Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telku emaplaadi parandus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 05.06.2025 17:10:37 Telku emaplaadi parandus vasta tsitaadiga

Kuivõrd ma ise virelesin selle probleemiga väga pikka aega ja Eestist ma sellist SMD leveli parandajat üles ei leidnudki (ok, üks pakkus 200+ hinna), siis postitan siia remondisoovituse. Ehk on kellelgi abi. Mul oli surnud emaplaadiga Sony 55XE9005, uut telkut ei raatsinud osta ja terve emaplaadi ost pole majanduslikult mõttekas. Leidsin sellise vana Poolamaalt nagu Piotr. Koduleht on tal poolakeelne, kuid vana räägib inglise keeles. https://serwis-telewizorow.pl/
Mul läks see teenus maksma 101.- eurot (tagasisaatmine hinnas). Parandas ära ühe päevaga, saatis pildid, et töötab ja siis tuli alles maksta. Postiteenuse osas ütlen, et Omniva Premium pakk läks Poola pea kaks nädalat, tema saatis tagasi DPD'ga nii, et esmaspäeva õhtul pani posti ja neljapäeva lõunaks oli mul plaat käes.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lamp
HV Guru
lamp

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2025 19:44:34 vasta tsitaadiga

Mis viga oli?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
The_Boss
HV Guru
The_Boss

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2025 20:07:19 vasta tsitaadiga

Emmc vahetus ja progemise arvatavasti. Jootmine pole probleem. Pigem näiteks mul poleks progejat kohe kodus võtta selle jaoks
blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 05.06.2025 22:04:45 vasta tsitaadiga

Ilmselt emmc neh, ma ei küsinudki. Telku viskas pildi triibuliseks, heli jäi. Pärast vooluvõrgust eemaldamist ja tagasilülitamist oli brick. Mõned korrad taastus, kui pikemalt vooluta oli ja lõpuks jäigi. Poolakas ütles vaid selle kirjelduse peale, et seda viga ma tean ja oskan parandada küll-maksab 101 raha. Netflix töötab, kunagi oli vist lihtsama emmc vahetusega see, et jäid Netflixist jms asjadest ilma.
YT on muide üks ülevaatlik video Sony aastakäikudest, tüüpvigadest koos illustreeriva materjaliga ning lahendustest. https://www.youtube.com/watch?v=Enf8AEjeMbs

green
HV veteran

sõnum 12.06.2025 13:42:40 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telku emaplaadi parandus
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.