praegune kellaaeg 18.06.2025 13:26:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
daddo
HV kasutaja

|
14.06.2005 16:01:24
|
|
|
Nagu ma juba ütlesin, et puutu see minu case üldse asjasse, sest see on hoopis teine teema: ühte süüdistatkse teadlikult vigase kauba müümises, teise puhul oli tegemist "brändi tavalisel tasemel" kaubaga tegemist olevat.
Ja Mazda ja Ferraari näide ei ole mitte korrektne, sest keegi ei käse sul digifotograafias võrrelda HP kompakti ja Canoni Eos 1d Mark II-te... vaid konkreetne: näiteks hp 3MP kompakt canoni 3MP kompakti vastu. Nende erinevus pole nii suur, kui ferraaril ja mazdal... ja see polegi üldse oluline. Oluline on see, et kas see müügifoorum on püham kui Piibel, et müü(j)a võib kõike ja teised, kes omavad ehk müüdava kauba suhtes kogemusi, ei või sõna sekka öelda? Ehk püha üritus on see, et müüja saab müüdud, mitte, et ostja saaks parima kauba selle hinna eest, mis ta maksab? Kas rumalat ostjat ei tohi hoiatada? Sest olgem ausad... ehk küll ostja teadmatus võib küll tema süü olla, aga tal on õigus saada hoiatatud, et mitte konkreetse müügitreadiga vaid üldiselt: on parem osta midagi muud. Nüüd loomulikult võetakse sõna, et selleks on ostuabi foorum... jah on, aga miks peab asju ajama topelt teemade all? Tolles kõnealuse teema all sai vist isegi tookord proovipilte palutud, et huvitundja näeks, aga neid vist ei ilmunud... miks? Mina olen ostja poolt. Kui see on süütegu, siis olen süüdi.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|