Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ssleepy
HV vaatleja
|
04.01.2004 19:21:30
Kas keegi teab midagi dvd-mängijate multiregionaalseks muutmisest? |
|
|
Kui player mängib aint 2. regiooni DVD-sid siis kudagi tehakse neid ka multiregionaalseks, et mängiks kõikide regioonide DVD-sid. Tegemist ei ole küll arvutisse käiva romiga aga teema peaks ju sama olema? Või ei ole? Ise ma sellest olen aint kuulnud ja arvasin et äkki see on kudagi softis kinni või misse????
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
11.01.2004 16:09:26
|
|
|
Natuke olen kursis.See regiooni kaitse on nii playeris võimalik kui ka dvd drive bioses.Mul näiteks on kolm erinevat dvd drive seadet ja mv2 player laseb kõikide plaatidega tööle ent windvd hakkab regiooni küsima.Juhul kui asi seadmes pead regioonivaba biosi võtma.See dvd bios update on veits keerulisem kui emaplaadil-ole tähelepanelik ja loe readme läbi.Otsima pead netist selle biosi muidugi.Stand alone dvd seadmetel leiad ka netist õpetusi kuidas reg. vabaks saab.
|
|
Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
raven
Kreisi kasutaja
|
11.01.2004 16:16:41
|
|
|
link :: uniflash
kui ma nüüd õigesti mäletan, siis Uniflash on võimeline flashima iga riistvaralise jupi biosi, mis masinas on. pead ei või anda.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
1 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppp
Kreisi kasutaja
|
11.01.2004 21:39:49
|
|
|
Ei ole nagu kuulnud küll, et Uniflash igasugu kettaseadmete BIOS-e flashida suudaks (ja ei tea nagu proge praegusel developeril plaani olevat sedasorti featuur tulevikus Uniflash-i lisada).
Standalone DVD-mängija regioonivabaks muutmisel kahjuks aidata ei oska - pole ise ühelgi sedasorti riistapuul järgi vaadanud, mis "karul kõhus on". Kas neid kõiki saabki lihtsa vaevaga regioonivabaks?
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
lednE
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|