praegune kellaaeg 19.06.2025 01:35:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
driver95
HV vaatleja

|
07.01.2019 01:49:15
Ei saa läpparit TV-ga VGA-kaabli abil ühendatud -- võimalik kaabli mitte ühilduvus -- abi kuluks ära! |
|
|
Tervitus!
Kolisin hiljuti ja proovisin nüüd uues kohas läpparit VGA kaabli abil teleriga ühendada, kuid võta näpust, teler isegi ei saa aru, et läppar oleks ühendatud! Siin on vana Samsungi plasma mudel PS-42D4S. Vanas kohas töötas sama kaabliga kõik ilusti, seal oli mingi Sharpi LCD, ka mu enda Toshiba LCD-ga töötas antud kaabel ilusti (see teler pole kahjuks Tallinnas). Uurisin siis veidi netiavardustest, milles asi võib olla ja leidsin muuhulgas teema, kus mõnel oli probleemiks see, kuidas VGA-kaablil maandus-pinid ühendatud on, Samsungi teleritele ei pidavat siis igasugused variandid sobima. Allikas: https://www.cnet.com/forums/discussions/connecting-my-plasma-to-my-pc-via-the-vga-port-324444/
Ma ei tea, kas minu puhul on asi selles, aga ehk keegi oskab lahenduse välja pakkuda? Või siis saaks laenata oma VGA kaablit, eelistatult ülearust, nii et ma saaks katsetada, kas mõne teise kaabliga töötaks? Ja kui sellega toimiks, siis ostaks kaabli sult ära, vastasel juhul annaks tagasi Mul on endal kahjuks vaid 1 VGA-kaabel ja ehku peale ei tahaks ka uut ostma hakata poest. Asun Tallinnas Kalamajas.
Igasugune abi teretulnud
Edit: Sain paar päeva tagasi korteriomaniku käest ühe VGA kaabli laenata ja sellega töötab, nii et asi ongi tõenäoliselt selles, mille ülal välja pakkusin See kaabel on aga lühike ja vaid laenuks nagunii, nii et pean teise leidma...
Edit 2: Sain mõned päevad tagasi osta uue VGA kaabli klausliga, et võin tagasi viia, kui mu teleriga ei tööta. Seekord vedas ja töötas, seega probleem lahendatud!
_________________ driver95-e ehk driv4r'i YouTube'i kanal |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|