Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Abi video konvertimisel märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
m1na
HV kasutaja

sõnum 22.03.2004 10:39:44 Abi video konvertimisel vasta tsitaadiga

Programmiks Pinnacle Studio 9. Kopeerin video MiniDV kaamerast firewirega arvutisse, mpeg failiks, 1 tund=2.5 GB enam-vähem. Kõik ok, pilt hea, töötlen video ära ja võtan Make Movie. Kuid ükskõik mis koodekit kasutan, tuleb pilt selline triibuline. Kui keegi kiiresti liigutab, läheb pilt ära vertikaalselt triibuliseks, nagu oleks mingi efekt või midagi. Olen proovind DivX 4.12, DivX 5 Pro, XViD ja ka lihtsalt mpg (MPEG 2) faili teha. Suurus tuleb normaalne, heli olemas, aga pilt ikka selline triibuline. Kui aga valmis projekti Sudios vaatan fullscreenis, on pilt hea, ei mingeid triipe, ainult jõnksutab. Konverditud variandil jõnkusatamist pole, aegluup on selgem, aga üldkvaliteet kehvem. Minu mõistus on otsas, ehk oskab keegi nõu anda, mis ma valesti teen.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 22.03.2004 11:09:47 vasta tsitaadiga

Otsing märksõnadega interlace ja deinterlace thumbs_up.gif
Ehk siis deinterlace filtrit tuleb kasutada. Kuid seda ainult selle variandi puhul, mis arvutisse vaatamiseks jääbki. Kui telekast vaatamiseks teed, siis seal neid triipe ei esine.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
m1na
HV kasutaja

sõnum 22.03.2004 20:33:39 vasta tsitaadiga

Tuhat tänu, sosssepp! See sama filter oli ka DivX 5 Prol kaasas, niiet asi korras ja video valmis. Aitäh veelkord.
tagasi üles
m1na
HV kasutaja

sõnum 23.03.2004 00:25:08 vasta tsitaadiga

icon_cry.gif Ja nüüd olen ma uue mätta taga. Nimelt tegin uue video, lühikese, kus algul on video trackis tiitreid, siis video ja siis uuesti tiitreid. Taustaks muusika. Kõik tundub ok. Nüüd võtan jälle make movie, aga ta teeb ainult paar esimest tiitri rida. Algul näitab küll, et estimated size 30 MB, nagu tuleks terve video, aga kui panen tegema, ragistab korra ja teeb aint 1 sek videot. Kas kuskitl tuleb pikkus määrata või milles ma valesti aru olen saanud? Programmiks nagu enne öeldud Pinnacle Studio 9.
Edit:
Proovisin teha mpg või näiteks wma faili ja selle teeb ilusti täispikkuses icon_confused.gif
tagasi üles
pinkman
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.03.2004 07:01:48 pinnacle vasta tsitaadiga

tõmba arvutisse dv capture ,mitte mpge, omal oli sama jama
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 28
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 23.03.2004 12:47:04 vasta tsitaadiga

Pinnacle Studio puhul tuleb jälgida ka seda, et tema Auxiliary Files kataloogiga kettal ruumi oleks. Sinna tehakse kõik üleminekute, tiitrite jne jupid eelnevalt valmis ja siis lapib nendest alles lõppvideo kokku.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Abi video konvertimisel
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.