Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
arny
Kreisi kasutaja
|
24.05.2016 19:59:19
GTX 760 jahutuse vent laperdab. |
|
|
On keegi selliste asjadega kokku puutunud üldse. Mul nimelt gigabyte gtx 760 windforce asi 3 vendikaga. Mänimise ajal teeb juba pikemat aega vähe rohkem müra ja uhab päris kõvasti ringi käia. Temp on siiski jäänus sinna 75C juurde. Nüüd huvi pärast hakkasin vahtima miks ta seda teeb ja avastasin, et keskimine vent juba idles olles laperdab ja kui koormus taha siis teebki müra ja kuna see takistab pöörlemist vendikal siis ka jahutus jääb nõrgaks millest see vahelduv hirmus uhamine. Täna kakkusin asja laiali ja avastasin, et see keskmine vent on ainuke mis on 4pin teised kaks 3pin. No vahetasin siis selle keskmise ühe äärmise vastu. Tulemus hea ja vaikne aint see laperdav vent ei hakanud enam üldse tööle. Mängimse ajal enam mingit müra ei ole ega ka hirmsat uhamist kuna töötav vent suudab ilmselt seda põhilist osa pöörete kasvades paremini jahutada. Üldine kaardi temp kasvas 81C max, seda CPUID monitori järgi Teised kaks ajs näitasid max 70C. Iseenest toimib ka kahe vendiga millest siis üks ka pöördeid oskab tõsta.
Aga tahaks ikkagi, et kõik töötaks või nii. Pole leidnud kuskilt sellise kinnitusega vente ega ka tavalisi vente millel oleks graafikakaardi 4pin pistik. Oskab keegi öelda kust võiks midaig sellist leida või pea ostma uue jahutuse kaardile, see miskine 40.- arctic TW III vist oli.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
25.05.2016 14:51:33
|
|
|
kus asud? Mul on 2 windforce'i venti veel üle. 4pin'id.
Kui tartus, siis saad, seda vidinat postitada ei viitsi.
Ja see kaart peab ka 2e ventilaatoriga ennast ilusti jahutama. Termopasta tuleb sul ära vahetada.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
arny
Kreisi kasutaja
|
25.05.2016 18:21:02
|
|
|
jah hetkel saab kahega hakkama ja on vaikne kah, pasta sai loomulikult uus. Olen ikka Tartus, et anna mulle oma kontakt ja võtan homme ühendust kui sobib.
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
25.05.2016 22:52:48
|
|
|
number on profiilis olemas, email ka,
Vean ühe chemicumi, tööajal leiab mind sealt
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|