praegune kellaaeg 20.06.2025 00:26:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
joe111
HV kasutaja
|
12.01.2004 17:24:04
vhs->telekakaart kvaliteediprobleem |
|
|
mul üks aastatevanune vhs siin, mida oleks tarvis digitaliseerida arvutisse. see on iselindistatud, minu mäletamist mööda LP kiirusega. probleem on aga selles, et kui lasen selle video pildi oma telekakaarti (leadtek winfast) tuleb kvaliteet jõle halb. suur sahin ja kriipsud on sees. kui aga lasen samast videomakist sama signaali telekasse, on täitsa vaadatav pilt. et nagu milles asi on? teisi uuemaid videokassette proovisin ka ja siis on kvaliteet ühesugune (hea).
ma ei saa aru, kas mu telekas suudab signaali kuidagi parandada või on kaardis probleem. telekas on mingi vana samsungi jurakas nii et ma ei usu, et see eriti high-tech on.
oskab keegi nõu anda?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Broken God
HV vaatleja
|
13.01.2004 11:18:48
|
|
|
Äkki on kassett NTSC ja TV kaart on PAL peale sätitud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
13.01.2004 23:46:28
|
|
|
Iselindistatud vaevalt, et NTSC on. Pigem hakkab probleem sellest LP modest. Siis on pilt reeglina juba niisamagi nähtavalt kehvem. Lisaks on igasugu arvutistuff tundlikum viletsa kvaliteedi suhtes, kuna arvutis endas on juba müra palju ja reeglina need tv kaardid suht tuimad. Proovi läbi tigikaamera arvutisse ajada.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|