Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
X
HV veteran

|
17.10.2003 00:12:25
miks siis ikkagi lcd. |
|
|
mis nii suur eelis sellel lcd ekraanil on võrreldes tavalise 3000-2000 monitori ees.Peale selle ,et ta on väike ja stiilne ,et kui palju on see silmadele parem ,et kas selle pärast tasuks lcd pärast raha koguda või mitte.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriips00
HV vaatleja
|
17.10.2003 00:18:29
Re: miks siis ikkagi lcd. |
|
|
X kirjutas: |
mis nii suur eelis sellel lcd ekraanil on võrreldes tavalise 3000-2000 monitori ees.Peale selle ,et ta on väike ja stiilne ,et kui palju on see silmadele parem ,et kas selle pärast tasuks lcd pärast raha koguda või mitte. |
On parem jah radiatsioon või miski selline värk mida monitorid kiirgavad on väiksem +võtab vähem ruumi ,aga minuarust nagu mängimise ja vilmide vaatamise poole pealt on CRT monitor lcd st yle .
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
arva
HV kasutaja

|
18.10.2003 14:13:31
|
|
|
m'ängimise kohta eriti ei kurda aga filme pole tõesti hea vaadata....aga selleks on mul tv out+suur telekas.....niiet ei kurda:)
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
19.10.2003 01:05:54
|
|
|
aga kui ma selle oma monitori contrastuse tumedaks keeran ja 85 hertzi on kas ta siis võrdub juba lcd 15tolliga, selles mõttes et on võrdne väreluses. Või kui ostaks parema tavalise monitori ja 100 hertzize on see ka parem.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
dragut
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
stepzter
HV veteran

|
20.10.2003 04:57:15
|
|
|
kõige õigem vastus, mis anda võiks, on, et oma silm on kuningas.
Minu puhul hakkab LCD silmadele OLULISELT vähem ja seda kahjuks kuskil müügisalongis LCD'd näppides ei jõua tajuda. Enda tutvuste baasil võin öelda, et enamusi inimesi ei häiri LCD pildivead, kui nad neid üldse tähele panna oskavad ning inimesed kes väga palju aega monitori taga veedavad leiavad, et LCD on silmadele märksa meeldivam ja võimaluse korral ei läheks CRT taha tagasi. Kas see seda raha väärt on sõltub väga palju rahalistest võimalustest ja nõudmistest monitorile.
Ma ise kasutaks heameelega LCD'd kui rahakott lubaks. Suhteliselt suurest lauast ei jää just väga palju üle, kui seal peal on 21" ja 19" CRT monitor, pikka aega järjest arvuti taga olles hakkab üsna rängalt silmadele ka. Kui 1600x1200 reso lubavad LCD'd hakkavad kuskil 10'000 krooni ringis maksma, siis ma arvatavasti vahetan ringi. See aeg kahjuks veel niipea ei tule, kuna praegu on vastavad monitorid kuskil 20kEEK ringis.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|