Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  ERROR: Unable to find a bootable option. Press any key to shut down. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
onginoh
HV vaatleja

sõnum 05.10.2014 10:32:37 ERROR: Unable to find a bootable option. Press any key to shut down. vasta tsitaadiga

Tere. Vot pealkirjas olevat teksti nägin enda õnnetuseks oma lumia ekraanil, kui olin ta taskust võtnud ja too ootamatult käituma hakkas nagu oleksin ta sisse lülitanud. Sai siis seda akut välja kistud ja ikka sisse-välja lülitatud, kuid abi polnud. Uurisin siis internetist selle probleemi kohta ja selgus, et ei aita sellele ka hard reset, master reset ja recovery toolid. Põhimõtteliselt saingi aru, et seal ei aitagi muu, kui viia garantiisse, kus sulle antakse uus telefon või lihtsalt osts uus telefon. Kuid ma ostsin oma telefoni Soomest. Garantii peaks küll veel kehtima, kuid ei liigu ma ise egs pole mul ka kedagi saata Soome. Seega küsin, et kas tõesti ei ole võimalust, kuidas see probleem omal jõul korda saada või siis vähemalt, kas leidub moodus, kuidas ma saaks telefoni mälust oma failid kätte. Tänud ette.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.10.2014 12:06:32 vasta tsitaadiga

Kui ostu tõendav dokument on olemas, siis saab ka Staadioni mobiiltelefonide kaudu asja aetud.
Teoreetiliselt peaks saama ka ilma dokumendita ja IMEI alusel eelpool mainitud kohta garantiisse viia: http://www.nokia.com/in-en/support/warranty-check/
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
onginoh
HV vaatleja

sõnum 13.10.2014 06:54:17 vasta tsitaadiga

Imei alusel enam vast mitte, kuna too väitis, et garantii läbi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  ERROR: Unable to find a bootable option. Press any key to shut down.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.