Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem Memory ja monitoriga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Sabotacer
HV vaatleja

sõnum 09.07.2015 14:45:39 Probleem Memory ja monitoriga vasta tsitaadiga

Tere !

Mul siis kaks muret mis on seotud memory ja monitoriga.

1) Mul on 8 GB rammi arvutis ning sellest kasutab ära umbes 2-3 GB. Tavaliselt peale mingi mängu mängimist ning selle sulgemist viskab memory aga lakke. Task manager näitab, et kasutan ära 96 % memoryst ehk siis 7.9 GB kuid kui memory kasutus ise üle lugeda, saan kasutuseks ikka 2-3 GB, kuigi Task manager ikkagi näitab 7.9, seega arvuti tohutult aeglane ja mitte midagi ei saa teha. Vahest näitab, et 60 % kasutuses, kuigi see on fking võimatu. Tavaliselt aitab ainult resa. Kahtlustan, et viga võib olla graafika driverites, aga pole kindel seega äkki keegi oskab aitada ? icon_smile.gif Graafika kaardiks on GeForce GTX 970.

2) Ma ei tea, kas see on seotud graafika kaardiga või minu monitor lihtsalt juba sureb, aga monitor kipub nagu vilkuma. Ekraan läheb mustaks mingi 2 sekuniks ja siis tuleb pilt tagasi ja nii vahest mitu korda, juhtub enamasti kui mäng töötab. Täna märkasin ka väikseid pixel ribasid monitoril tekkimas. Monitoriks on HP 23bw IPS LED Blacklit Monitor

Olen tänulik igasuguse abi eest ! icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem Memory ja monitoriga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.