Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Keits
HV kasutaja

|
29.01.2004 16:20:47
Ati Radeon 9200-iga prob. |
|
|
toodi siis mlle selline kaart......võtsin vana välja (Ati Rage Pro 128) panin uue sisse.....tirisin netist driverid......installin ära...teen rebooti....aga mängud käima ei lähe ja filmide pilt jõnksub rohkem kui vanaga....
olen lasnud drivereid maha ja peale aga miski ei aita.....DirectX ei tunnista ka 3D-d......kui muu ei aita teen Formati ja vaatan mis siis juhtub.....aga sooviks lahendada ilma formatita.....abi eest vääga tänulik
Arvuti: PIII 700
Emaplaat Chaintech 6VIA3
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
argo
HV kasutaja

|
29.01.2004 20:29:43
|
|
|
Mul oli täpselt sama jama GF4 Ti4200-ga ...ma sain nii tööle.. Tõmbasin endale "Drivercleaner"-i http://www.3dchipset.com/utilities/ati/removal/dclean.php installid ära (soovitav ära ka tirida kohe driver uus(all on link)) ja siis nii:
Restart->Safe mode(F8)->Driver cleaneriga maha vanad driverid(seega sa paned 'Clean Ati Radeon Drivers')->restart(normal)->uued driverid ( http://www.omegacorner.com/index_ati.html (valid sealt vasakult mis OS system on) download->install->restart! And so easy it was for me
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
clint
HV kasutaja

|
29.01.2004 22:44:23
Re: Ati Radeon 9200-iga prob. |
|
|
jändan siin täpselt sama probleemiga.
Kaardiks on Club RAdeon 9200 SE 128 MB. XP Pro,
ja nii kui 3dMark käima panen või any 3D game, kohe pilt tasku..
Uuesti üles bootides XP ütleb, et graafika draiver vist.
Nüüd ei ütle enam sedagi, tahan draiverit installida, ütleb, et device not found..
Eile nagu ikka natuke töötas.. aga täna enam üldse mitte.
Emaplaato n Epox, mingi uus, viakt600a chipsetiga
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
argo
HV kasutaja

|
30.01.2004 00:17:13
|
|
|
clint, <-proovi nii nagu õpetasin ja anna homme teada kas mõjus
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
clint
HV kasutaja

|
30.01.2004 10:52:00
|
|
|
argo kirjutas: |
clint, <-proovi nii nagu õpetasin ja anna homme teada kas mõjus |
proovisin teha Clean drivers, ja uuesti draiverid peale. Ei , ikka kõik on ilus, kuni
ma 3D käivitan, kasvõi DirectX Diagnostical lasen 3D-d proovida - kohe kustub monitoris
pilt.. ja ainuke võimalus Reset.
Tõstsin kaardi masinast välja, ja teise masinasse (Inteli P3 põhine) - (mis on mul profiilis), seal
käib kaart väga hästi.. originaaldraiveritega. no problemo..
tõstsin kaardi tagasi AMD põhisesse masinasse... jälle 3D käivitamine ajab pildi tasku..proovisin nii uusimaid Catalyst 4.1 kui ka vanemaid 3.X draivereid - vahet pole,
pilt tasku ja asi mott..
Nüüd installisin Omega draiverid.
Hakkas tööle 3D, ja ka GTA3-el ei viska autotulede valgust siniseks ja kandiliseks..
Siiski on peale sellist jamamist väga paha arvamus selest kaardist.. ilge sõnnik ikka.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
argo
HV kasutaja

|
30.01.2004 17:58:17
|
|
|
aga mu õpetus siiski aitas? Või kudias tööle lõpuks hakkas?
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
clint
HV kasutaja

|
30.01.2004 20:48:23
|
|
|
argo kirjutas: |
aga mu õpetus siiski aitas? Või kudias tööle lõpuks hakkas?  |
ütleme, et aitas võib-olla SInu soovitus ka, aitähh, aga asi polnd ainult selles, et XP ei oleks suutnud draiverist lahti saada, vaid talle ei meeldinud Catalyst draiverid vist - üleeile nagu
natuke meeldis veel..
Aga praegu on Omega draiverid peal.
Praegu tundub täitsa normaalselt töötavat, TV-out ka funkab, kusjuures meeldib see, et
TV-out näitab ühte pilti ja mina saan põhiaknas oma toimetusi edasi teha TV-out-i pilti
monitoris nägemata, refresh-i põhiaknas kaart ära ei saki- kõik on 90 Hz ja ilus pilt.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|