Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vananematu
HV veteran

|
08.02.2009 21:34:37
|
|
|
Kas siukene torrent on õige? Jõhker suurus, kas pole? Kui on mingi jama, siis võib-olla saad lingi saata, kus õige versioon üleval?
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
08.02.2009 22:10:41
|
|
|
Vananematu, vaadates seda manti mis seal torrentis sees on, võib isegi õige olla.
_________________ Et oleks raskem! |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
09.02.2009 00:48:13
|
|
|
Hmm, seal on igast manti sees. Kõigepealt tasub otsustada ka, kas OF või RV.
Mõlemat korraga peale panna on tehniliselt raske ... üsnagi.
AF ja RV või AF+OF kombod on võimalikud, aga OF+RV ... tee eraldi partitsioon kettale ja eraldi OS ühe jaoks pmslt.
seal torrentis on kõik sees, mida falconist võiks tahta, kõik, ka asjad, mida vaja ei pruugi minna
Ja seeditud on hästi, mis tähendab, et tasub tirida seda küll.
Kui tahad RV'd ... mida ka soovitan, kui just väga äss ei ole... siis on vajalikud pmslt ainult need failid:
24. Red Viper/FF4 RedViper 1.0.0.4.rar [5MB]
25. Red Viper/FF4 RedViper Fix1_1.0.0.3c.rar [7MB]
26. Red Viper/RedViper1package.part01.rar [50MB]
27. Red Viper/RedViper1package.part02.rar [50MB]
28. Red Viper/RedViper1package.part03.rar [50MB]
29. Red Viper/RedViper1package.part04.rar [50MB]
30. Red Viper/RedViper1package.part05.rar [50MB]
31. Red Viper/RedViper1package.part06.rar [50MB]
32. Red Viper/RedViper1package.part07.rar [50MB]
33. Red Viper/RedViper1package.part08.rar [50MB]
34. Red Viper/RedViper1package.part09.rar [50MB]
35. Red Viper/RedViper1package.part10.rar [20MB]
Sul AF on olemas? Ise ostsin AFi direct-to-drive'st. Noh, hea tunne ka, kui saab mängutegijaid raskel ajal toetada
Kui veel küsimusi, anna tuld. Fox two!
-------
EDIT:
vananematu, kui sul on aega asjaga tegeleda, äkki teeks mingi eesti värgi, väikse squadroni ... anna märku ...
raske on leida Virtuaalpiloote
_________________ Lalalalalala |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
09.02.2009 10:42:32
|
|
|
Allied Force on olemas jah. Vaatan ka, et hästi on jagatud. Sikutab..
Kuskil aasta tagasi oli mul veel asi, kuni raketiteaduseni, selge - külmkäivitusest, navigeerimisest kuni maandumiseni. No, kuulipildujaga madistasin ka mõned lahingud. Edasi rohkem ei jõudnud. Ning see oli mingi veerand manualist (716 lk kokku), mis mänguga kaasas oli - lasin selle pdf-ist paberkandjatele printida.
Nüüd peab hakkama meelde tuletama manöövreid, navigeerimist, lennuki käivitamist jne. Arvatavasti lähikuudel aega ei ole, et eesti lennurühmas aktiivne olla. Kuid mõned korrad võiks võrgus proovida küll. Zoig on kogu teema ulatuses samuti kõva simulatsioonide harrastaja olnud. Võib-olla soovib ta ka kampa lüüa?
Vaatan, et kõnealusel torrentil on ka helipakid lisatud. Mõnus.
Mis teema selle Open Falconiga on?
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
09.02.2009 14:04:34
|
|
|
avaldan sellise saladuse, et Zoigi näen iga päev, kuid ta pole just vedu võtnud. Vb hirmutab teda kõva meeldetuletamine, mis näib ületamatu?
Ütleks ka, et asi pole üldse nii hull ... kui kunagi näppinud ... ma ise kunagi töötasin manuaaliga treeningud jmt läbi ja siis oli paar aastat pausi. Printisin ka üks päev siiski PDFi trükikojas ära ning sain basic'u uuesti selgeks ... päeva-paariga.
Ok, aga, kas sul vananematu on aimu, kus saaks AF serveri üles panna? Ma ise jändasin siin kodus selle no-ip DNS teenusega, aga keegi ei olnud just siis kusagil netis, et proovida seda. Kui sul mõni aeg mahti, mu skype kontakt on ancronym ... saab jännata. Ma paneks servu üles ja saaksime katsetada ühendumist.
Paar enam-vähem-tõika:
- AF orikas on ikka kõige stabiilsem multipollier, räägitasse
- OF on kõige realistlikum falconi variant
- FF5 väidetavalt on stabiilsem kui OF ... keegi ei tea tegelikult
- FF foorumist loen, et otsitakse juba kohta, kus hostida 1,2 GB FF5 faili! Ja FF5 CEO Hustler ütles, et tõmbavad arenduse otsad juba kokku ... kohe tuleb.
----------
EDIT: lihtsalt, väike video, kuidas B61 nuke välja näeb
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgXQQbjYCA
just tegin, keegi hädaldas, et ta nuke ei läinud lahti, aga tahtis näha, kuidas välja näeb
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
09.02.2009 14:26:37
|
|
|
EnnH kirjutas: |
avaldan sellise saladuse, et Zoigi näen iga päev, kuid ta pole just vedu võtnud. Vb hirmutab teda kõva meeldetuletamine, mis näib ületamatu? |
eks asi ole kättevõtmses. viimati sai aktiivselt lennatud ehk aasta tagasi, pigem isegi kauem. suurim rõhk tuleks igasugustele süsteemidele panna, milled ma olen suhtkoht ära suutnud unustada, siis tuleks ehk asi meelde tagasi.
_________________ Et oleks raskem! |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
10.02.2009 00:13:41
|
|
|
Kuram, see Red Viper ei läinud käima. Installisin FF AF'i. Lisasin sellele viimase patchi "1.0.13". Paigaldasin viper'i. Siis kaks patchi õiges järjekorras ning viimaseks kaasas olnud helipaki. Käivitades viskab veateate. Et unhandled exception.. Kas talle ei sobi AF'i viimane parandus huvitav.
Ma lisan su skype üks õhtu, kui mul mängus sotid selgemad.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
10.02.2009 04:21:53
|
|
|
Hmm ... pagan, vot mina ei installinud seda 1.0.13 patchi ... töötab ilusti.
Mis OSi sa kasutad?
Vista all võib olla komplikatsioone, samuti, olla võib sel probleeme ATI driveritega.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
10.02.2009 21:54:32
|
|
|
OS on mängu XP. Graafikakaart vana ATI 9600XT. Paigaldasin F4: Allied Force uuesti peale, seekord ilma patchideta. Siis installeeris Red Viper peapakk end üle F4: AFi. Siis käivitus Red Viperi patch tool, kus ma midagi ei muutnud ja exit vajutasin - ikka lennusimulaator käima ei läinud. Olen nõutu.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
11.02.2009 12:30:05
|
|
|
Vananematu kirjutas: |
OS on mängu XP. Graafikakaart vana ATI 9600XT. Paigaldasin F4: Allied Force uuesti peale, seekord ilma patchideta. Siis installeeris Red Viper peapakk end üle F4: AFi. Siis käivitus Red Viperi patch tool, kus ma midagi ei muutnud ja exit vajutasin - ikka lennusimulaator käima ei läinud. Olen nõutu. |
FreeFalconi foorumis kosteti kunagi:
If you done the RV install correctly, you added patch 1003 and 1004 also???
Else it sounds like a driver problem. Try 6,5/6,6 for your 9600XT.
Try lowering the hardware acceleration on your Creative thing (sound) to only basic acceleration.
And shut down absolutely all other programs including antivirus before running RV.
veel uurides, siis on ATI dirveritega olnud inimestel probleeme ... väidetavalt antud versioonid töötavad ... ise ma suurt kahjuks ATI ajuritest enam ei tea, Nvidia peal olnud aastaid aastaid.
----
EDIT: aga kas ta lihsalt ei reageeri, kui vajutad otsetee peal? või viskab midagi korraks ette, kasvõi musta ekraani? Kas sa Patch toolivähemalt käivitasid ja näitasid sellele RV kataloogi ja exe ära?
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
12.02.2009 13:15:10
|
|
|
Jah, patch tool käivitati. Valisin red viper.exe ning proovisin ka apply, kuid iga kord viskab väiksema, kui desktop, musta akna ülesse vasakusse äärde ning viskab veateadet, mis on minu arust windowsi veateade, kus kirjeldab et selles exe failis tekkis viga - exe failiks on red viper.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
12.02.2009 19:09:14
|
|
|
hum, ... aga noh ... võrgus mängimiseks on AF parim variant, kui sul mahti kunagi jännata.
Muidu, RV ... võibolla on tal mingi teise driveriga su süsteemis jama
nõme on küll jah, kui lihtsalt ei hakka tööle. Endal mul oli Win 7 all mingi kuramuse jama sellega. Närvidele käis.
Aga, kui sul AF lippab, anna teada, kui aega, proovime seda teha üle neti vmt. Just ükspäev siin jälle Vikko nimelise tüübiga tegime koos 12 tundi missioone, ultra.
Aga kui jah, installisin uuesti XP, sain tööle, aga nüüd ei lähe FSX tööle, mis on küll ... väga huvitav ja enneolematu.
Nii et, hakkan vist vistat installima varsti.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
13.02.2009 22:18:40
|
|
|
Heh! Kuram, ei saanud isegi seda allied force'i tööle. Training missioonid klipivad nii, et vähe pole ja dog fight viskab välja.. Mingi kala xp-l jälle. Kuna mul hetkel palju arvuti taga mässamist, siis lähi ajal ei plaani win-i reinstallida. Lükkub edasi.. Aga ma võtan sinuga kindlalt ühendust, kui ma ükskord asja korda saan. Võiks panna küll mõned õhuruumi vallutused ja jälitamised mööda maad
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
16.02.2009 11:31:34
|
|
|
Tõenäoliselt on kõik su Wini taga kinni jah, ma ise lähen kohe vista peale tagasi, sest SP3ga on midagi valesti ja ma ei viitsi süveneda, mida nad seal metsa on keeranud.
AF on aga jah, multipollieri jaoks optimaalne hetkel. FF5 pole ikka veel väljas ka, ootan segaseks ennast juba.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|