* Enroll now valik on Windows Update sätetes.
* MS kontoga peab korra sisse logima, aga ei ole vaja varundada programme ega faile. Ainult windowsi sätted.
* Peale selle tegemist saab konto tagasi muuta local kontoks.
* Teised kaks valikut on kasutada MS punkte (1000 punkti - umbes $1 väärtuses) või siis maksta $30. Ma pole kindel kas need kaks nõuavad samuti online kontoga sisse logimist.
Väga võimalik, et keegi leiutab varsti võimaluse ilma ühtegi neist kasutamata klassifitseerida arvuti selles ESU programmis osalejaks.
Seega ma hetkel ei tõttaks veel ametlikke kanaleid kasutama. Oktoobrini on veel aega.
Kuri tarkvara suudab läbi lokaalvõrgu ka levida. Eriti kui samas subnetis mingi vana patchimata windows on. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
ma ei tea mida sa täpsemalt teha tahad aga üldiselt peaks töötama
üksikut käsku saan sealsamas kopeerida aga see on üsna mõttetu ja eelnevate käskude hulgast saab meelepärasele tagasi minna nooleklahvi kasutades
käskude jada jaoks tuleks kasutada näiteks bat-faili
...
Kasuta parem Windows Terminal rakendust (kui juba pole paigaldatud, siis Storest saab) igivana CMD asemel. Seal töötab Ctrl+C/ Ctrl+V oluliselt paremini. Lisaks jätab noolega üles käskude ajaloo meelde ka peale seda, kui oled akna sulgenud. Ja sakkide (tab) tugi on ka olemas.
Kasuta parem Windows Terminal rakendust (kui juba pole paigaldatud, siis Storest saab) igivana CMD asemel. Seal töötab Ctrl+C/ Ctrl+V oluliselt paremini. Lisaks jätab noolega üles käskude ajaloo meelde ka peale seda, kui oled akna sulgenud. Ja sakkide (tab) tugi on ka olemas.
Suur tänu! Miks ei võiks olla command prompt-is sama lahendus? Pikki käsklusi kõiksugu märkidega trükkida on vaevaline näiteks selline:
or /f "tokens=*" %G in ('powercfg.exe -devicequery wake_armed') do @powercfg.exe -devicedisablewake "%G"
sest cmd.exe tegijad veel ei osanud kasutatavat terminaliprogrammi teha. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.