Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Juss71
HV kasutaja

|
09.11.2003 18:49:30
Probleem Lite-on iga |
|
|
Nüüd juhtus selline jama lugu, et Cd kirjutaja andis vist otsad ?Kirjutajaks siis Lite-on LTR-40125S
Lugu oli siis selline, et panin enda kirjutatud cd sisse,millel olid waw formaadis kirjutatud lood...Olen mitmeid kordi kuulanud seda plaati nii Windows Mediaplayeriga kui Winampiga.Panin siis Cd sisse ja panin kõrvaklapid sinna pistikusse,mis asub kirjutaja esipaneelil.Muide proovisin kõrvaklapidega kuulata esimest korda läbi CD-romi...Hakkas CD-d lugema,samal ajal kuulsin ma kõrvaklappidest kahtlaseid hääli...Ja siis järku käis räme laks nii, et ma ääre pealt oleks toolilt maha kukkunud... .Siis enam midagi ei funganud ja Cd-rom-i see alus(kuha ma plaadi peale panen) ei tule enam välja.Nagu hakkab tulema,mehanism nagu töötaks,kuid siis ei tule.Nagu miski hoiaks teda kinni.Ja enam ta ei näita ,et plaat kah sees oleks.Kas võib olla,et lendas plaat seal sees õhku või juhtus midagi kirjutajaga.Ja kuidas ma saaks selle plaadi sealt välja,ilma kirjutajat vigastamata?Oskab keegi aidata?
Muide,mingit kärsahais ega tossu ega tulekahjut polnud tunda/näha.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
MeoR
HV veteran

|
09.11.2003 19:02:45
Re: Probleem Lite-on iga |
|
|
ainuke v6imalus on cdrom masinast v2lja b6tta ja piiluda sisse....olen paari cdrommi n2pind sealt seest ja puhastnd vms kuid seda konkreetset lite-oni mitte siis siiski on sees kusagil mingi jupikestest koosnev mehanism mida veidi uurides ja n2ppides selle luku maha võtab mis keelt sees hoiad..ja saad n2ha ka kas plaat on sodi lihtsalt kaan alt lahti keerates..
|
|
Kommentaarid: 160 loe/lisa |
   |
6 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juss71
HV kasutaja

|
09.11.2003 19:38:20
|
|
|
Eks ma siis katsetan.Aga on see väga raske ettevõttmine?Ja kui suur on lootus,et peale puhastamist(juhul kui on plaat katki)kirjutaja korralikult tööle hakkab.Samas kui ma arvutit nõrgalt raputasin siis oli tunda CD-rom juurest,et mingid väiksed tükid loksuvad seal.Ja neid tundus,et on väga palju....
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Loom
Kreisi kasutaja
|
09.11.2003 20:22:16
|
|
|
Plaat lendas lõhki, muud midagi. Lükka kirjaklamber sinna väiksesse auku esipaneelil, siis tuleb sahtel lukust lahti ja saad käega lahti tõmmata.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juss71
HV kasutaja

|
09.11.2003 20:50:47
|
|
|
Loom kirjutas: |
Plaat lendas lõhki, muud midagi. Lükka kirjaklamber sinna väiksesse auku esipaneelil, siis tuleb sahtel lukust lahti ja saad käega lahti tõmmata. |
Olen proovinud,aga ei midagi.Ka jõuga mitte,kui see lukk maas on.Ja jama veel sees ,et see sahtel isegi ei liigu mitte kui nuppu vajutada ja näpud ei mahu kuidagi vahele.Võibolla peaks proovima kui see cd-romi esikorpuse paneel ära võtta ja siis seda kangutada kui see lukk maha võtta?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxmees
Aeg Maha 2a
|
09.11.2003 20:55:27
|
|
|
kast lahti rom tykkideks ja kaas maha?
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
aX
Kreisi kasutaja

|
09.11.2003 20:59:45
|
|
|
see asi peaks garantii alla minema ,,,,,sest liteoni omad on reeglina üsna kvaliteetsed asjad (vähemalt mul on küll 2aastane positiivne kogemus ja se kirjutaja pole kordagi näkku pannud).
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juss71
HV kasutaja

|
09.11.2003 21:17:33
|
|
|
aX kirjutas: |
see asi peaks garantii alla minema ,,,,,sest liteoni omad on reeglina üsna kvaliteetsed asjad (vähemalt mul on küll 2aastane positiivne kogemus ja se kirjutaja pole kordagi näkku pannud). |
Seda küll jah,aga mul osetud see koos arvutiga kompleksena ...Ja muidugi on mu arvuti garantiileht kadunud ...Kas on mõtet hakata sellega jamama,sest kui ta on väga väikesteks tükkideks lennanud siis hakka neid sealt noppima ja ka see pole garanteeritud,et ta mul peale seda tööle korralikult hakkab.Ja kui seda loksutada siis tundib küll,et neid tükke on seal vähemalt 30 tükki...Võibolla oleks targem siis juba uus osta,aga eks ma proovin sellega midagi veele peale hakata...
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliyx
Kreisi kasutaja
|
09.11.2003 21:21:54
|
|
|
isekirjutatud plaadi purunemisel loeb garantii osas kõvasti, kust asi ostetud. plaadi tykkide kättesaamiseks tuleb kribaja laiali lyya. kui tykid kätte saab ei tähenda srr veel seda, et asi ka töötaks. laser võis ka paigast minna. tuleb lihtsalt katsetada.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZAndlamb
Kreisi kasutaja
|
09.11.2003 21:22:17
|
|
|
..
viimati muutis ZAndlamb 08.07.2024 10:50:47, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juss71
HV kasutaja

|
09.11.2003 21:26:09
|
|
|
ZAndlamb kirjutas: |
Mina tegin oma cd-romi lahti ja kiskusin tükid välja... niipalju kui sain, igakord kui selle lahti tegin tuli aina rohkem juppe aga edasi funkkas aga kuna ema oli nõus raha andma siis ostsin uue NEC-i. Nüüd juba läbi see Lite-On... sõbrad proovisid jootmist . |
Ise arvan kah,et vist oleks targem uus osta.Ei viitsi sellega jamama hakata ja oma närve rikkuma.Aga oskate soovitada kuskil kuni 1200 krooni eest cd-kirjutajat.Mõtlen siis seda combo varianti mis loeb ka DVD-si.Ise piilusin 48161H (lite-on) poole.Oskab keegi midagi pakkuda/soovitada millist võiks osta?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Loom
Kreisi kasutaja
|
09.11.2003 23:02:36
|
|
|
Juss71 kirjutas: |
aX kirjutas: |
see asi peaks garantii alla minema ,,,,,sest liteoni omad on reeglina üsna kvaliteetsed asjad (vähemalt mul on küll 2aastane positiivne kogemus ja se kirjutaja pole kordagi näkku pannud). |
Seda küll jah,aga mul osetud see koos arvutiga kompleksena ...Ja muidugi on mu arvuti garantiileht kadunud ...Kas on mõtet hakata sellega jamama,sest kui ta on väga väikesteks tükkideks lennanud siis hakka neid sealt noppima ja ka see pole garanteeritud,et ta mul peale seda tööle korralikult hakkab.Ja kui seda loksutada siis tundib küll,et neid tükke on seal vähemalt 30 tükki...Võibolla oleks targem siis juba uus osta,aga eks ma proovin sellega midagi veele peale hakata... |
Kompleksene on see arvuti sul tõesti. Aga kui sa selle vanaga jamada ei viitsi, siis äkki saadad ta mulle, saatekulud katan ise muidugi.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
marti252
HV kasutaja
|
12.11.2003 20:03:09
|
|
|
Ise arvan kah,et vist oleks targem uus osta.Ei viitsi sellega jamama hakata. |
Hea mees, mis probleem sul siis selle lahti votmisega on. Ma ei tunne veel niisugust inimest, kes ei "viitsiks" votta elektroonikat lahti ja vaadata, mis seal sees on. Sul pole ju midagi kaotada, kui tuksi keerad, voita on aga uued teadmised ja enesehinnangu kasv . Nii et soovitan kaed kylge panna
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juss71
HV kasutaja

|
12.11.2003 20:50:14
|
|
|
marti252 kirjutas: |
Hea mees, mis probleem sul siis selle lahti votmisega on. Ma ei tunne veel niisugust inimest, kes ei "viitsiks" votta elektroonikat lahti ja vaadata, mis seal sees on. Sul pole ju midagi kaotada, kui tuksi keerad, voita on aga uued teadmised ja enesehinnangu kasv . Nii et soovitan kaed kylge panna  |
Ega jah ...eks reedel selgub mis saab...siis kavatsen ta lahti võtta.Plaan lahti võtta on olnud kogu aeg aga kui teda hetkel vaja ei lähe siis pole ka nii väga kiiret asjaga.Hetkel pole aega hakata sellega jamama,eks reedel selgub siis.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
12.11.2003 20:56:33
|
|
|
marti252 kirjutas: |
Hea mees, mis probleem sul siis selle lahti votmisega on. Ma ei tunne veel niisugust inimest, kes ei "viitsiks" votta elektroonikat lahti ja vaadata, mis seal sees on. Sul pole ju midagi kaotada, kui tuksi keerad, voita on aga uued teadmised ja enesehinnangu kasv . Nii et soovitan kaed kylge panna  |
Ega jah ...eks reedel selgub mis saab...siis kavatsen ta lahti võtta.Plaan lahti võtta on olnud kogu aeg aga kui teda hetkel vaja ei lähe siis pole ka nii väga kiiret asjaga.Hetkel pole aega hakata sellega jamama,eks reedel selgub siis.  |
Jah, ära lükka tänaseid toimetusi homse peale, ülehomme on ka päev! enivei...CD-RW'd ju nii lihtne lahti võtta ja puhastada kildudest. Seal saad ju kõik elektroonika seest välja võtta ja juppideks võtta...peaasi, et pärast õigesti kokku oskad panna...
...ma siin vaatan, et juba päris palju on kaebusi Lite-On toodete kohta. Lite-On iseenesest ju hea firma, aga hakkab nüüd vist alla käima...endal ka Lite-ON CD-RW pool aastat vana ja hakkab juba lisakulutusi nõudma.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juss71
HV kasutaja

|
13.11.2003 18:39:31
|
|
|
Nonii,seis hetkel selline,et keset päeva tuli sahtel vabatahtlikult ISE välja .Aga see ainult asja hea pool.Halb pool on see,et ta ühtegi plaati enam ei lugenud,tegelikult ühte ainult proovisin.Asi hakkas seal see keerlema,siis pidurdas hoo alla ja kiirendas jälle ja mitte kui midagi välja ei lugenud.Siis jooksis mu arvuti kokku,sest ta jäigi seda lugema.Aitas restart ja kui plaadi välja võtsin siis olid seal rämedad kriimud peal.Selline lugu siis.Eks homme selgub täpsemalt,siis tuleb üks arvutionu kes vaatab asja üle ja ütleb kas on mingit tolku.Muigugi võib ka asi selles olla,et mingi plaadi kild sinna kuskila vahele jäi ja jupsib niimoodi,aga eks näis...
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
14.11.2003 13:08:02
|
|
|
Võibolla on see minu isiklik kogemus ja mustad jõud on mängus, aga ma ei oma mitte ühtegi positiivset kogemust ei Lite-ON lugejatega kui ka kirjutajatega. Kaubamärk, mida eelistan on NEC ja äärmisel juhul Samsung.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
rn69
HV vaatleja
|
04.12.2003 12:43:13
|
|
|
Ei tea, senimaaani Liteoni kirjutajatega positiivsed kogemused, aga lugejad on viimased plaadisurmad. Olen ise näinud, kuidas plaat Liteoni lugejast vastu seina puruks lendab Valus laks oli!
_________________ ___________________________________________
The world seems brighter if somebody would kill Bill |
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
04.12.2003 22:40:13
|
|
|
mul lendas ka üks plaat ükskord õhku, aint kirjutamise ajal.
kirjutan wave cd-sse ja korraga käis ilgem klirin.
aga korda sain
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
1 :: |
105 |
|
tagasi üles |