Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Kommentaar artiklile: Kas Apple tuleks maha kanda? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
oliver.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.07.2016 12:51:43 vasta tsitaadiga

Küll uued suunad ka tulevad.
http://fortune.com/2016/07/14/apple-formula-one/?xid=yahoo_fortune
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
and12345
HV veteran
and12345

sõnum 25.07.2016 01:18:29 vasta tsitaadiga

Ma ei saa siiamaani sellest Apple kummardamisest aru. Kunagi oli parem, nüüd on teised ette läinud. Dell oma uue XPS seeriaga lööb pika puuga Apple-le ära, kuna olen ka ise XPS 15 omanik ja olles proovinud ka Apple seeria läpakaid, siis tehniliselt ja disainilt on Dell ikkagi juba üle. Apple on minevik, uued tulevad peale.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
olavsu1
külaline

sõnum 25.07.2016 01:32:01 vasta tsitaadiga

and12345, kas siis ka nii arvad kui sinu leib sõltub karpidest, mille peale on kirjutatud Apogee?
tagasi üles
and12345
HV veteran
and12345

sõnum 25.07.2016 16:25:07 vasta tsitaadiga

olavsu1 kirjutas:
and12345, kas siis ka nii arvad kui sinu leib sõltub karpidest, mille peale on kirjutatud Apogee?

Ei saa küsimusest aru. Aga nii palju ütlen, et minu leib ei sõltu mitte mingisugusest karbist icon_smile.gif
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 238
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SirVorkars
Kreisi kasutaja
SirVorkars

sõnum 25.07.2016 16:51:08 vasta tsitaadiga

and12345 kirjutas:
olavsu1 kirjutas:

Ei saa küsimusest aru. Aga nii palju ütlen, et minu leib ei sõltu mitte mingisugusest karbist icon_smile.gif

Äkki ta mõtles neid sinu arvutikarpe/kaste mida ärid?
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 56
tagasi üles
atari_
HV kasutaja
atari_

sõnum 25.07.2016 17:30:00 vasta tsitaadiga

Näitab lihtsalt kui kõva tegija Jobs tegelikult oli. Sama võiks ju ka nt Microsofti kohta öelda, et peale Gatesi tahaplaanile jäämist, pole MS enam see mis 15 aastat tagasi.
olavsu1
külaline

sõnum 25.07.2016 20:58:03 vasta tsitaadiga

SirVorkars kirjutas:
and12345 kirjutas:
olavsu1 kirjutas:
and12345, kas siis ka nii arvad kui sinu leib sõltuks karpidest, mille peale on kirjutatud Apogee?

Äkki ta mõtles neid sinu arvutikarpe/kaste mida ärid?

Ei mõelnud tavaliste arvutitega ühilduvat rauda. Apogee on siin näites ainult Apple jaoks tehtud raudvara.
Küsimus oligi, et kas ta siis ka nii arvab, kui ta leib sõltuks neist karpidest. Mis seal ikka kui ta küsimusest aru ei saanud...

Küsisn (loe: Trollin) siis teistmoodi:
Oskab keegi öelda miks, mac arvutid muusikatööstuses nõnda tugevalt domineerivad, nõnda et supporti küsides parima lahendusena macbook/imac hankimist soovitatakse?

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
inca
HV Guru
inca

sõnum 26.07.2016 03:22:01 vasta tsitaadiga

No mina leian, et OS on mõnusam, kui Win. Kodus kasutamiseks ja töötamiseks siis. Proovisin ka vahepeal jälle Wini nii huvide puudusest ja see ei olnud tore. Töö juures kasutamist ma ei loe kasutamiseks ja seda ma teen igapäevaselt. Ja ärge saage valesti aru, ma olen oma masinatel igasugu imelikke operatsioonisüsteeme proovinud. Mingil meeltesegaduse hetkel ajasin isegi Solarise üles.
See et nad peavad mingit tilulilu telefonidega tegema ja see neil enam ei õnnestu, on muidugi kurb. Mulle ei meeldi kumbki telefon eriti, ei Google ega Apple.
Võimalus on, et Apple lihtsalt kaotab oma globaalsuse ning suuruse ja jääb domineerima USA-s. Sealne turg on ikka päris suur. "Ökosüsteem" on ka ju suht tiptop iseenesest. Paljud teist siin üldse kasutavad kogu oma elamist Apple raua ja softiga? See on vähe teine maailm. Tiba blondiinidele on, aga suht okei. Kuigi jah, tsiteerides ühte teist kohta, siis "stressfree" on jäämas Apple üheks vähestest eelistest teiste ees. Normaalse konstruktsiooniga läppar oli neil viimati vist 2-3 aastat tagasi ja väga haigete lahendustega läppareid on neil ikka omajagu olnud. Samas kui töötab, siis töötab kümme aastat, ehk lisad mälu kui saab...
Ja Mac Pro on ikka suht äge tükk. Hind on jah sel kõigel muidugi tiba kõrge, aga sellel on omad põhjused...

seeMees
HV vaatleja

sõnum 26.07.2016 11:23:14 vasta tsitaadiga

inca kirjutas:
No mina leian, et OS on mõnusam, kui Win. Kodus kasutamiseks ja töötamiseks siis. Proovisin ka vahepeal jälle Wini nii huvide puudusest ja see ei olnud tore. Töö juures kasutamist ma ei loe kasutamiseks ja seda ma teen igapäevaselt. Ja ärge saage valesti aru, ma olen oma masinatel igasugu imelikke operatsioonisüsteeme proovinud. Mingil meeltesegaduse hetkel ajasin isegi Solarise üles.
See et nad peavad mingit tilulilu telefonidega tegema ja see neil enam ei õnnestu, on muidugi kurb. Mulle ei meeldi kumbki telefon eriti, ei Google ega Apple.
Võimalus on, et Apple lihtsalt kaotab oma globaalsuse ning suuruse ja jääb domineerima USA-s. Sealne turg on ikka päris suur. "Ökosüsteem" on ka ju suht tiptop iseenesest. Paljud teist siin üldse kasutavad kogu oma elamist Apple raua ja softiga? See on vähe teine maailm. Tiba blondiinidele on, aga suht okei. Kuigi jah, tsiteerides ühte teist kohta, siis "stressfree" on jäämas Apple üheks vähestest eelistest teiste ees. Normaalse konstruktsiooniga läppar oli neil viimati vist 2-3 aastat tagasi ja väga haigete lahendustega läppareid on neil ikka omajagu olnud. Samas kui töötab, siis töötab kümme aastat, ehk lisad mälu kui saab...
Ja Mac Pro on ikka suht äge tükk. Hind on jah sel kõigel muidugi tiba kõrge, aga sellel on omad põhjused...

Suht nõus.
Olen minagi oma opsüsteemide rännakutel igasugu isendeid katsetanud (mõnest pole paljud siin foorumis prõõkajad nähtavasti kuulnudki) ja jäänud lõpuks Apple ökosüsteemi kasutajaks.
Ei ole ta nii blondidele midagi, kui vähegi shell scriptimisest tead. icon_wink.gif Klikk ikoonile ja mälu optimeeritud, klikk ikoonile ja temp-failid ning muu jura kustutatud jne. Polegi tegelikult vaja mingeid kolmandate osapoolte utiliite a'la CCleaner jne.

Ei kao see Apple niipea kuhugi, neil asjalikke ajusid rohkem kui nii mõnelgi teisel suurettevõttel. Apple on firma, kes pole kunagi käinud traditsioonilisi radu, sestap ei maksaks nende tegemisi oma pisukese "ettevõtlusharidusega" analüüsidagi. icon_smile.gif

neros kirjutas:
Eks jah, nad myyvad seda "faster than ever before" ja "more pixels than before"... no mida ma nende pikslite ja kiirusega peale hakkan, kui see yle p2eva lihtsalt taskus kandmist v2lja ei kannata? T6esti olen n6us, et j2rgmine asi peaks olema t6esti aku vastupidamine kuhu suunatakse. Ma arvan, et kui neil 6nnestuks n2dal taskus kandmist v2lja venitada, joostaks selle peale suht tormi.

ot:
Vabandust, aga ma ei saa aru, miks mõned isikud ikka elavad veel eelmises sajandis ja pole kuulnud UTF-8'st? See peaks juba nagu standard olema v6i... icon_lol.gif
tagasi üles
inca
HV Guru
inca

sõnum 26.07.2016 16:08:40 vasta tsitaadiga

Minu viimane script igatahes korralikult ei töötanud. Alguses oli lill, aga siis "väsis" ära millegipärast. Tõenäoliselt sellepärast, et mitme arendaja asju üritasin korraga käima ajada. Kuna oluline tegelikult ei olnud vaid lihtsalt mugav, siis ka ei süvenenud. Sellised asjad pole minu jaoks.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Kommentaar artiklile: Kas Apple tuleks maha kanda? mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.