Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tigrjonok
HV vaatleja

|
07.01.2004 10:21:59
How-to: S-Video to Scart (Geforce MX 440 to Vana Telekas) |
|
|
Ehk siis abi/õpetust oleks vaja - usun, et kuskil on siin kindlalt midagi ka juttu olnud (iga link oleks teretulnud, otsing andis liiga palju vastuseid)
LISA - Kui telekal pole A/V nuppu, mis teha? (puldil peaks olema, aga pulti pole, ja kui kanalinuppe alla vajutada, siis ei ole sellist kanalit nagu A/V.
1. Mul siin vana telku kuurist tuppa toodud ja tööle pandud - Vedasin juhtmed S-Videost Scarti süsteemil "Chrominance to Scart nr 20, Chrom Ground to Scart nr 18, Luminance to Scart nr 15 ja Lum Gr to Scart 13". Nvidia kaart leiab üles teleka peale seda. Siit edasi, mis? Mis settingud tuleb panna peale - pakun : 1. "Display: Clone" 2. "Display Pair : Analog Display + TV" ning 3. "Primary Display: Analog " ???? Või mis?
2. Kas Nvidia overlay ka miskit määrab?
3. Kuidas teha kindlaks, et teleka Scart töötab?
4. Kas on ikka nii, et peale õiget ühendust tuleb lihtsalt üles otsida õige sagedus TV-s, kus siis näidatakse mulle arvuti pilti?
5. Veel mõni nipu spetsiifiliselt selle kaardiga???
PS Olen proovinud ka S-videost vedada juhtmeid "Lum to 17, Lum Gr to 20, Chr to 15 ja Chr Gr to 13. Kuna netis leidus nimelt kaks erinevat varianti scarti ühendamise kohta.
Tänan[/b]
_________________ "Nothing in this world worth having comes easy"
viimati muutis Tigrjonok 07.01.2004 12:14:49, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
AMD
HV veteran

|
07.01.2004 10:32:08
|
|
|
tsitaat: |
4. Kas on ikka nii, et peale õiget ühendust tuleb lihtsalt üles otsida õige sagedus TV-s, kus siis näidatakse mulle arvuti pilti?
|
ei ole vaja mingit sagedust otsida minuteada
_________________ From now on, the forum is owned by AMD.That means that you are NO LONGER allowed to talk about, or even mention *ntel. |
|
Kommentaarid: 335 loe/lisa |
   |
145 :: |
3 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tigrjonok
HV vaatleja

|
07.01.2004 10:34:19
|
|
|
Aga sellisel juhul peaks olema mu arvates , hmm, miskine see TV/AV nupp kuskil, eks? Või Mis??? Aga see tavaliselt puldi küljen, aga sel asjal pulti põle
_________________ "Nothing in this world worth having comes easy" |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
möku
HV vaatleja

|
07.01.2004 12:20:03
|
|
|
Tigrjonok kirjutas: |
Aga sellisel juhul peaks olema mu arvates , hmm, miskine see TV/AV nupp kuskil, eks? Või Mis??? Aga see tavaliselt puldi küljen, aga sel asjal pulti põle  |
võid proovida ka nr. 0 kanalit (minu vanal vähemalt)
|
|
tagasi üles |
|
 |
MadMan
Kreisi kasutaja

|
07.01.2004 15:36:33
|
|
|
Osta universaalpult - sellel igast huvitavad nupud küljes või leiad kusagilt originaalpuldi. Muidu jäädki jubima.
Overlay-ga oli küll mingi kamm aeg-ajalt. Just filmide vaatamiseks tuli seda näppida - mõned driverid kippusid filmi asemel musta kasti näitama.
_________________ Ikka Saab
~~NetMusique~~ |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tigrjonok
HV vaatleja

|
08.01.2004 16:22:08
|
|
|
Kõik. Teema lukku ja aegade hämarusse
_________________ "Nothing in this world worth having comes easy" |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|