Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
janno89
Kreisi kasutaja

|
17.04.2004 07:37:41
Monitor jamab |
|
|
Kas keegi oskab öelda miks mul monitor läheb vahepeal tumedamaks ja siis natukese aja pärast jälle tagasi heledamaks
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Doha
HV kasutaja

|
17.04.2004 09:56:37
|
|
|
Pane oma settingud korda Horisontal ja Vertikal Hz liiga vinged ühel ilusal päeval muidu kärrsab läbi ja ongi kogu lugu....
_________________ ···(_.·´¯)··¦DOHA¦··(¯`·._)···
________+UsE MiNd+________
www.pillipood.ee |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
janno89
Kreisi kasutaja

|
17.04.2004 10:48:23
|
|
|
Hz-d on täiesti õiged
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
17.04.2004 10:51:47
|
|
|
Kuskil on kontakt jamama hakanud. Võibolla trükkplaadis, võibolla kineskoobi kannaplaadis asi.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
janno89
Kreisi kasutaja

|
17.04.2004 11:16:05
|
|
|
Ja kuidas selle korda saaks
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Doha
HV kasutaja

|
18.04.2004 12:06:34
|
|
|
põhimõtteliselt saad ju teise arvutiga proovida kus viga on, minul läks teise arvutiga ka sisse ja välja lülitamine edasi ning siis sain kindlaks teha et viga oli monitoris ja mitte arvutis services öeldi siis et vöib olla soojuse viga et läheb kuumaks jne. millepäras ma siis omale lõpuks uue monitori ostsin sest neid remontida pole ju mõtet remont sama kallis kui uus osta....
Kuid nagu ma aru sain pole see sinule hea variant proovi oma monitori dreiverid updatida sest kord oli ka selline viga mul (kõlab küll lollusena aga kes neid tegelasi teab sest minu xp nõudis dreivereid enne ta mind rahule ei jätnud standard monitori dreiverid pole vist nii head...) võib olla aitab...
Küsisin sõbrapoisi käest nõu tema ütles et tal olevat tutt uus monitor sama jama teind ja pärast dreiverite installimist tal nüüd rahu majas...
_________________ ···(_.·´¯)··¦DOHA¦··(¯`·._)···
________+UsE MiNd+________
www.pillipood.ee |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|