praegune kellaaeg 19.06.2025 05:40:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
onginoh
HV vaatleja
|
05.10.2014 10:32:37
ERROR: Unable to find a bootable option. Press any key to shut down. |
|
|
Tere. Vot pealkirjas olevat teksti nägin enda õnnetuseks oma lumia ekraanil, kui olin ta taskust võtnud ja too ootamatult käituma hakkas nagu oleksin ta sisse lülitanud. Sai siis seda akut välja kistud ja ikka sisse-välja lülitatud, kuid abi polnud. Uurisin siis internetist selle probleemi kohta ja selgus, et ei aita sellele ka hard reset, master reset ja recovery toolid. Põhimõtteliselt saingi aru, et seal ei aitagi muu, kui viia garantiisse, kus sulle antakse uus telefon või lihtsalt osts uus telefon. Kuid ma ostsin oma telefoni Soomest. Garantii peaks küll veel kehtima, kuid ei liigu ma ise egs pole mul ka kedagi saata Soome. Seega küsin, et kas tõesti ei ole võimalust, kuidas see probleem omal jõul korda saada või siis vähemalt, kas leidub moodus, kuidas ma saaks telefoni mälust oma failid kätte. Tänud ette.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.10.2014 12:06:32
|
|
|
Kui ostu tõendav dokument on olemas, siis saab ka Staadioni mobiiltelefonide kaudu asja aetud.
Teoreetiliselt peaks saama ka ilma dokumendita ja IMEI alusel eelpool mainitud kohta garantiisse viia: http://www.nokia.com/in-en/support/warranty-check/
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
onginoh
HV vaatleja
|
13.10.2014 06:54:17
|
|
|
Imei alusel enam vast mitte, kuna too väitis, et garantii läbi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|