Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
escucha
HV veteran

|
21.11.2003 15:21:05
bsplayeri ja subtiitritega abi vaja! |
|
|
kõik ok näitab supakaid jne, ainult supakad on väga vales kohas....igat pidi proovin, aga mitte kuidagi ei saa neid liigutatud!
nimelt tahaks neid sellesse musta alasse, mis filmi "ymber on"!!!!kuidas???
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
21.11.2003 16:49:47
|
|
|
proovi nr klafide juures olev plussi ja miinust nuppu
_________________ { Talu/suvila blogi } |
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
raidos
HV kasutaja
|
21.11.2003 16:53:50
|
|
|
Just hetkel proovisin järgi, esmalt http://www.bsplayer.org ja sealt see uuem versioon, sest pole kindel hetkel kahjuks, kas vanadel ka saab, kuigi nagu oleks olnud.
Kui film ja subtiitrid on juba käima pandud, siis parem klikk pleieri või filmi peal ja sealt: Subtitles -> Subtitle properties -> Costum position. Subtiitrid hakkavad hiirega kaasa liikuma kuni esimese klikini Ehk on abi.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
raidos
HV kasutaja
|
21.11.2003 16:56:00
|
|
|
Ja sel uuel nagu + ja - ei töötand enam näiteks :S
|
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
escucha
HV veteran

|
21.11.2003 17:36:46
|
|
|
raidos kirjutas: |
Just hetkel proovisin järgi, esmalt http://www.bsplayer.org ja sealt see uuem versioon, sest pole kindel hetkel kahjuks, kas vanadel ka saab, kuigi nagu oleks olnud.
Kui film ja subtiitrid on juba käima pandud, siis parem klikk pleieri või filmi peal ja sealt: Subtitles -> Subtitle properties -> Costum position. Subtiitrid hakkavad hiirega kaasa liikuma kuni esimese klikini Ehk on abi. |
ok mul on uuem aga ikkai ei tööta. vaatan tv-oudiga filme ja ainuke võimalus supakate positsiooni muuta oli siis, kui panin bsplayeri setingutest overlay mode kahe peale. sellisel juhul aga TV-s subtiitreid polnud!
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
raidos
HV kasutaja
|
21.11.2003 18:00:09
|
|
|
Hmm....
tsitaat: |
...kui panin bsplayeri setingutest overlay mode kahe peale...
|
Mina niisugust kohta ei leidnud üldse, kust saaks 2 peale panna?!?! Või saan ma millestki valesti aru?
Ja muidugi tv-out'iga ma ei arvestanud üldse Minul oli igaljuhul vanaga nii, et "Draw subtitles to Overlay surface" vms tuli sisse lülitada ja olidki subtiitrid teles, ainult et liigutada pole ma neid sel juhul proovinud üldse
|
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaller
HV kasutaja

|
21.11.2003 18:03:00
|
|
|
escucha kirjutas: |
raidos kirjutas: |
Kui film ja subtiitrid on juba käima pandud, siis parem klikk pleieri või filmi peal ja sealt: Subtitles -> Subtitle properties -> Costum position. Subtiitrid hakkavad hiirega kaasa liikuma kuni esimese klikini Ehk on abi. |
ok mul on uuem aga ikkai ei tööta. vaatan tv-oudiga filme ja ainuke võimalus supakate positsiooni muuta oli siis, kui panin bsplayeri setingutest overlay mode kahe peale. sellisel juhul aga TV-s subtiitreid polnud! |
Aga palun ütle millisel juhul need subtiitrid olid teleris musta riba peal, või siis et mida on vaja teha et need subekad oleksid teleris mustal ribal, mitte filmi peal?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
21.11.2003 18:44:07
|
|
|
Kui vaatad overlayga, siis joonistatakse subtiitrid filmi aknasse. Ehk siis tavalise teleka ja laiekraanfilmi puhul jäävad subbakad filmi peale.
Ilma overlayta vaadates saad sutiitrite positsiooni muuta terve ekraani ulatuses.
Seega pead pildi lihtsalt kloonima telekasse, et saada subtiitrid allamusta riba peale.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaller
HV kasutaja

|
21.11.2003 19:39:11
|
|
|
Kui ma panen nView Display mode alt clone, kas siis on nii monitoris kui telkus pilt korraga ja ühesugune(subekad mustal taustal kui mul on see arvutist pandud)
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
escucha
HV veteran

|
21.11.2003 23:34:07
|
|
|
bigmarx kirjutas: |
Kui vaatad overlayga, siis joonistatakse subtiitrid filmi aknasse. Ehk siis tavalise teleka ja laiekraanfilmi puhul jäävad subbakad filmi peale.
Ilma overlayta vaadates saad sutiitrite positsiooni muuta terve ekraani ulatuses.
Seega pead pildi lihtsalt kloonima telekasse, et saada subtiitrid allamusta riba peale. |
põhimõtteliselt nii saab kyl jah, aga tahaks ikkagi nii et tv-s jooxeb film ja masinas ise toimetan!
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
22.11.2003 01:15:37
|
|
|
Ok, kui tahad, et telekas oleks subtiitrid, siis ei jää muud üle, kui panna supakate näitamise settingutes linnuke "draw subtitles to owerlay surface" ette. Ja sellega kaasneb paratamatult subtiitrite kuvamine video peale. Kui arvutist vaadata, siis võib linnukese ära jätta ja subtiitrid on suvalises kohas, kuhu aga neid vedada viitsid.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
22.11.2003 02:12:49
|
|
|
Seega aitab su probleemi vastu laiekraaniga telku ost või 4:3 formaadis filmide vaatamine
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|