praegune kellaaeg 21.06.2025 01:19:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dex
HV veteran

|
27.03.2015 11:34:52
Milline DLNA serveri tarkvara valida? |
|
|
Setup kodus:
Ruuteri sisevõrk
LAN põhiarvuti win 8.1 (DLNA server)
LAN Samsung H7000 seeria TV
Wifi laptop win 8.1
Wifi tahvel android 4
Vaja oleks, et see kooslus suudaks mängida enamikku kraami (mkv, iso, img, avi, mp4, mp3, flac jne. koos sisseehitatud supakatega või eraldiseisvate supakatega srt, idx+sub jne)
Siiani olen läbi proovinud Kodi, Serviio, Plex. Kõigil on mingid krdi hädad, millest raske üle saada. Hetkel jäin Plexi juurde, aga see põrguline ei mängi kõiki subtiitrite variante, mul on siiani probleeme olnud idx+sub failidega, aga netis ringlevad jutud, et ei mängi ka osasi srt faile. Serviio mängis maru hästi supakaid ja oli muidu vinx-vonx, aga ei toeta image faile ja arendaja sõnul ei hakkagi kunagi toetama.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
spreiii
HV kasutaja
|
29.03.2015 23:10:41
|
|
|
Kasutan ise ka Plex'i ja Plex'i puhul olen aru saanud, et supakate toimimine sõltub suuresti kliendist. Oled proovinud näiteks mõnda probleemset videot koos subtiitritega Plex'i veebis vaadata?
Lisaks, kas sul mõni probleemne klient kasutab Kodi't Plex'i sisu tarbimisel?
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|