praegune kellaaeg 20.06.2025 16:22:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
m1na
HV kasutaja
|
22.03.2004 10:39:44
Abi video konvertimisel |
|
|
Programmiks Pinnacle Studio 9. Kopeerin video MiniDV kaamerast firewirega arvutisse, mpeg failiks, 1 tund=2.5 GB enam-vähem. Kõik ok, pilt hea, töötlen video ära ja võtan Make Movie. Kuid ükskõik mis koodekit kasutan, tuleb pilt selline triibuline. Kui keegi kiiresti liigutab, läheb pilt ära vertikaalselt triibuliseks, nagu oleks mingi efekt või midagi. Olen proovind DivX 4.12, DivX 5 Pro, XViD ja ka lihtsalt mpg (MPEG 2) faili teha. Suurus tuleb normaalne, heli olemas, aga pilt ikka selline triibuline. Kui aga valmis projekti Sudios vaatan fullscreenis, on pilt hea, ei mingeid triipe, ainult jõnksutab. Konverditud variandil jõnkusatamist pole, aegluup on selgem, aga üldkvaliteet kehvem. Minu mõistus on otsas, ehk oskab keegi nõu anda, mis ma valesti teen.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
22.03.2004 11:09:47
|
|
|
Otsing märksõnadega interlace ja deinterlace
Ehk siis deinterlace filtrit tuleb kasutada. Kuid seda ainult selle variandi puhul, mis arvutisse vaatamiseks jääbki. Kui telekast vaatamiseks teed, siis seal neid triipe ei esine.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1na
HV kasutaja
|
22.03.2004 20:33:39
|
|
|
Tuhat tänu, sosssepp! See sama filter oli ka DivX 5 Prol kaasas, niiet asi korras ja video valmis. Aitäh veelkord.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1na
HV kasutaja
|
23.03.2004 00:25:08
|
|
|
Ja nüüd olen ma uue mätta taga. Nimelt tegin uue video, lühikese, kus algul on video trackis tiitreid, siis video ja siis uuesti tiitreid. Taustaks muusika. Kõik tundub ok. Nüüd võtan jälle make movie, aga ta teeb ainult paar esimest tiitri rida. Algul näitab küll, et estimated size 30 MB, nagu tuleks terve video, aga kui panen tegema, ragistab korra ja teeb aint 1 sek videot. Kas kuskitl tuleb pikkus määrata või milles ma valesti aru olen saanud? Programmiks nagu enne öeldud Pinnacle Studio 9.
Edit:
Proovisin teha mpg või näiteks wma faili ja selle teeb ilusti täispikkuses
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinkman
Kreisi kasutaja
|
23.03.2004 07:01:48
pinnacle |
|
|
tõmba arvutisse dv capture ,mitte mpge, omal oli sama jama
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
23.03.2004 12:47:04
|
|
|
Pinnacle Studio puhul tuleb jälgida ka seda, et tema Auxiliary Files kataloogiga kettal ruumi oleks. Sinna tehakse kõik üleminekute, tiitrite jne jupid eelnevalt valmis ja siis lapib nendest alles lõppvideo kokku.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|