Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  TV-OUT korral kaovad värvid teatud aja möödudes ära. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
daemon
HV vaatleja
daemon

sõnum 29.02.2004 19:06:30 TV-OUT korral kaovad värvid teatud aja möödudes ära. vasta tsitaadiga

Et siis on kaks arvutit, mõlemates istuvad MX 440 kaardid. Telekas, millega olen TV-OUTi proovinud s-videot ei toeta. Ühe graafikakaardiga annab värvilise pildi ilusti telekasse küll.. olenemata, kas seadistus on composite või s-video. Composite puhul on lihtsalt pildikvaliteet pisut parem kui s-video puhul.
Teine graafikakaart annab värvilise pildi ainult natukeseks ajaks, oleneb kui kaua telekas järgi on olnud. Külmast peast käima pannes võib värvilist pilti nautida ehk 5min maksimaalselt. Pildikvaliteet on parem kui esimesel graafikal, aga kui värvid ära kadunud, neid enam kuidagi tagasi ei saa. Kasutada on ka kaks s-video juhet üks pikem ja teine lühem. Olen proovinud mõlemaga ja katsetanud ka erinevaid scart üleminekuid. Foorumis olen surfanud küll ja küll ning katsetanud ka seda.
Tulemusteta. Et milles siis nagu asi võib olla... paistab igatahes et see teine graafika saadab pisut teistsugust signaali välja kui esimene. Telekas viga ei saa olla kuna ühega töötab. Juhtmed, üleminkud sama. Draivereid olen proovinud ka erinevaid, graafikakaartide erinevus seisneb selles, et esimene näiteks ei viska värve ennem ette kui draiverid laetud. Teine annab värvilise pildi ka alglaadimisel BIOSes. Draiverid justkui TV-OUTi ei mõjuta üldse.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
daemon
HV vaatleja
daemon

sõnum 02.03.2004 23:22:15 vasta tsitaadiga

Nalja teete, ei oska siis misket kosta? Millega võiks seletada seda, et värvid aja möödudes kaovad ära?
tagasi üles
Juhanju
HV kasutaja

sõnum 02.03.2004 23:24:23 vasta tsitaadiga

mul oli Ti4400-ga sama jama, pool minti umbes pilt ilus ja edasi mustvalge´. tuli välja et kaardi viga vahetati välja garantii korras. seega soovitan garantiisse pöörduda
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
daemon
HV vaatleja
daemon

sõnum 02.03.2004 23:38:44 vasta tsitaadiga

Selge, tundub usutav.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  TV-OUT korral kaovad värvid teatud aja möödudes ära.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.