Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Kõvad kettad »  Kas keegi teab midagi dvd-mängijate multiregionaalseks muutmisest? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ssleepy
HV vaatleja

sõnum 04.01.2004 19:21:30 Kas keegi teab midagi dvd-mängijate multiregionaalseks muutmisest? vasta tsitaadiga

Kui player mängib aint 2. regiooni DVD-sid siis kudagi tehakse neid ka multiregionaalseks, et mängiks kõikide regioonide DVD-sid. Tegemist ei ole küll arvutisse käiva romiga aga teema peaks ju sama olema? Või ei ole? Ise ma sellest olen aint kuulnud ja arvasin et äkki see on kudagi softis kinni või misse????
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
soodent
HV Guru

sõnum 11.01.2004 16:09:26 vasta tsitaadiga

Natuke olen kursis.See regiooni kaitse on nii playeris võimalik kui ka dvd drive bioses.Mul näiteks on kolm erinevat dvd drive seadet ja mv2 player laseb kõikide plaatidega tööle ent windvd hakkab regiooni küsima.Juhul kui asi seadmes pead regioonivaba biosi võtma.See dvd bios update on veits keerulisem kui emaplaadil-ole tähelepanelik ja loe readme läbi.Otsima pead netist selle biosi muidugi.Stand alone dvd seadmetel leiad ka netist õpetusi kuidas reg. vabaks saab.
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
raven
Kreisi kasutaja

sõnum 11.01.2004 16:16:41 vasta tsitaadiga

link :: uniflash

kui ma nüüd õigesti mäletan, siis Uniflash on võimeline flashima iga riistvaralise jupi biosi, mis masinas on. pead ei või anda.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 23
tagasi üles
pppp
Kreisi kasutaja

sõnum 11.01.2004 21:39:49 vasta tsitaadiga

Ei ole nagu kuulnud küll, et Uniflash igasugu kettaseadmete BIOS-e flashida suudaks (ja ei tea nagu proge praegusel developeril plaani olevat sedasorti featuur tulevikus Uniflash-i lisada).

Standalone DVD-mängija regioonivabaks muutmisel kahjuks aidata ei oska - pole ise ühelgi sedasorti riistapuul järgi vaadanud, mis "karul kõhus on". Kas neid kõiki saabki lihtsa vaevaga regioonivabaks?
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
lednE
HV kasutaja

sõnum 11.01.2004 21:52:45 vasta tsitaadiga

Igasugust standalone dvd-de regioonivabastusi leidub siin: http://www.regionfreedvd.net/
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Kõvad kettad »  Kas keegi teab midagi dvd-mängijate multiregionaalseks muutmisest?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.