Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Max100
HV vaatleja
|
15.01.2004 23:32:17
TV väljund ei anna pilti |
|
|
Kaardiks on Geforce 4 MX 420 TV out, mingi aeg tuli telekasse pilt, siis järsku ühel heal päeval kadus ära ja clooni kuidas tahad ei muffigi. Mis võib viga olla?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
16.01.2004 00:17:16
|
|
|
kaart on perses. Ma ise olen seda kaarti ordis 3x uue vastui vahetamas, garantiiajal.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
sergay
HV kasutaja
|
16.01.2004 00:20:24
|
|
|
Tv-out on üldse üks jubedalt ebatöökindel asi Nagu õnnemäng, et kas töötab või ei Mul pole näiteks kunagi mingitki pilti ette võtnud
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
ryytel
HV kasutaja
|
16.01.2004 10:57:06
|
|
|
ega seal palju muud varianti ei ole, kui juhtmed korras siis arvatavasti kaarti TV-out surnud.
endal on õnnestunud ühel mx 440 tv-out läbi kõrvetada ja teine kaart kogu täiega hingusele läks.(viimasel õnneks oli garantii). lähemal uurimisel selgus ,et kõige selle kurja tekitajaks oli Kaabel TV'st tulev pinge.
kui ma juhuslikult antenni kaablit teleka tagant välja võttes korralikult vastu näppe sain oli nagu asi selge. (telekatel teatavasti ei ole ju maandust no ja minu arvutil ka mitte).
jutu point selles ,et tasub ettevaatlik olla nende antenni kaablitega ja maandused on ka abx.
_________________ Elu on karm aga EBAÕIGLANE ! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stinky
HV vaatleja

|
16.01.2004 11:03:58
|
|
|
igaks juhuks võid proovida rdaiveri uuesti installimist - endal olen niimodi pildi korda saanud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
16.01.2004 18:19:43
|
|
|
TV kaablist tuleb pinge?? vat kurat.. ma ise mäletan et kui esimesel MX 440-l TV outi läbi lasin siis TV taha kaabelt lykates käis ikka korralik säde kabla ja TV in pesa vahel a täna lappisin kaabelt (panin jagaja vahele et arvuti TV kaarti ka signaali saada ja ei täheldanud seal küll erilist särtsu. a jah maandus ikka abiks. a mis teha, elan sellises vanas nõukoguse majas kus maandusetst pole midagi kuuldud.. muidugi võiks ju vedada maanduse mingi suvalise veetoru kylge aga ega see vist lubatud ei ole pärast naabrimutt vannis surnud
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
ryytel
HV kasutaja
|
16.01.2004 19:07:08
|
|
|
põhimõtteliselt peaks piisama ka sellest kui arvuti kesta ja antenni varje kokku paned.
teine variant on elekrikapis antenni varje ära maandada (vähemasti minul tuleb antenn sealt) võiks ka ehk aidata.
ja muidugi on olemas vastavad lahtisidestus karbid mis antennile vahele panna enne kui telekasse lased.
suht lihte skeem oli selleks(täpselt ei mäleta) paar kondekat vahele ja peaks ka probleem lahendatud olema.
_________________ Elu on karm aga EBAÕIGLANE ! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|