praegune kellaaeg 17.06.2025 21:23:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Fiocchi
HV kasutaja

|
28.05.2005 23:40:45
|
|
|
Kui hakata ka siin HV's seda eelnevalt kellegi poolt pakutud kergemate kuritegude varianti, et süüdistatav peab oma süütust tõestama, siis võib ju mingi suvaline vend ühe postiga kedagi süüdistada, mispeale viimane peab hakkama enda süütust tõestama. See muidugi halvaks teema algmõtet ja nii võib tekkida selliseid varikasutajaid, kes meelega teistele jamasid tahavad tekitada.
Eks ole ikka igaühe enda asi kas ta usub mingit suvalist süüdistust ilma mingisuguse põhjenduseta. Ise olen elus küll juba nii palju umbusklikkusega pikki näppe saand, et ei usu ühtegi väidet, enne kui see on piisavalt tõestatud
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
donRamses
HV veteran

|
29.05.2005 01:54:03
|
|
|
Marie kirjutas: |
Kogu teema tekitati selle teema tõttu M/V: ilus taltsas loomake ... 2.6GHZ (CELERON, SOCK478) komplekt müügis ilma mäluta, ilusas ATX korpuses ja Hind oli seal koguni 1600.- , müüdi arvatavasti selle hinnaga
|
aga siin teemas ei räägitud hindadest, siin räägiti üldisemalt
ja kuigi see müügiteema oli käesoleva teema "päästikuks", on käesolev teema eraldiseisev ja hinnasõltumatu
_________________ Ökomahvia: "Vana raud pole prügi!"
------------------------------------------ |
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Atti
HV kasutaja

|
29.05.2005 08:54:07
|
|
|
Ma pole küll leidnud arvutikraamilt viidet PAARIM ENNE... Võibolla vaatluse all olev kommenteerija lihtsalt ei tea, et sellised sildid vaid kiiresti rikneval toidukaubal, st. arvutustehnika on ka aastaid pärast tootmist tarvitamiskõlbulik ..
Mis teed, kui peale jäätise paki midagi muud pole kätte sattunud ...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mesinik
HV Guru
|
29.05.2005 13:40:18
|
|
|
OK, kui ausalt öelda, paistab asi liiga lihtne ... tekitad väljamõeldud kasutaja, ajad kriminaalkoodeksi alla käivat laimu tema nime all, pärast ütled, et OK, läksin kogemata liiale ...
praegu saan aru nii, et järgmine kord on plaanis lihtsalt üritada võõrastes, konkureerivates müügiteemades natuke targemini segadust põhjustada ... mõningase harjutamise järel saab sellega kindlasti osavamaks (kuigi nö looduslikke eeldusi selleks eriti palju olema ei paista antud tegelasel)?
Kas keegi siinse teema lugejaist juriidilisi konkse teab ... kas niisugune vangerdus pahatahtliku häirija poolt tähendab, et praktiliselt võib ta nüüd anonüümseks jääda, et nüüd pole enam juriidilist alust tema isikut kindlaks teha?
ermittlung kirjutas: |
Ok läksin vist tõesti liiale. Võtan mesiniku suhtes öeldud asjad tagasi. Arvan, et lõppude lõpuks on igasugune ost-müük-vahetus kahe osapoole vaheline asi ja teistel pole sinna vahele asja. Sorry mesinik kui miskit ära rikkusin (ära pikka viha pea). Mesinik on norm vend ja müüb korras kaupa. (y) Minupoolest võib selle teema lõpetada. |
PS
Siinkohal ametlik nõudmine isikule, kes end avatar ermittlung'i taga peidab:
Pole oma teada Teiega kunagi kaupa teinud ning pole plaanis seda ka teha, vähemalt kuni Te end tutvustada ei suvatse.
Sellele vaatamata kirjutasite Te ka mu kommentaaride lehele mingit infomüra, mis arvatavasti oma esialgsel kujul kriminaalkoodeksi alla oleks kvalifitseerunud. Nüüd on see kommentaar asendatud lihtsalt mingi emotikoniga.
Soovin, et Te astuksite samme, et eemaldada see kommentaar, olgu see siis positiivne, negatiivne või neutraalne; kuna ei soovi mingit seost Teie poolt ilmselt võõraste tehingute häirimiseks loodud avatar'iga.
|
|
Kommentaarid: 238 loe/lisa |
   |
1 :: |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
29.05.2005 14:15:40
|
|
|
mesinik, ma tahaks teada, miks sa mind ignoreerid.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
ermittlung
HV vaatleja
|
29.05.2005 14:19:46
|
|
|
Kuna ma ise seda sinu kommentaaride lehele lisatud kommentaari kustutada ei saa, siis äkki teeb seda mõni administraatoritest-moderaatoritest? Minu nõusolek on igastahes olemas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
29.05.2005 19:46:07
|
|
|
Ardo kirjutas: |
mesinik, ma tahaks teada, miks sa mind ignoreerid. |
kui ta sinu kasutajat ignoreerib siis ta ju ka ei näe sinu poste...
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
30.05.2005 06:31:27
|
|
|
Mõned postitused on siin põhitegelase poolt ära kustutatud, nii et kogu teema on muutunud mõttetuks (osa infost võib viidete kaudu siiski välja lugeda), kuid tegelikult võiks selguse mõttes postitused taastada või siis kogu teema ära kustutada.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
mesinik
HV Guru
|
30.05.2005 10:47:08
|
|
|
siiski pole mõtet teemat maha kanda,
esiteks on see näitlik õppevahend, mil viisil püütakse anonüümseks jäädes äri ajada tänapäeval...
tõenäoliselt jätkub HinnaVaatluse tehingute häirimine ka tulevikus, kuigi vastav seltskond püüab
muidugi edaspidi osavamalt esineda ... siinse võrdlemisi selge ja läbinähtava juhtumi alleshoidmisega
saab tuleviku jaoks mugava võrdlusmaterjali
teiseks, siin on kaks avatar'i, kelle anonüümsus allakirjutanu arvates mõnevõrra ebamugav on ... arvaksin, et nad käituksid viisakalt, kui oma reaalset isikut vähemalt allakirjutanule tutvustaksid, OK?
Annaks siis märku, et mingil juhul pole mõtet selle mesiniku tegelase käest osta. Kutt müüb pekkis asju (sellepärast asjad ongi mäludeta). Kahtlust äratab ka pakutava prahi päritolu... |
oma loogika selgituseks lisas too avatar hiljem:
Seda ei pea mitte mina tõestama (või vastupidist tõestama) vaid herr mesinik. Siiani pole tema seda veel teinud??? Aga siis on ju loogiline, et asjad on pekkis. |
seejärel
võttis
ERMITTLUNGi
rolli üle
BEZDOMN6I:
bezdomn6i kirjutas: |
Draqula kirjutas: |
Igasugused kahtlused peavad olema põhjendatud. Kui inimene keeldub vastamast küsimustele või hämab, siis on põhjust kahtlustamiseks. Süütuse presumptsioon peaks kehtima ka HinnaVaatluses - inimene on süütu kuni süü on tõendatud. |
see peaks üldjuhul kehtima raskemate kuritegude puhul. kergete puhul peab süüdistatav oma süütust tõestama. |
metavo kirjutas: |
Igasugused kahtlused peavad olema põhjendatud. Kui inimene keeldub vastamast küsimustele või hämab, siis on põhjust kahtlustamiseks. Süütuse presumptsioon peaks kehtima ka HinnaVaatluses - inimene on süütu kuni süü on tõendatud. |
see peaks üldjuhul kehtima raskemate kuritegude puhul. kergete puhul peab süüdistatav oma süütust tõestama. |
See on tegelikult põhiseaduses kirjas ning kõik Eestis viibivad kodanikud peavad järgima eesti põhiseadust. |
mis seal põhiseaduses siis konkreetselt kirjas on?
et kriminaalsüüdistuse puhul peab süüd tõendama?
see pole kriminaalasi... väärteo puhul pidi ikkagi süütust tõendama.
antud juhul siis mesinik peab kuidagi moodi selgeks tegema, et tema müüdav kaup on ok. |
|
|
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
bezdomn6i
HV kasutaja
|
30.05.2005 12:02:47
|
|
|
tsitaat: |
siiski pole mõtet teemat maha kanda,
esiteks on see näitlik õppevahend, mil viisil püütakse anonüümseks jäädes äri ajada tänapäeval...
tõenäoliselt jätkub HinnaVaatluse tehingute häirimine ka tulevikus, kuigi vastav seltskond püüab
muidugi edaspidi osavamalt esineda ... siinse võrdlemisi selge ja läbinähtava juhtumi alleshoidmisega
saab tuleviku jaoks mugava võrdlusmaterjali
teiseks, siin on kaks avatar'i, kelle anonüümsus allakirjutanu arvates mõnevõrra ebamugav on ... arvaksin, et nad käituksid viisakalt, kui oma reaalset isikut vähemalt allakirjutanule tutvustaksid, OK?
|
hr. mesinikule ja teistele selgituseks: bezdomn6i ja ermittlungi vahele ei saa võrdusmärki panna. antud juhul on tegu asjaolude kokkulangemisega, millest mõned asjaosalised aru ei suuda saada.
anonüümsuse kohalt tuletaks meelde, et hr. mesinik kõlab ka kangesti väljamõeldise moodi...
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
infidel
HV kasutaja

|
30.05.2005 14:24:41
|
|
|
anonüümsuse kohalt tuletaks meelde, et hr. mesinik kõlab ka kangesti väljamõeldise moodi... |
Olgem ausad, kõik, kes hr. mesinikuga äri tehes on pangaülekannet kasutanud, teavad ka tema päris nime (M*** V****).
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
bezdomn6i
HV kasutaja
|
30.05.2005 14:33:27
|
|
|
infidel kirjutas: |
anonüümsuse kohalt tuletaks meelde, et hr. mesinik kõlab ka kangesti väljamõeldise moodi... |
Olgem ausad, kõik, kes hr. mesinikuga äri tehes on pangaülekannet kasutanud, teavad ka tema päris nime (M*** V****). |
ma kardan, et sama siin.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
30.05.2005 14:43:53
|
|
|
Kurat küll mesinik, miks sa minu tagasihoidlikule küsimusele ei või vastata?
Miks sa mind ignoreerid?
Oi, või olengi ma tal ignoreeritavate listis? Keegi andke talle minust märki.
|
|
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
30.05.2005 15:23:35
|
|
|
Ardo kirjutas: |
Kurat küll mesinik, miks sa minu tagasihoidlikule küsimusele ei või vastata?
Miks sa mind ignoreerid?
Oi, või olengi ma tal ignoreeritavate listis? Keegi andke talle minust märki. |
Nüüd näeb.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
30.05.2005 16:05:58
|
|
|
Ardo, juu sa oled siis kodanik mesinikule kusagil mõttetu jutuga silma jäänud, et ta loobus oma aja raiskamisest sinu kirjutatud jutu lugemisel.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
30.05.2005 17:07:35
|
|
|
Renka kirjutas: |
Ardo, juu sa oled siis kodanik mesinikule kusagil mõttetu jutuga silma jäänud, et ta loobus oma aja raiskamisest sinu kirjutatud jutu lugemisel. |
Mulle jäi küll mulje temast, kui ülimalt ülbest isikust, kui ta keset kirjavahetust mu ära blokeeris.
|
|
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
30.05.2005 17:56:48
|
|
|
mis sa närveerid ilma asjata. igal jobul omad hobid. kui tal pole midagi asjalikku öelda, siis ta lihtsalt ütleb seda, mis pole asjalik ja nii see värk käibki. nende jobude pärast pole vaja hakata põhimõtteid arutama.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
mesinik
HV Guru
|
31.05.2005 10:26:26
|
|
|
acer kirjutas: |
kui tal pole midagi asjalikku öelda, siis ta lihtsalt ütleb seda, mis pole asjalik ja nii see värk käibki. |
omamoodi väga õige.
samas, ilus on käituda alati nii, nagu tahad et sinu suhtes käitutakse.
ütleme, püüan ette kujutada, et oleksin mingite mõjude-mõjutuste tulemusena sama nüri, kriminaalkoodeksi hõngulise ründe sooritanud, ilma et ise taipaksin selle lollust. ausalt öeldes sooviksin, et teised inimesed üritaksid mind siis mõistusele tuua, sest (kui juba kord oleksin piisavalt lihtsameelne), siis võiksin vastupidisel juhul ju arvata, et "nii see värk käibki" ja laseksin edasi...
aja jooksul mõni lüke ka õnnestux, suudaksin ehk osavamalt valida ründe ohvreid ning lõpuks, kui ümbritsevatel on muudkui ükskõik, siis hakkaxki selline asjaajamine ühiskonnas domineerima, "nii see värk lähexki". näiteid võiks gloobuse pealt ju mitmeid leida ...
Tõepoolest, täna see ermittlung oma kruvid-lahti-möginaga kaalub umbes kilo, võta ja viska vastu seina laiax. kui keegi talle ei ütle, et tema provokatsioonid on debiilsed (ja tal lastakse oma nüridust täiustada), siis kümne aasta pärast on nad kokku kogunenud omasugustega ja kaaluvad tonni. siis peame me ise nõmedaid provokatsioone tema traaditõmbajate vastu välja mõtlema, et seitsme mäe või mere tagant kiirreageerijaid neile kallale meelitada ... sest muidu ei käi jõud üle... aga see on jälle üks nõme variant, nagu igaüx ülepäeva uudistest näha võib
|
|
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
daddo
HV kasutaja

|
13.06.2005 00:05:16
|
|
|
John Smith kirjutas: |
Ja kui kellelgi jäi selgusetuks siis.
PS § 22. Kedagi ei tohi käsitada kuriteos süüdi olevana enne, kui tema kohta on jõustunud süüdimõistev kohtuotsus.
Keegi ei ole kriminaalmenetluses kohustatud oma süütust tõendama
ja väärteos on siis vaid selline punkt
§ 4. Süütuse presumptsioon
Kedagi ei tohi käsitada väärteo toimepanemises süüdlasena enne, kui väärteo eest karistamise otsus on tema kohta jõustunud. |
ehk: süüteod jagunevad Kuritegudeks ja Väärtegudeks...
Kuriteod jagunevad:
I astme kuridegu, karistustega:
vangistus üle 5 aasta
eluaegne vangistus
sundlõpetamine (juriidiline isik)
II astme kuriteod, karistustega:
vangistus kuni 5 aastat
rahaline karistus
Need kaks on kriminaalkorras karistatavad ning nende kohta käib PS see punkt, et "Kedagi ei tohi käsitada kuriteos süüdi olevana enne, kui tema kohta on jõustunud süüdimõistev kohtuotsus."
Teine punkt: § 4. Süütuse presumptsioon
Kedagi ei tohi käsitada
väärteo toimepanemises süüdlasena enne, kui väärteo eest karistamise otsus on tema kohta jõustunud.
Nii, siinkohal mitte unustada, et see karistuse otsus on kohtuvälise menetleja otsus, vastavalt siis kas "kohtuvälise menetleja otsus (üldmenetlus/kiirmenetlus)".. See otsus on aga juba väärteo lahend, mis on koostatud, kui on tõendatud isiku süü, ja isik on süüvõimeline. Ehk lihtsalt kellelegi ikkagi väärtegu kaela ei määri...
Väärteo ja kuriteo peamine vahe on aga see, et väärteo puhul karistatakse nii tahtlikku kui tahtmatut tegu, kuriteo puhul ainult tahtlikku.
PS: teemaalgataja, kriminaalkoodeksit pole enam mitu head aastat juba... mitte et ma kedagi kaitseks, ei laida ka algteemat puudutavat kategooriliselt hukka, soovitan sul enne võtta e-riigiteataja lahti ja elada end seal vastavat seadust otsides välja..
Samas normaalne oleks, et saaksid aru, et antud hetkel ei maksa üldse mingi seaduse taha pugeda, sest kogu selle asja juures on ka väike aga: Sa ise ei ole samuti identifitseeritud siin. Sa pole siin oma kodanikunimega. Ja pole olemas süüteokoosseisu, mis seisneks, et "internetis üks batman ütles halvasti teisele ironmanile"... mõistad?
Puudutatuna võiks tunda end siis, kui öelda, et näiteks "Jaak Kask petab teid"...
|
|
   |
3 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mesinik
HV Guru
|
13.06.2005 10:45:21
|
|
|
tyypiline kommentaar kasutaja DADDO profiilist:
margus0000 kirjutas: |
Kõva mees teiste teemades läbustama |
kui avatar daddo taga seisev isik järele mõtleb,
tuleb ka temal nõustuda - vähemalt mulje küll
selline, et avatar on loodud sellex, et mõttetu jutuga häirida mõistlikku asjaajamist...
selge, et kaotajax osutub sellises mängus eelkõige HinnaVaatluse foorum
|
|
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
bezdomn6i
HV kasutaja
|
13.06.2005 13:57:48
|
|
|
mesinik kirjutas: |
tyypiline kommentaar kasutaja DADDO profiilist:
margus0000 kirjutas: |
Kõva mees teiste teemades läbustama |
kui avatar daddo taga seisev isik järele mõtleb,
tuleb ka temal nõustuda - vähemalt mulje küll
selline, et avatar on loodud sellex, et mõttetu jutuga häirida mõistlikku asjaajamist...
selge, et kaotajax osutub sellises mängus eelkõige HinnaVaatluse foorum |
mida sa nüüd jälle tõestada üritad?
kas iga inimene, kel on erinev arvamus kui sinul, on automaatselt mõttetu segaja, spämmaja ja võiks üleüldse oma asjadega tegeleda? tuletaks meelde, et see teema pole müügiteema... sa küsisid arvamust ja seda sa ka said. võibolla mitte 100% sellise sisuga nagu sa lootsid, aga tuletan meelde, et inimesed ongi erinevad ja nende arusaamine ilmaasjadest on mõnevõrra erinev...
daddo profiili kommentaaridest ei maksaks siiski liiga kaugeleulatuvaid järeldusi teha kuna neid on lihtsalt nii vähe. 4st 2 kommi on läbuteemalised, aga see ei tohiks anda põhjust kommiks a la mesinik - kes ei mõtle nii nagu mina on HV-e, sinu, ja üleüldse kapitalistliku maailmakorra vastane terrorist, kelle koht on pigem vangis kui siin...
usu, keegi pole sinu vastu ja keegi ei ürita sulle meeleheitlikult käru keerata...
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
daddo
HV kasutaja

|
13.06.2005 22:13:21
|
|
|
Nagu ma ütlesin, et sinu algse postitusega ma ei nõustu ega ka lükk ümber sada protsenti. Mis puutub aga kommentaare minu kohta, siis see on pärit just ühest sellises müügiteemast, kus müüja üritas haipida HP digika maailma parimaks. Me kõik teame, mis aga HP digikas tegelikult on. Ja mina lihtsalt poetasin sinna kommentaari vahele, et ostja kaalugu tõsiselt ja uurigu ka teisi brände... ehk ma seisin potentsiaalse ostja reklaamiohvrik langemise eest. Ja see case polnud absoluutselt sarnane, mis sul, sest ma ei vihjanud, et keegi müüb sitta, vaid, et müüdav bränd kui selline on jama. Müüjal ajas see harja punaseks, aga ma ei pea õigeks müüa sitta ja maalida ostjale pilt, et näed, see on sai... Kui selle eest olen ma sinu jaoks mõttetu mees, siis sry, mind see ei huvita suurt...
Ja minu eelmine post oli mõeldud puhta harimiseks, sest kahjuks/õnneks on mul kohtuvälise menetleja väljaõpe olemas... ja kui sa siin rajad oma "laimuteooriat koodeksile, mida ei ole enam ma ei tea kui mitu aastat eksisteerinud, siis palun... Vii end vähemalt tänapäevase seadusandlusega kurssi...
|
|
   |
3 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
14.06.2005 00:39:45
|
|
|
daddo, jutt siis tollest juhtumist - https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=1712675&highlight=#1712675
1. asi, nagu seal märgiti postitused " " olid vajalikud selleks, et müügiteema elus püsiks mitte ei olnud mingi enesekiitus. Ning kui nii elementaarset asja ei tea, milleks siis sügavam "filoloogia" ?
(Praeguseks on " " vajadus õnneks möödunud, kuna kui viimane post teemas enda oma, siis selle muutmine "upitab" samuti)
Kahjuks originaal müügiteema kadunud nüüdseks, ent kui ma õieti mäletan, ei kiitnud müüja seda taevani vaid tahtis saada hinnaks vähem kui poehind. Siis aga ilmus kohale keegi kodanik kes selgitas kõigile, et sellist fotoaparaati ei tohi mitte mingi hinna eest osta-müüa, kuna aparaat ei sobinud antud kasutajale kvaliteedi poolest.
Seebikarp-fotokad ei olegi mõeldud elukutselistele või enamnõudlikele hobi-fotograafidele. See ei tähenda seda, et kellelgi odava raha eest kehvapoolset pildistajat tarvis ei läheks.
Potentsiaalse ostja reklaamiohvrik langemise eest |
Minu arvates polnud seal mingit ülistamist, nagu märgitud.
Kindlasti on Ferrari F-50 pädevam liiklusvahend kui Mazda 6, ent iseasi kui paljud endale seda lubada saavad. Pole vaja Mazda 6't kohe hakata riisi-saaniks ju nimetama.
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
14.06.2005 11:16:14
|
|
|
TanElofJ kirjutas: |
daddo, jutt siis tollest juhtumist - https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=1712675&highlight=#1712675
1. asi, nagu seal märgiti postitused " " olid vajalikud selleks, et müügiteema elus püsiks mitte ei olnud mingi enesekiitus. Ning kui nii elementaarset asja ei tea, milleks siis sügavam "filoloogia" ?
(Praeguseks on " " vajadus õnneks möödunud, kuna kui viimane post teemas enda oma, siis selle muutmine "upitab" samuti)
Kahjuks originaal müügiteema kadunud nüüdseks, ent kui ma õieti mäletan, ei kiitnud müüja seda taevani vaid tahtis saada hinnaks vähem kui poehind. Siis aga ilmus kohale keegi kodanik kes selgitas kõigile, et sellist fotoaparaati ei tohi mitte mingi hinna eest osta-müüa, kuna aparaat ei sobinud antud kasutajale kvaliteedi poolest.
Seebikarp-fotokad ei olegi mõeldud elukutselistele või enamnõudlikele hobi-fotograafidele. See ei tähenda seda, et kellelgi odava raha eest kehvapoolset pildistajat tarvis ei läheks.
Potentsiaalse ostja reklaamiohvrik langemise eest |
Minu arvates polnud seal mingit ülistamist, nagu märgitud.
Kindlasti on Ferrari F-50 pädevam liiklusvahend kui Mazda 6, ent iseasi kui paljud endale seda lubada saavad. Pole vaja Mazda 6't kohe hakata riisi-saaniks ju nimetama. |
Väga OT:
Lihtsalt süda ei andnud rahu, et võrreldakse Mazda6 ja HP digikaid - autmaailmas on Mazda6 on ikka märksa pädevam kui HP dikikad digimaailmas. Hyundai või Kia oleks korrektsem olnud.
Veelkord, vabandan et OT.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
14.06.2005 12:38:58
|
|
|
Väga OT:
Lihtsalt süda ei andnud rahu, et võrreldakse Mazda6 ja HP digikaid - autmaailmas on Mazda6 on ikka märksa pädevam kui HP dikikad digimaailmas. Hyundai või Kia oleks korrektsem olnud.
Veelkord, vabandan et OT. |
Ilmselt ei saanud aru sellest, et tahtsin välja tuua just suhtelisuse.
Mazda 6 on tõesti väga hea auto, ent kudas mõni F-50'ga harjunu sellise peale vaatab ?
Mõnele miljardärile võib tunduda, et tegemist täieliku saaniga.
Tavainimese vaatevinklist - ssang yong korando versus Mitsubishi Pajero vmt.
Asi on just selles, et kelle poolt vaadata. Enda vaateid ei ole mõtet hakata tõe pähe peale suruma.
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|