Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vananematu
HV veteran

|
19.07.2005 06:23:44
Falcon 4.0: Allied Force |
|
|
Falcon 4.0: Allied Force (F4AF)
Wiki link.
Simulate an entire war with the most advanced dynamic campaign engine ever made for your PC. This
remarkable feature presides over tens of thousands of vehicles: air, land and sea. No two missions ever fly
the same!
- Fly alongside and against other aircraft prosecuting their own missions.
- Bomb damage may or may not be repaired, depending on enemy resources.
- Negotiate the electronic warfare arena with ground, air and sea radars.
Rely on advanced AI (Artificial Intelligence) to control your wingmen, or direct them as required..
- Wingmen use real world doctrine and tactics in all aspects of their missions. Tune in to radio chatter directly
related to the events unfolding around you.
- Call on AWACS assistance in finding targets when you need help defending your flight from interception.
- Go up against challenging enemy aircraft, sea and ground defenses all of which employ real attack and
defense tactics.
- Experience authentic Air Traffic Control procedures with stacks and talk down via your aircraft's radio.
- See busy airbases with parked and taxiing aircraft, helicopter traffic, and aircraft takeoffs and landings.
Engage the enemy in two operational theaters -- Korea and the Balkans -- each covering over a million square
Kilometers of territory. Dogfight over a wide variety of landscapes: wide seas, open grasslands, dense
forests and snow capped mountains. Fly nap-of-earth missions through detailed terrain and undulating valleys.
Multiplayerit on täiustatud eelkäiiatest. Kui lausa 20 lennukiga saab madistada üle miljoni ruutkilomeetri suurusel alal, lumiste mägede juures või kuumade kõrbede kohal koos tõetruu lennuki käitumise ning kahjustuste ja muude effektidega, siis sellest saab Americas Army kõrvale teine simulatsioon, mida ma mängima hakkan. Eelkäiiad olid juba väga head, kuid jutu järgi on asi küll kõva, kuulad raadio sidet teiste lennukite vahel ning sinu raadio teel rääkimistest ning käsutamisest sõltub kõik, siis on see ikka simulatisoon mis sugune.
Mitte ainult, tundub, et seekord lubatakse raskena näivat "mängu", kuna sinu käsutuses on kõik funktsioneerivad nupud, mis on F-16 el olemas, kuid programm ise peaks olema kõige edasijõudnum ja laiaulatuslikum sõjaväe simulatsioon, mis tavainimestele käsutusse on antud. Seda tõestab ka mänguga kaasasolev 716 leheküljeline manuaal, mis õpetab nuppe, lendamist, taktikat, relvi, vaenlasi, erinevaid manöövreid, lennu kaldenurki ja palju palju muud, kogu F-16 ja rohkemgi võetakse otsast lõpuni seal manualis läbi.
Kui veel F/A 18-el andis ilma joystickuta mängida siis siin PEAB OLEMA JOYSTICK.
http://www.graphsim.com/gsc/games-falconaf-2.html - pildid
http://media.pc.ign.com/media/750/750589/imgs_1.html - IGN pildid
http://www.graphsim.com/gsc/games-falconaf-3.html - võimalused

viimati muutis Vananematu 07.02.2009 14:44:30, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
21.07.2005 23:40:03
|
|
|
arrgh, se on mäng, mida ma tahan enda valdusesse saada. kahju ainult, et emaplaadil enam midi porti taga pole, ilma kangita on vähe jama
erksxx, räägi mis lennukid mängus olemas on peale F16?
ja muidu kas ise mängind oled, kuidas tundub?
_________________ Et oleks raskem! |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
22.07.2005 00:54:41
|
|
|
F-16 ja simulatisoon. Ehk siis F-16 õpetatakse lendama 716 lehe pealt. Mai tea kui seal mangus veel 2 lennukit oleks, siis oleks lausa katastroof .
Sina lendad ikka ja ainult F-16 -ga nagu seda oli ka mäng F/A 18, kus lendasid just sellise lennukiga. : https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=162047&highlight=
Anyway, proovisin ilma kangita ja no ei saanud. Hiirega juhid kursorit, mis paneb ükskõik millise nupuga tööle midagi lennukis. Ehk siis kõik nupud töötavad, lennuki sisepaneelil. Ja kõiki lennuki seadmeid tööle panna klaviatuurilt on way too hard- liiga palju nuppe vaja meelde jätta...
F/A 18-le kindlasti sarnane, kuid raadio sõnumid ja lennuliiklus ja AI peaks kõvasti parem olema. Kuid vaata neid F/A 18 videosi seal teemas, mille lingi ma tõin, siis näed umbes kuidas õige simulatsioon peaks olema. See siis peaks veel paremgi olema, "kõige parem tavainimesele kättesaadav sõjaväe kõige tehnilisem ja täiuslikum simulatisoon" - midagi taolist.
Enne ei proovi ma seda mängu, kui pole ka kangi muretsenud.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
22.07.2005 10:29:04
|
|
|
praegu hakkas huvitama, kas seda lennuki juhtimist kuidagi hiire peal tööle saaks?
tegelikult on mul üks rool ka olemas, natuke naljakas oleks, kuid mängida vist saaks
õhtul kodus peab vist uurima kust seda mängu saada, MS FS2004 tundus üsnagi mõnus, ma loodan et see in veelgi parem
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
22.07.2005 13:43:53
|
|
|
Rooliga saab küll. Kuid on jah selline kummaline tunne ja varsti tüdineb ära rooliga mängimisest lennuki mängu. Ning endale need MS Flight Simulaatorid nii väga ei meeldi, kui hävitaja simulaatorid.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
22.07.2005 19:02:59
|
|
|
see muutus jah natuke tüütavaks, sest peale tühja lendamise muud tegevust eriti polnudki. sealne lennukool oli hea muidugi
eks kui mängule küüned taha saan, siis saab natuke rohkem selle kohta öelda
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
25.07.2005 03:04:57
|
|
|
Muretsesin joysticku (Trust QZ 501 Predator) ning peab ütlema, et esmamulje on ikka mega . Poleks arvanud, et esimesest training missioonist edasipääsemiseks läheb kah manuaali abi vaja. Igaljuhul hakkan siis aga otsast peale manuaali lugema ning selle järgi F-16 piloodiks õppima. Ilma ei saa mõnu, kui midagi teha ei mõista, kuid joystickuga lennata on ikka mega hää, täiega reaalselt käitub ikka lennuk õhus siin mängus, hääled on väga head, kuigi võiks kõrgema kvaliteediga olla, graafika on käib-kah, vahel üsna kesine, kui maad ligi lennata, kuid sellise simulatsiooni juures mängib graafika suht vähe rolli. Detailide rohkus on see-eest hea, kõik puud, majad metsad, linnad, mäed, orud jõed pilved, muutuv taevas, öö-päeva vaheldumine jne on olemas. Lendad üle pilvede kuu poole, siis lõpuks satud atmosfääri erinevatest kihtidest üles poole, kuni tähed hakkavad paistma. Tõeliselt nauditav on lennata . Kuid edasi ei oska suurt midagi teha, hakkan nüüd manuaali abil õppima lendama. Ning veel, raadio side on päris lahe mängus, aktiivne rääkimine käib lennuki seisundi, asukoha muutuste sõprade ja teiste õhuliiklejate ning maapealse radarijaama vahel. Olgu veel kord öeldud, et lennuki absoluutselt kõiki instrumente, nuppe saab ise tööle panna, käppida hiirega. Mega lihtsalt, klaviatuuri peal lähekski enamik nuppe meelest, mida aktiivselt ei kasuta.
Lennukis saab ringi vaadata, lennuki sisevaated on väga hea resolutsiooniga ning kellel joysticku peal vaatenupp olemas, sellel on hea ning kerge ümbritsevat jälgida lennukist, mis on väga võrratu kogemus peab mainima, nagu lendakski juba ise, näed kaugusesse minevaid linnu ja lähenevaid pilvi, maastik on päris hästi paika pandud, orgudes on udu ja pilved jne...
See mäng nõuab juhtkangi, hiirega ei saa seda juhtida ja klaviatuuriga ei ole ma veel saanud seda juhtida.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
30.08.2005 19:46:49
|
|
|
Muidu klaviatuuriga saab ka, ctrl+shift+nooled
Kui hea see muidugi on...
Õnneks ise ei pea muretsema selle üle
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
capricorn
Kreisi kasutaja
|
11.12.2005 01:43:37
|
|
|
no on ka keegi selle läbi teinud? Kuulsin et pidi jube raske olema ja sellepärast pole ise viitsinud asjaga lähemat tutvust teha. Kuidas siis on? tasub osta?
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
11.12.2005 06:22:56
|
|
|
suht keeruline on küll, õhus tankimist pole näiteks siiani suutnud ära teha
aga mõnusalt detailne on asi küll, juba lennuki käimapanekule kulub 10 minuti ringis aega...
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
11.12.2005 20:46:05
|
|
|
Zoig kirjutas: |
suht keeruline on küll, õhus tankimist pole näiteks siiani suutnud ära teha
aga mõnusalt detailne on asi küll, juba lennuki käimapanekule kulub 10 minuti ringis aega... |
Selle protseduuri saab muidugi vahele jätta, aga jah. Asi on ikka täielik simulatsioon.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
12.12.2005 02:01:07
|
|
|
tegelikult tahaks selle mängu manuaali raamatu kujul enda kätte saada, oleks koolis vahetundide ajal midagi lugeda. Flanker 2.0 manuaal(nii 400lk kandis)sai sel viisil umbes nädalaga loetud.
oleks ainult rohkem vabaaega ja rahu, siis saaks sellesse mängu vähe rohkem süveneda, hetkel on seda natuke raske teha...
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
02.05.2006 13:16:40
|
|
|
Uus patch 1.0.5 ammu saadaval .
See patch sisaldab kõiki varasemaid patche endas ka, nii et võib clean installile peale lasta.
Võib öelda, et patchid on mängu kõvasti "väärtuslikumaks" teinud algsest 1.0 versioonist, kus osad efektid olid ikka üsna jubedad ja buge ikka esines just graafika osas.
Igal juhul metsikult palju on uuendatud, selleks, et kõike üles lugeda peaks nelja patchi changelogi lugema.
Mõningad uuendused paljudest, mis mulle silma jäid ja väga positiivsena mõjusid :
1.0.4 changelog :
stunning new exhaust effects for missiles and a significant improvement to the Airborne Forward Air Controller (FAC-A) feature pilt
Flight models for the F-16A-MLU, F-16A-15, F-16C-25, F-16C-30, F-16C-32, F-16D-40, and F-16D-52 updated.
Mission planning improvements.
Terve 1.04 changelog
Uuemaid pilte kah
EDIT:
tsitaat: |
Lead Pursuit demonstrated Falcon 4.0 Allied Force at Fly 2006 exhibition in London. |
tsitaat: |
On the show Falcon 4.0 Allied Force was demonstrated on two hooked mockup F-16 cockpits from Combat Edge, which apparently were fully functional. C3PO replied on Frugals World that the working MFDs in the demo were done
by an ingenious use of super reflective mirrors and projection. MFD extraction will be efficiently done in code in the next commercial release.
There is even more good news. The highly anticipated 1.06 patch is planned for release within one week.
|
Video
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Venivillem
HV kasutaja
|
09.08.2007 09:58:12
|
|
|
Kust kohast seda mängu osta saab?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
2 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
09.08.2007 14:26:07
|
|
|
tegelikult tahaks selle mängu manuaali raamatu kujul enda kätte saada, oleks koolis vahetundide ajal midagi lugeda. Flanker 2.0 manuaal(nii 400lk kandis)sai sel viisil umbes nädalaga loetud.
oleks ainult rohkem vabaaega ja rahu, siis saaks sellesse mängu vähe rohkem süveneda, hetkel on seda natuke raske teha... |
Arrgh .. poetan piibust tuhka ja silmad kaugusse säätud meenutan ...
Zoigiga sai kunagi ennemuiste türil seda kahekesi jah mängitud. Väga hea oli, üheski teises lennusimus pole ma nii massiivset dünaamilist kampaaniat näinud.
Muidugi, pidime selle manuaali läbi lugema ja osa ka välja trükkima ning jupp aega vaeva nägema, et kõik selgeks saaks ja ega siiski kukkusime paar korda lihstalt surnuks. Ja ma olen simude mängija juba ammu varemgi.
Tõsine asi, mõnus, aint selle jaoks võiks olla kohe kuu aega aega.
_________________ Lalalalalala |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
09.08.2007 16:57:26
|
|
|
Ega jah. Aega on selle jaoks kõvasti vaja ning kui rohkem kui ise oled huviline, siis on õppimine ka lõbusam ning hiljem koos lendamine.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
10.08.2007 08:31:03
|
|
|
Vananematu kirjutas: |
Ega jah. Aega on selle jaoks kõvasti vaja ning kui rohkem kui ise oled huviline, siis on õppimine ka lõbusam ning hiljem koos lendamine. |
Ma olen vist lihtsalt ikka nonolifer, mulle meeldib asju koos teha. Eriti mõnusad on simud koostöös ja falcon 4.0 eriti, mäletan veel.
Koostöö on intensiivne, kui mäng keeruline.
Falconf
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
10.08.2007 22:40:12
|
|
|
EnnH kirjutas: |
Ma olen vist lihtsalt ikka nonolifer, mulle meeldib asju koos teha. Eriti mõnusad on simud koostöös ja falcon 4.0 eriti, mäletan veel.
Falconf  |
Enn, kui sa oma uuele arvutile töötava joysticku leiad, siis anna aga endast teada. mingil nädalavahetusel võiks lendamisele mõne aja pühendada.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
05.02.2008 10:54:52
|
|
|
Falconf  |
Enn, kui sa oma uuele arvutile töötava joysticku leiad, siis anna aga endast teada. mingil nädalavahetusel võiks lendamisele mõne aja pühendada. |
10-4
Peaks netist tellima sellise, millel on korralik throttle ka eraldi. Kui juba investeerida, siis peaks midagi valima, millega saaks ka chokasid lennutada.
-------------
Mõnda aega hiljem:
Um, tegelikult, printisin just manuaali välja, kogu ulatuses.
Läks 180 krooni maksma, lasin ka köita.
Ja sain endale joysta, kus on vasaku käpa all suur eraldi gaas.
Aga, nagu ikka, elu on libu. Nüüd on naine, kes kõik aja ära võtab.
--------------
Niisiis, mõnda aega veel hiljem, on Ennul jälle mitukümmend lennutundi kirjas AF's ja süsteemid natukene selged.
ÜLESKUTSE: praegu oleme siin kolmekesi AF peale spetsialiseerumas, kas on veel huvilisi?
Point siis see, et paneks kuhugi AF serveri jooksma ja TS serveri ka ning hoiaks seal näiteks ühe kampaania jooksmas ning käiks regulaarselt lendamas.
Kõlab nagu plaan?
Minu arust küll.
Andke märku PM or otherwise i.e right here.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
lazy
HV vaatleja
|
01.05.2008 23:18:58
|
|
|
kas on veel huvilisi tegutsemas? andke teada
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
01.05.2008 23:55:18
|
|
|
lazy kirjutas: |
kas on veel huvilisi tegutsemas? andke teada |
ma olen lendamise kahjuks suhtkoht ära jätnud praeguseks, vigane kõvaketas ja emaplaadikalad , kui arvuti jälle töökorda saab, siis hakkan tiibadelt roostet maha lendama
aga EnnH ning üks inimene Tartu kandist peaksid veel suhteliselt aktiivselt lendamisega tegelema, aga eks täpsemini oskab EnnH ise pajatada.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
10.05.2008 18:03:07
|
|
|
Ikka saab lennatud. Manual küll peab ikka kõrval olema, et spetsiifilisemaid sõjatehnikat kasutada, kuid gun'iga saab juba ilma hakkama . Nullist lennuki käivitamine, õhku tõusmine, maandumine, navigeerimine on ka selles mängus enam-vähem selge.
Nii palju kui ma olen üritanud seda mängu võrgus panna, ei ole kedagi näinud.
NB! Siiamani tuleb sellele mängule parandusi ning uuendusi - http://www.lead-pursuit.com/news.htm
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
30.01.2009 13:26:13
|
|
|
Suht surnud teema, aga mehed, kui falcon meeldis, aga pole ammu mänginud või mis iganes, siis nüüd on aeg varsti see uuesti kätte võtta jälle.
SEST!
välja tuleb FreeFalcon 5.0, mis kõvasti kohe upgradeb selle falcon AFi graafikat ja realismi.
Community mod, leiab selle aadressilt www.freefalcon.com siis kui valmis.
Hetkel saab sealt Freefalcon nelja.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
07.02.2009 14:47:01
|
|
|
Suht surnud teema, aga mehed, kui falcon meeldis, aga pole ammu mänginud või mis iganes, siis nüüd on aeg varsti see uuesti kätte võtta jälle.
SEST!
välja tuleb FreeFalcon 5.0, mis kõvasti kohe upgradeb selle falcon AFi graafikat ja realismi.
Community mod, leiab selle aadressilt www.freefalcon.com siis kui valmis.
Hetkel saab sealt Freefalcon nelja. |
Ohoo. Ma ei olegi sellest midagi kuulnud. Kas alla laadida saab pärast registreerimist? Kas FF4 uuendab kõike seal mängus? Ma mõtlen, maastikud, vaatekaugused, helid, tehnika? On see ikka Falcon 4: allied force mängule mõeldud või 98-nda aasta mängule?
Lehelt leiab päris vingeid pilte tulevasest versioonist: http://www.freefalcon.com/index.php?page=screenshot
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
07.02.2009 21:50:56
|
|
|
Red Viper, ehk teise nimega FreeFalcon, millest praegu neljas versioon väljas, töötab nii Allied force'i kui ka ennemuistse Falcon 4.0 versiooniga.
Maastikuid on natukene upgradetud.
Shaderid ja mant on juurde pandud + igast valguse ja atmosfääri ning suitsu efekte.
Saund on paremaks läinud .. doppleri efektid ja muu mant.
Ja seda saab ka torrentina leida, täiesti legaalselt alla tirida ja siis peale panna ilma kuhugi registreerumata vmt.
Vot.
Ise mängin praegu FF4ja veel, kuniks FF5 välja tuleb.
Rokib kannikaid seegi ja on tunduvalt etem kui tavaline Allied Force.
NB: Kui keegi tahab võrgus kunagi falconi mingit derivaati panna, andke teada, ajaks kuhugi eestisse servu üles vmt. Raske on entusiaste leida.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|