praegune kellaaeg 22.06.2025 13:51:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
GMcLaren
HV vaatleja
|
05.10.2014 20:14:30
Laadimine |
|
|
Tere, probleem selline, et hetkel on juba teine laadija järjest katki läinud. Lühidalt siis: kuskil 5-6 kuud tagasi sai ostetud uus laadija telefonile Sony Xperia U. Kõik töötas laitmatult kuni siis eelmise kuu alguseni. Hakkas toimuma siis see, et kui laadija telefoniga ühendada, ei hakka see laadima, vaid peab tükk aega telefoni...asendit liigutama, et laadima hakkaks. Telefonis ma väga ei usu, et probleem on, sest olen ka teiste laadijatega proovinud ning on väga kenasti töötanud. Kas asi võib olla äkki Sony laadijate nõrkuses vms, et juba teine järjest katki? Keegi targem võiks siin kirjutada, et mis seda laadijate katkiminekut siiamaani põhjustanud on.
Ütlen veel ära, et laadijat kuidagi kahjustanud vms ei ole.
Tänud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
05.10.2014 20:15:45
|
|
|
GMcLaren, Endal oli sama mure USB kaabliga.
_________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne. |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
05.10.2014 22:52:53
|
|
|
Teisi laadijaid oled proovinud, aga kas teise kaabliga või enda omaga? Loo kirjeldus kisub küll sinnapoole, et kaabel on katki, mitte laadija.
Ma laen Xperia U originaallaadijaga Moto G-d juba pikemat aega ja ei saa küll öelda, et laadija ehituse poolest kehv oleks. Välja annab küll vaid 700mA ja laadimine läheb aeglasemalt, aga mu võimsam laadija häälitseb ilma koormuseta pistikusse jättes nii valjusti, et ma ei kannata seda pinisemist välja ja kogu aeg pistikust välja tirida ei viitsi . Muidu Moto G imeb kuni 1A välja laadijast kohati, kui laadimise ajal ka midagi toimetada temaga.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|