praegune kellaaeg 19.06.2025 00:47:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
volkar
HV kasutaja

|
21.02.2004 00:02:46
video paneb tihti pange |
|
|
Videokaart millest juttu tuleb on minu profiilis olev isend.
Probleem on tõsine, alustan siis sellest, et vahetasin jahutit, originaal karjus kõvasti,
panin Zalmani (see läheb vaid kergelt leigeks ja on passiivjahuti).
Crashe oli ka enne, aga paar nädalat peale jahuti vahetust muutusid väga tihedaks.
Pilt näeb siis välja selline: http://www.hot.ee/volkar/pilt_taskus
EDIT: sellega kaasneb ka mõne sekundi pärast täielik masina hangumine
Ühe korra õnnestus ka veateade kinni püüda, see oli selline: http://www.hot.ee/volkar/veateade
vahetasin seejärel draivereid, nii et paha juba hakkas, aga pilt test pagega ikka samasugune,
naera või puruks, test pagena kasutasin hansaneti esilehte, see ajas ta varem või hiljem pange.
Loomulikult pangestus ka teistel lehtedel, aga hansanetiga sai kõige kiiremini kontrollida, kas oli kasu uuest draiverist.
NB! ei ole klokkinud seda kaarti mitte kunagi.
Nüüd siis vahetasin sõbraga videokaardid, seal sama jama (sõbra arvutis minu kaardiga siis),
test page jälle hansanet, millega pangestub kiiresti. Aegajalt pangestub ka käivitamisel, kui on enamuse asju püsti ajanud, aga seda juhtub vaid külmkäivitusel, ehk siis peale öist puhkust.
Mingi draiveriga vahepeal, oli see siis number 10 või 12, täpselt ei mäleta, lõi vahest pildi lihtsalt eest ära, nagu oleks monitor stand byesse läinud, aga selle vahega, et pildi sai uuesti ette alles peale reseti.
EDIT: bioses olen ka juba kõik variandid ära proovinud, aga kasutult.
Aidake palun kallid kaimud, minu pea on mõtlemisest juba paistes!
_________________ Elektroonika töötab suitsu peal, kui suits välja tuleb, siis enam ei tööta! |
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
21.02.2004 00:17:30
|
|
|
siin pole tglt midagi mõelda kui ei tööta siis ei tööta tuleb uus muretseda!!!! olen ka väga palju ostetuid videokaarte ümber vahetamas käinud
ei aita seal ei draiverid ega parem jahutus vaid on lihtsalt mingi konflikt asjal selle configa vms
edit: võid proovida veel AGP 4x peale rebida juhul kui see sul 8x on hetkel ja siis veel Fast Write maha võtta
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
volkar
HV kasutaja

|
21.02.2004 00:26:18
|
|
|
enne ju töötas pangestus harva (korra kuus või harvemgi)
AGP on 4x, sest emme rohkem ei luba
Augustist siiamaani toimis korralikult , nüüd hakkas jamama
_________________ Elektroonika töötab suitsu peal, kui suits välja tuleb, siis enam ei tööta! |
|
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kalle
HV kasutaja
|
21.02.2004 00:31:49
|
|
|
Tuttav mure. Endal on korra selline kaart käes olnud. Selline sigrimigri tuli suvalisel hetkel ette. Jebisin kaardiga 2 päeva ja proovisin igasugu driverei ette sööta aga asjatult. Siis lugesin ka kogu Abit'i foorumi selle video kohta läbi ja sealt tuli välja, et ma polnud ainuke kellel sellise anomaaliaga häda. Täpselt sama veateade. Aga lahendust asjale ma ei leidnudki. Lõpuks 2'sel päeval viisin kaardi poodi tagasi ja võtsin vähe kallima Creative GF4 Ti4600 ja nii kui masinasse panin olid need anomaaliad kadunud.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
volkar
HV kasutaja

|
21.02.2004 00:41:43
|
|
|
kahjuks ei saa poodi tagasi viia,isend on ostetud käest ja augusti kuus
|
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|