Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Laadimine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
GMcLaren
HV vaatleja

sõnum 05.10.2014 20:14:30 Laadimine vasta tsitaadiga

Tere, probleem selline, et hetkel on juba teine laadija järjest katki läinud. Lühidalt siis: kuskil 5-6 kuud tagasi sai ostetud uus laadija telefonile Sony Xperia U. Kõik töötas laitmatult kuni siis eelmise kuu alguseni. Hakkas toimuma siis see, et kui laadija telefoniga ühendada, ei hakka see laadima, vaid peab tükk aega telefoni...asendit liigutama, et laadima hakkaks. Telefonis ma väga ei usu, et probleem on, sest olen ka teiste laadijatega proovinud ning on väga kenasti töötanud. Kas asi võib olla äkki Sony laadijate nõrkuses vms, et juba teine järjest katki? Keegi targem võiks siin kirjutada, et mis seda laadijate katkiminekut siiamaani põhjustanud on.
Ütlen veel ära, et laadijat kuidagi kahjustanud vms ei ole.
Tänud!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk55
HV veteran
mikk55

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.10.2014 20:15:45 vasta tsitaadiga

GMcLaren, Endal oli sama mure USB kaabliga.
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 05.10.2014 22:52:53 vasta tsitaadiga

Teisi laadijaid oled proovinud, aga kas teise kaabliga või enda omaga? Loo kirjeldus kisub küll sinnapoole, et kaabel on katki, mitte laadija.

Ma laen Xperia U originaallaadijaga Moto G-d juba pikemat aega ja ei saa küll öelda, et laadija ehituse poolest kehv oleks. Välja annab küll vaid 700mA ja laadimine läheb aeglasemalt, aga mu võimsam laadija häälitseb ilma koormuseta pistikusse jättes nii valjusti, et ma ei kannata seda pinisemist välja ja kogu aeg pistikust välja tirida ei viitsi icon_lol.gif. Muidu Moto G imeb kuni 1A välja laadijast kohati, kui laadimise ajal ka midagi toimetada temaga.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Laadimine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.