praegune kellaaeg 20.06.2025 06:31:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
daemon
HV vaatleja

|
29.02.2004 19:06:30
TV-OUT korral kaovad värvid teatud aja möödudes ära. |
|
|
Et siis on kaks arvutit, mõlemates istuvad MX 440 kaardid. Telekas, millega olen TV-OUTi proovinud s-videot ei toeta. Ühe graafikakaardiga annab värvilise pildi ilusti telekasse küll.. olenemata, kas seadistus on composite või s-video. Composite puhul on lihtsalt pildikvaliteet pisut parem kui s-video puhul.
Teine graafikakaart annab värvilise pildi ainult natukeseks ajaks, oleneb kui kaua telekas järgi on olnud. Külmast peast käima pannes võib värvilist pilti nautida ehk 5min maksimaalselt. Pildikvaliteet on parem kui esimesel graafikal, aga kui värvid ära kadunud, neid enam kuidagi tagasi ei saa. Kasutada on ka kaks s-video juhet üks pikem ja teine lühem. Olen proovinud mõlemaga ja katsetanud ka erinevaid scart üleminekuid. Foorumis olen surfanud küll ja küll ning katsetanud ka seda.
Tulemusteta. Et milles siis nagu asi võib olla... paistab igatahes et see teine graafika saadab pisut teistsugust signaali välja kui esimene. Telekas viga ei saa olla kuna ühega töötab. Juhtmed, üleminkud sama. Draivereid olen proovinud ka erinevaid, graafikakaartide erinevus seisneb selles, et esimene näiteks ei viska värve ennem ette kui draiverid laetud. Teine annab värvilise pildi ka alglaadimisel BIOSes. Draiverid justkui TV-OUTi ei mõjuta üldse.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
daemon
HV vaatleja

|
02.03.2004 23:22:15
|
|
|
Nalja teete, ei oska siis misket kosta? Millega võiks seletada seda, et värvid aja möödudes kaovad ära?
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juhanju
HV kasutaja
|
02.03.2004 23:24:23
|
|
|
mul oli Ti4400-ga sama jama, pool minti umbes pilt ilus ja edasi mustvalge´. tuli välja et kaardi viga vahetati välja garantii korras. seega soovitan garantiisse pöörduda
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
daemon
HV vaatleja

|
02.03.2004 23:38:44
|
|
|
Selge, tundub usutav.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|