praegune kellaaeg 03.12.2023 20:26:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum  |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 461 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
356 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
28.08.2023 15:01:39
|
|
|
tsitaat: |
„Kui saad klienditeeninduse kätte, siis nad hämavad ja valetavad. Mulle lubati iga õhtu koode, mis peaksid saabuma kohe pärast makset,“ nendib mängija, kes viimati ostis kolm 75 eurot maksnud Soome regiooni PlayStation Plusi kinkekaarti. Nende eest käis ta lõpuks välja 207 eurot. |
Asjaolu, et peab uldse mingite kinkekaartidega jamama, sest konsoolifirmad ei aktsepteeri pangakaarte, millelt otse raha votta, on tobe.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
28.08.2023 17:34:58
|
|
|
SKG, konsoolimaailma paljukiidetud mugavused... Tegelikult on nõme ka see, kui topid vägisi oma raha ettevõttele, kes seda sinult ei taha.
_________________ Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 680 loe/lisa |
   |
1 :: |
529 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karmalaks
HV kasutaja

|
25.11.2023 16:46:35
|
|
|
Minul siis selline juhtum. Sai Musta Reede soodukana ostetud kaks 20€ Soome rahakaarti. Meili saabudes oli aktiveerimislik, kus oli ainult üks kood. Teavitasin neid sellest ja vabandati ja lubati teine kood meilile saata, kui see nendeni jõuab, ehk siis nad ilmselt peavad ise neid enne saatmisk vist ka ootama. Ootasin siis täna lõunani ja kirjutasin uuesti, et pole siiani koodi saanud, mille peale vastati, et nendel näitab, et puuduva koodi aktiveerimislink saadeti samal päeval meilile. Soovitati rämpsposti kasti vaadata.
Gmaili räpsukastist ma seda ei leidnud ja nüüd on nagu jokk seis, et ma nagu peaksin olema meili saanud, aga reaalselt seda mulle pole laekunud. Siit ka väike küsimus. Saan ma kuidagi omalt poolt tõestada, et ma pole seda meili saanud või jääb see sõna sõna vastu vaidluseks ja tuleb leppida, et see koht koodide ostmiseks pole enam turvaline?
Ideeliselt saaks veel Tarbijakaitsesse pöörduda, aga 16 euri pärast ei tasu ilmselt oma aega ja närvirakke raisata.
Tagantjärele imelik, et nad vormistasid tellimuse ära, samas jättes tellimuse pooleldi täitmata. Vabandades selle peale, et ootavad ise ka koodi, aga samal ajal müüsid seda sooduspakkumist edasi, mis näitas, et koode oli neil veel ja mulle oleks saanud kohe kaks koodi saata nagu tellimus ette nägi.
Veelkord küsik, et saan ma kuidagi neile tõestada, et see väidetavalt saadetud meil pole minuni jõudnud?
_________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee |
|
tagasi üles |
|
 |
Dev Grex
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
289 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
25.11.2023 17:35:08
|
|
|
Karmalaks kirjutas: |
Minul siis selline juhtum. Sai Musta Reede soodukana ostetud kaks 20€ Soome rahakaarti. Meili saabudes oli aktiveerimislik, kus oli ainult üks kood. Teavitasin neid sellest ja vabandati ja lubati teine kood meilile saata, kui see nendeni jõuab, ehk siis nad ilmselt peavad ise neid enne saatmisk vist ka ootama. Ootasin siis täna lõunani ja kirjutasin uuesti, et pole siiani koodi saanud, mille peale vastati, et nendel näitab, et puuduva koodi aktiveerimislink saadeti samal päeval meilile. Soovitati rämpsposti kasti vaadata.
Gmaili räpsukastist ma seda ei leidnud ja nüüd on nagu jokk seis, et ma nagu peaksin olema meili saanud, aga reaalselt seda mulle pole laekunud. Siit ka väike küsimus. Saan ma kuidagi omalt poolt tõestada, et ma pole seda meili saanud või jääb see sõna sõna vastu vaidluseks ja tuleb leppida, et see koht koodide ostmiseks pole enam turvaline?
Ideeliselt saaks veel Tarbijakaitsesse pöörduda, aga 16 euri pärast ei tasu ilmselt oma aega ja närvirakke raisata.
Tagantjärele imelik, et nad vormistasid tellimuse ära, samas jättes tellimuse pooleldi täitmata. Vabandades selle peale, et ootavad ise ka koodi, aga samal ajal müüsid seda sooduspakkumist edasi, mis näitas, et koode oli neil veel ja mulle oleks saanud kohe kaks koodi saata nagu tellimus ette nägi.
Veelkord küsik, et saan ma kuidagi neile tõestada, et see väidetavalt saadetud meil pole minuni jõudnud? |
A mis probleem neil sama meil uuesti sulle saata on?
_________________ Kui inimesel on lamba-ajud, on ka kaasaegne meditsiin võimetu! |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karmalaks
HV kasutaja

|
26.11.2023 07:24:36
|
|
|
piraat262 kirjutas: |
A mis probleem neil sama meil uuesti sulle saata on? |
Ei tea, väidavad, et saatsid juba. Õnneks pole naad ära kadunud ja tundub, et tegelevad puuduva koodiga. Viimases meilivahetuses vastas keegi Askly nii " Kui töötate siin koodi lingi saatmisega, saate selle tunni jooksul kätte"
Nagu AI-ga ajaks asju. Natuke veider on ka see, et Chat replay päises on link koodiga, mis jõudis ilusti minuni. Loodan, et nad nüüd seda juba kätte saadud koodi mulle ei ürita uuesti saata, see mul ju kohal ja juba ka aktiveeritud. Tagantjärele olin muidugi rumal, oleksin võinud oodata kuniks mõlemad koodid meilile jõuavad. Samas nii ehk naa, peaksid nad nüüd 2 koodi leidma ja uuesti saatma, millest siis üks peaks see puuduv olema. Ilmselt nad peaks ka ehk nägema,et kood on aktiveerimata ja see peaks ka neile näitama, et ei kavatse neid üle lasta ega midagi petta.
EDIT: Viimases kirjavahetuses lubati mõlema koodi aktiveerimislinkid saata vestlusaknasse tunni aja jooksul, mida ka tehti. Asjade käiku arvestades õnnelik lõpp, aga sellise olukorraga esmane kokkupuude polnud just meeldiv kogemus. Ilmselt on tulevikku silmas pidades mõttekam teha mitme koodi soetamisel erinevad tellimused, et saaks probleemi korral viidata koheselt konkreetsele tellimusele.
_________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|