeskonnatöö mis iganes resultaadiga on parem kui individuaalne meisterlikkus. Ehk võib öelda kui sa jooksed nagu segane sõpradega kahurilihaks oled tegija ja kes kaine mõistusega peale jooksjaid maha notib kaitses on "põõsas istuja". Vähe sellest, kes teeb seda ka maailmaklassi resultaadiga on ikkagi "mõttetu mees".

Muuseas ma olen pere inimene väikeste lastega ja ei saa seetõttu juba meeskonna tööd harrastada. Tuleb juhuslikel aegadel aega mängida ja mäng pooleni jätta.

StarLight
HV veteran

sõnum 31.12.2018 01:52:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Hea teada et meeskonnatöö mis iganes resultaadiga on parem kui individuaalne meisterlikkus.

Vaata , et KD lõhki ei lähe. Krt, paremat vabandust ei olegi kuulnu " mul on lapsed ja mind ei huvita mängu point vaid ainult see , et saaks põõsas istuda 2 tundi ja headshote teha, pohh see mängu eesmärk"

Paluks mitte erutuda antud jutu peale. Kui istub selline mängustiil siis see on sinu valik ja ma ei ütle , et see oleks vale, aga sõna võtta teemal, et minu KD on 14 ja teisel on 1,2 on silmakirjalik suuremat pilti silmas pidades.

Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 31.12.2018 11:22:22 vasta tsitaadiga

StarLight kirjutas:
tsitaat:
Hea teada et meeskonnatöö mis iganes resultaadiga on parem kui individuaalne meisterlikkus.

Vaata , et KD lõhki ei lähe. Krt, paremat vabandust ei olegi kuulnu " mul on lapsed ja mind ei huvita mängu point vaid ainult see , et saaks põõsas istuda 2 tundi ja headshote teha, pohh see mängu eesmärk"

Paluks mitte erutuda antud jutu peale. Kui istub selline mängustiil siis see on sinu valik ja ma ei ütle , et see oleks vale, aga sõna võtta teemal, et minu KD on 14 ja teisel on 1,2 on silmakirjalik suuremat pilti silmas pidades.

Oot mängu point on vaid milles - spawni-sure rattas keerlemine? Lubage naerda icon_lol.gif
Samas su teine lause nagu ütleb et on ok kui mina otsustan ise kuidas mina seda mängu mängin. Niiet sellega on vist korras.

Seega ei saa nüüd hästi aru mis mure sul on. Statsid on võrdlemiseks nagu sa ise ka tegid? icon_rolleyes.gif
Erinevalt sinust ma pole tegelikult kuskil teisi mängijaid halvustanud nende näitajate või mängustiili poolest vaid viidanud sellele et ka mul on mängust kogemusi.

Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 31.12.2018 16:17:43 vasta tsitaadiga

Killhoven, kuidas sa endal selle KD selliseks said? Kas sul keegi sõber istub meedikuga kõrval, kui ära lastakse?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 31.12.2018 17:38:09 vasta tsitaadiga

Lovvi kirjutas:
Killhoven, kuidas sa endal selle KD selliseks said? Kas sul keegi sõber istub meedikuga kõrval, kui ära lastakse?

Tundub nii, medkasti juures campind. See KD ei ole mingi PTFO vaid reaalne p66sa camp voi mediku kasti juures 1es alas campimine terve conquesti aeg .

https://battlefieldtracker.com/bfv/profile/origin/dUUUmzz/overview

Kahjuks mangu l6bu kustus esimese 20 tunniga ara kui max lvl sai ja siis saigi nagu content otsa. Mapid eiole meeldejaavad(hingepoole pealt, et ohhh nüüd see map) vaid mingi lambised BF1 assetidest kokku pandud map. Mapid ei ole halvad aga pole hinge sees .
Eelnevaid mainitud no custom servers ja sellega seoses lisanduvad custom rule'd nagu seda oli BF3/BF4
64 mangija clusterfuck conquesti ma eiviitsi ammugi mangida(sooviks 32/48, mida arvatavasti eitule) .
Voiks siis vahemalt mu lemmik Rush game mode sees olla launchi ajaks...
M2ng siiski v2ga easy nagu BF1. Lendad mangu ja teed jalamehena 100/5 skoori
Ainuke hea asi millega nad t2ppi ja hea feelingu loonud on gunplay/recoil mis m2rtsi ajaks Battle Royales voib p2ris hea tulla(oleks veel ideaalsem kui nad selle aeglasema TTK jataks BR'i sisse)

M2ng on tegelikult OK, kindlasti hulgamaad parem kui BF1 kuid siiski eisoosi seda mangima nagu sai kunagi taotud BF2/BadCompany2/BF3/4

Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 31.12.2018 18:01:51 vasta tsitaadiga

Ei, ma mängin üksi kogu aeg ega ükski meedik ei passi minu juures. Lootusi reviveks on sisuiselt null, paar korda ehk on jalule aidatud pea 200 mängu kohta.Peamiselt spotin vastased kaugelt ära ja kus parasjagu tihedam sõelumine sinna kahuriga tuld ja snipe otsa. Lenuk ja tank on mul 0.
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 31.12.2018 18:32:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Lenuk ja tank on mul 0

Kioskis ei käi, salaviina ei joo icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 07.01.2019 19:48:04 vasta tsitaadiga

Kahjuks pean tunnistama, et lõpetan battlefieldi mängimise, sest juba on möödas 3 nädalat kui sai teavitatud BF5 petturist. Kaua võib ..
Spoiler Spoiler Spoiler

ja kes see r22kis, et Battlefieldis ei toimu meeskonna m2ngu .. kui see pole, siis mis veel on?
https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/addxq2/i_was_spotting_enemys_then_this_happened
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield V mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 78, 79, 80  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.