Ma ei ole täpselt sellest aru saanud, et kui ma ise mängin Engineeri ja lasen mingise rocket launcheriga tanke, siis läheb ikka mingi hea 4 lasku ära. Aga ise kui tangis mänginud olen, siis päris tihti on mu tank õhku lastud 1hit'iga.
Enamus relvad on tundunud suht weak peale Pumba ja M277. Nüüd sain AK lahti - üritan seda leveldada sest BETAs see oli küll väga mehine. _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Sellest oli kusagil juttu, tankid betas liiga võimsad ja tahavad nerfida. Selline on nüüd tulemus. Eks siis hakkavad tankistid õigusi tagasi nõudma. Oleks mägus norm droonid siis tanke ega jalamehi ei näeks ka
viimati muutis busta 13.10.2025 17:39:06, muudetud 1 kord
Küll võib olla, et siis soomukitele lisatakse kunagi droonide signaalisegajad ning "kaitsevõred" droonide eest kaitseks, mida siis vajalik lahti mängida
Nippa-nappa alla 50h nüüd sisse paugutatud, MP lvl54 ja campaign poole peale.
Netcode on on nagu iga battlefieldi launch, lihtsalt halb.
Asjade pealt saab ikka korralikult lendu minna nagu betas.
Challenged on küll täiesti jaburad mõneti, viimase sniperi unlockiks vaja üle 200m kille mida saab sisuliselt aint Operation Firestormil. 3000 repair pointi ühe eluga engineerina on ka huvitav katsumus
Püstolid on täiesti kasutud, kuskilt mingi asi hüppab lahti, et 4 headshot killi ilma reloadita, no mis valemiga kui m44'ga vaja 2 pauku pähe enne kui sureb, teistega pole isegi mõtet proovida.
3000 repair pointi ühe eluga engineerina on ka huvitav katsumus
Eriti praegu, kui repair ei anna 99% ajast skoori ega challenge progressi. Sama asi supporti kastiga, mis üldse ei tööta nii nagu peaks. Ses mõttes, et selles osas on mäng täitsa katki. _________________ Steam|Last.fm|
Nippa-nappa alla 50h nüüd sisse paugutatud, MP lvl54 ja campaign poole peale.
Netcode on on nagu iga battlefieldi launch, lihtsalt halb.
Asjade pealt saab ikka korralikult lendu minna nagu betas.
Challenged on küll täiesti jaburad mõneti, viimase sniperi unlockiks vaja üle 200m kille mida saab sisuliselt aint Operation Firestormil. 3000 repair pointi ühe eluga engineerina on ka huvitav katsumus
Püstolid on täiesti kasutud, kuskilt mingi asi hüppab lahti, et 4 headshot killi ilma reloadita, no mis valemiga kui m44'ga vaja 2 pauku pähe enne kui sureb, teistega pole isegi mõtet proovida.
Tegin üksikmängu läbi. Muidu äge aga graafiline ilu vaheldus steenides nagu öö ja päev.
Seda Overkill seades.
Vbl low peal mängima, siis ehk.
Mitmikmäng on küll põhiline aga selle võinuks ka ilusti teha või siis tegemata jätta.
viimati muutis busta 15.10.2025 18:24:03, muudetud 1 kord
36 erinevat misiganes asja? Mäng tuli välja ja need 12 juba max level peal?
Raytracing..... tõesti, MP mängus.
Ja uuesti serveri avamine on hea, saab SBMM välja lülitada või lõdvema teha.
Näiteks BFV oli alati nii, et kas olid heas meeskonnas ja vüitsid 450-0, või halvas ja 0-450le 3korda järjest kaotada pole üldse lõbus.
Nüüd , serveri uuesti avamine teeb "vanakooli !shuffle".
Olge head andke teada kui kaardi valiku filter hakkab mitmikmängus tööle. Siis ostan ka ise. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Olge head andke teada kui kaardi valiku filter hakkab mitmikmängus tööle. Siis ostan ka ise.
Kaardi valiku filter minu arust nagu töötab? Seal on custom search kust saab valida gamemode ja mapi ka.
Või võtad PORTALIST sellise serveri mis parasjagu meeldib. Päris perfektne see pole aga enamjaolt saab ikka mängida seda mida tahad. _________________ EBV
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.