|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Simon123
HV vaatleja

|
24.09.2026 11:31:40
Hei ! |
|
|
| Mul on 4070 super kaart, GigaByte oma. Kui kaart arvutisse panna siis masin lihtsalt keeldub käima minemast. Garantii sai augustis läbi 2 aastat või on kaardil tegelt rohkem ?
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
24.09.2026 11:52:30
|
|
|
Kindel et just kaart katki?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
3 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soomer
HV vaatleja
|
24.09.2026 13:12:31
|
|
|
Mul oli sarnane probleem, ei töötanud kui graafikakaart oli ühendatud.
Aga huvitaval kombel hakkas tööle, kui panin graafikakaardi "madalamale" PCI ühendusele emaplaadil. Paistab, et midagi oli viga Esimese PCI siini ja CPU "otseühenduses".
Väike tõenäosus, et sinul on sama probleem (eriti kui varasemalt on see kaart samal emaplaadil töötanud), aga ma prooviks seda.
Tulemuseks on muidugi see, et graafikakaardi andmete mällu lugemise kiirus on tugevalt limiteeritud madalama PCI kiiruse tõttu.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Simon123
HV vaatleja

|
24.09.2026 13:43:59
|
|
|
| Kindel jah et kaart. Panin oma vana kaardi 1060 sisse ja samasse pessa kõik toimis nagu toimima peab. Panin siis uue kaardi teisse masinasse, mis tegi täpselt sama. Toitel peaks olema mingi selline teema, et kui on kuskil lühis vms siis ta lihstalt lülitab ennast kohe ise välja. Nagu Hardware check vms ? Sellepärast ma arvan, et see ikkagi puhtalt kaart
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
24.09.2026 14:49:24
|
|
|
Mul oli täpselt sama jama kunagi aastaid tagasi 2080Ti kaardiga - masin ei võtnud poweritki sisse.
Teine PSU külge - ikka sama jama.
Teine videokaart - kõik toimis.
Kaardi toiteahel oli lastekeeles katki ning PSU mingi kaitsemehhanism ei lasknud seetõttu käimagi.
Enamikel AIB kaartidel nagu ka Gigabytel on 3 aastat tehasegarantiid. Ostuarve alles siis vii poodi ja majandavad edasi.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rewer
HV Guru

|
24.09.2026 15:11:48
|
|
|
3 aastat garantiid jah Gigabyte poolt aga pood ei pruugi sellega majandada, võimalik et pead ise otse tootjaga tegelema.
Oled esimene omanik ja arve alles? Siis lihtne, pöördu poe poole, kui nad ei tegele sellega, poodi enam pole vms siis otse tootja poole.
Kui arvet pole siis võimalik et võtavad jutule seerianumbri alusel kui kaart alla 3 aasta vana aga ei usu eriti arvestades tänast olukorda(aga kui muud varianti pole tasub kindlasti proovida) https://www.gigabyte.com/eu/Support/Consumer/Warranty/Check
|
|
| Kommentaarid: 1312 loe/lisa |
   |
2 :: |
922 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|