Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  bsplayeri ja subtiitritega abi vaja! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
escucha
HV veteran
escucha

sõnum 21.11.2003 15:21:05 bsplayeri ja subtiitritega abi vaja! vasta tsitaadiga

kõik ok näitab supakaid jne, ainult supakad on väga vales kohas....igat pidi proovin, aga mitte kuidagi ei saa neid liigutatud!
nimelt tahaks neid sellesse musta alasse, mis filmi "ymber on"!!!!kuidas???
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
woozy
HV Guru
woozy

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.11.2003 16:49:47 vasta tsitaadiga

proovi nr klafide juures olev plussi ja miinust nuppu icon_wink.gif
raidos
HV kasutaja

sõnum 21.11.2003 16:53:50 vasta tsitaadiga

Just hetkel proovisin järgi, esmalt http://www.bsplayer.org ja sealt see uuem versioon, sest pole kindel hetkel kahjuks, kas vanadel ka saab, kuigi nagu oleks olnud.
Kui film ja subtiitrid on juba käima pandud, siis parem klikk pleieri või filmi peal ja sealt: Subtitles -> Subtitle properties -> Costum position. Subtiitrid hakkavad hiirega kaasa liikuma kuni esimese klikini icon_smile.gif Ehk on abi.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
raidos
HV kasutaja

sõnum 21.11.2003 16:56:00 vasta tsitaadiga

Ja sel uuel nagu + ja - ei töötand enam näiteks :S
tagasi üles
escucha
HV veteran
escucha

sõnum 21.11.2003 17:36:46 vasta tsitaadiga

raidos kirjutas:
Just hetkel proovisin järgi, esmalt http://www.bsplayer.org ja sealt see uuem versioon, sest pole kindel hetkel kahjuks, kas vanadel ka saab, kuigi nagu oleks olnud.
Kui film ja subtiitrid on juba käima pandud, siis parem klikk pleieri või filmi peal ja sealt: Subtitles -> Subtitle properties -> Costum position. Subtiitrid hakkavad hiirega kaasa liikuma kuni esimese klikini icon_smile.gif Ehk on abi.

ok mul on uuem aga ikkai ei tööta. vaatan tv-oudiga filme ja ainuke võimalus supakate positsiooni muuta oli siis, kui panin bsplayeri setingutest overlay mode kahe peale. sellisel juhul aga TV-s subtiitreid polnud!
tagasi üles
raidos
HV kasutaja

sõnum 21.11.2003 18:00:09 vasta tsitaadiga

Hmm....
tsitaat:

...kui panin bsplayeri setingutest overlay mode kahe peale...

Mina niisugust kohta ei leidnud üldse, kust saaks 2 peale panna?!?! Või saan ma millestki valesti aru?
Ja muidugi tv-out'iga ma ei arvestanud üldse icon_sad.gif Minul oli igaljuhul vanaga nii, et "Draw subtitles to Overlay surface" vms tuli sisse lülitada ja olidki subtiitrid teles, ainult et liigutada pole ma neid sel juhul proovinud üldse icon_sad.gif
tagasi üles
kaller
HV kasutaja
kaller

sõnum 21.11.2003 18:03:00 vasta tsitaadiga

escucha kirjutas:
raidos kirjutas:

ok mul on uuem aga ikkai ei tööta. vaatan tv-oudiga filme ja ainuke võimalus supakate positsiooni muuta oli siis, kui panin bsplayeri setingutest overlay mode kahe peale. sellisel juhul aga TV-s subtiitreid polnud!

Aga palun ütle millisel juhul need subtiitrid olid teleris musta riba peal, või siis et mida on vaja teha et need subekad oleksid teleris mustal ribal, mitte filmi peal?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 21.11.2003 18:44:07 vasta tsitaadiga

Kui vaatad overlayga, siis joonistatakse subtiitrid filmi aknasse. Ehk siis tavalise teleka ja laiekraanfilmi puhul jäävad subbakad filmi peale.
Ilma overlayta vaadates saad sutiitrite positsiooni muuta terve ekraani ulatuses.
Seega pead pildi lihtsalt kloonima telekasse, et saada subtiitrid allamusta riba peale.

kaller
HV kasutaja
kaller

sõnum 21.11.2003 19:39:11 vasta tsitaadiga

Kui ma panen nView Display mode alt clone, kas siis on nii monitoris kui telkus pilt korraga ja ühesugune(subekad mustal taustal kui mul on see arvutist pandud)
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
escucha
HV veteran
escucha

sõnum 21.11.2003 23:34:07 vasta tsitaadiga

bigmarx kirjutas:
Kui vaatad overlayga, siis joonistatakse subtiitrid filmi aknasse. Ehk siis tavalise teleka ja laiekraanfilmi puhul jäävad subbakad filmi peale.
Ilma overlayta vaadates saad sutiitrite positsiooni muuta terve ekraani ulatuses.
Seega pead pildi lihtsalt kloonima telekasse, et saada subtiitrid allamusta riba peale.

põhimõtteliselt nii saab kyl jah, aga tahaks ikkagi nii et tv-s jooxeb film ja masinas ise toimetan!
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 22.11.2003 01:15:37 vasta tsitaadiga

Ok, kui tahad, et telekas oleks subtiitrid, siis ei jää muud üle, kui panna supakate näitamise settingutes linnuke "draw subtitles to owerlay surface" ette. Ja sellega kaasneb paratamatult subtiitrite kuvamine video peale. Kui arvutist vaadata, siis võib linnukese ära jätta ja subtiitrid on suvalises kohas, kuhu aga neid vedada viitsid.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 22.11.2003 02:12:49 vasta tsitaadiga

Seega aitab su probleemi vastu laiekraaniga telku ost või 4:3 formaadis filmide vaatamine icon_wink.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  bsplayeri ja subtiitritega abi vaja!
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.