praegune kellaaeg 18.06.2025 21:38:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Corwin
Kreisi kasutaja

|
09.10.2014 02:54:35
Gigabyte 280x garantii jne mure |
|
|
Hey!
Sai järelturult ostetud gigabyte r9 280x. Müügi jooksul väideti loomulikult et mininud ei olnud.
Kastis teeb meeeeeletult häält. Suudab isegi windoosas, kui mängud ei jookse ja lihtsalt mitu striimi käimas, lennutada üle 47% venti = helikopter. Mängides näiteks cs:go või payday2 on täielik sikorsky toas.
Käis arvutitargas garantiis. Nemad absoluutselt viga ei leinud. Video ei tee liigselt häält, väidetavalt stresstest 8h. Kurat ma lasen videol 100% vendi peale lükata siis läbi klappide on tunne et 5 kordne maja tõuseb õhku.
GPU-Zeti ASIC test näitab aint 55%...
Mis oleks mu võimalused ? Video vastu seina tükkideks visata ja 770 gtx osta ? Rahast on natuke kahju.....
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
raimzu
HV kasutaja

|
09.10.2014 05:49:24
|
|
|
anna müüjale mööda kõrvu ja võta üks suur nael ja löö seina peale kinni...
aga tegelt, ilmselt on vent/temp suhe väga paigast ära üks võimalus on teha endale bios'es uus venti profiil...ja siis vaata sellega kas tõuseb õhku või mitte.
viimati muutis raimzu 12.10.2014 10:05:29, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
09.10.2014 07:49:02
|
|
|
Mis seis sul kastis on, on korralikud ventikad õhku sisse-välja viimas?
Ja sa peaksid läbi tarkvara saama madalama rpm peal ventikad pöörlema panna.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Corwin
Kreisi kasutaja

|
09.10.2014 12:46:59
|
|
|
Kastis on kõik korras. Kui see kaart oli garantiis sai 580 gtx sisse lükatud mis samade settingutega jooksutas mänge ja ei teinud piiksu ka.
Aga see vent/temp suhte jutt võib isegi täitsa õige olla, sest temp iseenesest ei tõuse kõrgustesse. Vahepeal lükkasin manuaalselt 45% peale ja tempiga kõik ok. Aga see lahendus ei meeldi mulle ka, idleis ikkagi häirib natuke.
Eks ma guugeldan seda bioses uue profiili tegemist
EDIT: Tegin furmarki testi ja stabiilselt 79% fan, 72c, ei tea kas head tulemused või mitte. Igastahes 80% juures pole ma neid vente veel kuulnud. See oli kogemus, kass jooksis ka toast välja
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|