Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ARETAJA
HV vaatleja
|
09.02.2004 14:01:53
Kahe TV-tüüneriga ATI All-In-Wonder 9700 Pro olemas ikka? |
|
|
MIKS ÜKSKI MÜÜGIJURAKAS EI OSKA VASTATA ASJAS NAGU
KUS SEDA JUBINAT OSTA/TELLIDA SAAB
ÄKKI ON MINGINE JÄNKIDELE TEHTUD NTCS_M JUBIN KÕIGEST
LUGESIN SELLISE ARTIKLI ASJA KOHTA
link ---> http://www.saarlane.ee/uudised/arhiiv/2002/10/01/11246/
ATI lasi välja universaalse videokaardi All-In-Wonder 9700 Pro. Nagu nimest näha, on graafikaprotsessoriks Radeon 9700 Pro. Kaardil on kaks TV-tuunerit, mis võimaldab kuvada pilti pildis (kaks erinevat kanalit).
Tarkvara on oluliselt täiendatud. Kaasas on ATI Multimedia Center 8.0 ja videoredaktor Pinnacles Studio 8. AIW võimaldab TV programme või koduvideoid kõvakettale salvestada (kuni 720x480 MPEG-2) ja neid hiljem redigeerida. Komplekti kuulub ka kaugjuhtimispult. Hind on 500 dollari ümber.
Kus saab siis?
lisaks vaatasin juba ka...
http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1716
|
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
09.02.2004 15:20:03
|
|
|
mis kahe tüüneriga?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
10.02.2004 08:54:47
|
|
|
... hästi, et teemaalgataja uudise kuupäevale tähelepanu pöörab aga siin on huvitav lisa neile, kellel juba säärane kaart olemas:
http://www.accelenation.com/?ac.id.216.1
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
10.02.2004 14:22:27
|
|
|
kahe tyyneriga, mis udu aetaxe??? ma arvan, et tyyner on ikka üks peal kaardil, pilt pildis lasevad minu arvates paljud tv-kaardid teha (ilma et oleks vaja kahte tyynerit!)
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
10.02.2004 15:00:50
|
|
|
PiP peaks ATI puhul olema MMC 8.1-ga lisandunud omadus.... kiire pilk ATI lehele andis sellise tulemuse.
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
stepzter
HV veteran

|
12.02.2004 13:27:55
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
kahe tyyneriga, mis udu aetaxe??? :-? ma arvan, et tyyner on ikka üks peal kaardil, pilt pildis lasevad minu arvates paljud tv-kaardid teha (ilma et oleks vaja kahte tyynerit!) |
Et pilt pildis kahte telekanalit vaadata on nii ehk naa kahte tüünerit vaja. Küsimus on, kas selline ATI AIW kaart on olemas, kus kaks tüünerit ühel kaardil on. See on huvitav mitte niivõrd pilt-pildis funktsionaalsuse kui just PVR funktsionaalsuse osas.
Ma ise muidugi eriti ei usu sellise kaardi olemasolusse, sest kliente kes seda nõuda oskaksid on kaduvväikene hulk ja päris tükk tegemist võib olla mahutada kaardile ära 2 tüünerit koos high-end kaardiga.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
12.02.2004 14:05:26
|
|
|
see PIP toetus seisneb selles, et peale AIW peab masinas veel lisaks olema ati pci tvkaart.
vähemalt nii on see koguaeg olnud.
ei mingit kahte tyynerit aiw peal..
_________________ eriti julm |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
13.02.2004 21:34:47
|
|
|
ok, ütleme, et on kahte tüünerit vaja, kuid mix on minu winfasti tv-kaardi karbil ja juhendites selgelt kirjas selline funktioon nagu PIP, ehk pilt pildis??? ma ei ürita midagi tõestada, sest pole isegi proovind täpsemalt uurida, mis see sis tegelikult olla võiks, aga tahaks lihtsalt teada, mida see sis tähendab minu kõige tavalisema tv-kaardi puhul?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
13.02.2004 21:37:00
|
|
|
Ilma kahe tüünerita pole võimalik... eriti..
võibolla on PIP aknas mingi still pilt? :p
Wiltz kirjutas: |
ok, ütleme, et on kahte tüünerit vaja, kuid mix on minu winfasti tv-kaardi karbil ja juhendites selgelt kirjas selline funktioon nagu PIP, ehk pilt pildis??? ma ei ürita midagi tõestada, sest pole isegi proovind täpsemalt uurida, mis see sis tegelikult olla võiks, aga tahaks lihtsalt teada, mida see sis tähendab minu kõige tavalisema tv-kaardi puhul? |
|
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
13.02.2004 21:46:40
|
|
|
heh, no paneb sisse ja tsekib tahtsingi just täna õhtul jälle tvkaardi sisse toppida ja üle pika aja telekat nati vahtida
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
14.02.2004 15:51:35
|
|
|
lamp kirjutas: |
... |
Miks still? Arvutist võib tulla ka ketta pealt midagi...+arvuti endaga töö...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
14.02.2004 16:01:17
|
|
|
Noh ka selline variant on olemas. ehk siis miskine overlay mixer..
või siis see TV pilt ongi ise PIP
XYZ kirjutas: |
lamp kirjutas: |
... |
Miks still? Arvutist võib tulla ka ketta pealt midagi...+arvuti endaga töö... |
|
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
ARETAJA
HV vaatleja
|
14.04.2004 12:10:57
|
|
|
tnx vastanuile
nu point lissald selles keset seda segadust siin, et kõik muud multimeedia vidinad mul kodo alates telekast ja videokaamera ........ ja lõpetades videomakiga on sattunud PIP funktsiooniga olema,
nu lahe oleks old ju kui arvutil ka selle "puude oleks" saand kõrvaldada kuidagi
puht-tehniliselt võttes aga...
panasonic videokaameral on still-PIP, mingitel samsungidel olla live pilt
philips telekal on mingi arusaamatul hetkel käivituv PIP, kuna pole originaalpulti
sanyo videomakk - hetkel mahamängitava videokasseti lisana võimaldab telepilti PIP-ina või siis tele suurelt ja video PIPis
nii et huvitav olnuks kuulda mida see ATI arvutimaailm ka lisaks võimaldaks, kuigi nu VIVO kaudu on PIP itud videopilti digimuundatud küll ja küll...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|