Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lopes39
HV Guru

|
10.09.2014 22:40:15
Kahel ekraanil erinev heli |
|
|
Ühendasin arvuti 32" LG telekaga ja tahaksin, et telekast tuleks heli mis pilti näitab ja samal ajal saaksin arvutist teist heli läbi klappide kuulata.
On see üldse võimalik ?
Control paneelist minnes sound alla pean panema klapid disable ja arvuti heli disable, et hääl läbi teleka tuleks, aga vahel on vajadus teha mitut asja korraga.
Näiteks mängida miskit mängu teleka ekraanil ja samal ajal saaks sõber näiteks youtube-st miskeid klippe vaadata ja tal oleks eraldi heli sellejaoks läbi klappide.
Telekas on ühendatud läbi HDMI mu GTX760 kaardi külge ja heli peaks siis olema nvidia oma.
Arvuti klappi august läheb kõlaritesse heli ja kõrvklapid on läbi USB.
E: niimoodi ma sain, et mõlemast tuleb üks heli, kuid telekast on väikse delay-ga mis ei ole ka hea. Tahaks et saaks ühest ühe heli ja teisest teise. Väga nõme kui ei saa nii.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
10.09.2014 23:50:50
|
|
|
Tänud, kuid ma ei oska sealt midagi targamat teha.
Otsin siin veel mingiaeg ja ootan, et ehk keegi on siin sama teema otsa sattunud ja oskab aidata.
See üheaegne oli enamvähem, kuid nõme oli see kaja efekt, mis selle lahendusega kaasnes.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
11.09.2014 00:03:23
|
|
|
teoreetiliselt peaks nii saama:
valid heli seadetest "playback device" alt teleka (HDMI näiteks) ja "set deafult"
paned käima youtube -- heli peaks nüüd telekast tulema
valid heli seadetest "playback device" alt kõrvaklapid ja "set deafult"
paned oma mängu käima ja mängu heli peaks nüüd klappidest tulema ning youtube heli jääb telekasse
Ehk siis heli väljund valitakse see, mis vastava programmi käivitamise hetkel on "default" seade.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
11.09.2014 16:07:38
|
|
|
freestyler, Ei tööta sedasi see asi ka. Peab ühe disable panema, et teine saaks töötada.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nipi1000
HV kasutaja
|
11.09.2014 16:21:06
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
freestyler, Ei tööta sedasi see asi ka. Peab ühe disable panema, et teine saaks töötada. |
endal toimib küll nii. enne mängu tööle panemist siis panen defauldiks vastava heli väljundi, tabin mängust välja ja valin teise väljundi defauldiks, koguaeg nii kasutanud...midagi disablema ei pea
ps. all 'volume' näitab siis ka kahte aktiivset heli ja saab mõlemat sättida
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
12.09.2014 22:57:14
|
|
|
Sõltuvalt mängust on ka mõnes mängus/programmis sees võimalik valida heli väljundit, alati ei peagi selle defaulti muutmise ja alt-tabimisega jamama, seega tasuks ka igaks juhuks lihtsalt sound optionsis ringi kolada.
_________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada.. |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
25.09.2014 14:20:31
|
|
|
Kahju et seda ekraani teemat win8.1 peal on keeruline teha.
Pmst kui panen extended, siis full screeni ei saa minna, kuna siis lööb arvuti kuvari mustaks ja seal peal ei saa midagi teha.
Dublicate pannes on mõlemal ekraanil sama pilt ja siis on teised 2 versiooni, kas siis arvuti ekraan ainult või teleka ekraan ainult.
Kas on miskit programmi või midagi, kuidas saaks selle sedasi, et oleks teleka ekraanil mäng full screenis ja samalajal oleks arvuti peal pilt olemas ja saaks seal peal tegutseda ?
Edit:
Kust ma saan muuta selle, et "only pc screen" oleks DVI alt ja HDMI oleks second screen ?
Mul AOC 2369 monitoril pole taga hdmi pesa ja seega jookseb ta mul DVI pealt. Ma tahaksin et saaksin muuta DVI esimeseks ekraaniks ja et hdmi oleks teine ekraan ja et control panelis näitaks ka display all et 1 oleks arvuti ekraan ja 2 oleks siis see telekas. Sedasi saaksin ma panna extended ekraani jooksma täis ekraanis ja nii, et arvuti ekraan sellepärast mustaks ei lähe. Mis mõtte mul seal on kui üks ekraan on must ja seal peal midagi teha ei saa. Krt kõik tehakse ikka nii krt keeruliseks et ajab närvi. Räägitakse et minnakse lihtsuse teed, kuid tegelikult on täielikult vastupidi.
Edit:
Ei hakanud uut teemat tegema.
Pmst läbi HDMI läheb pilt telekasse ja audio tuleb telekast läbi optilise kaabli soundbar-i kodukinno. Heliga on see probleem, et on out of sync. Pmst kui filme tahan läbi hdmi vaadata, siis pean panema heli läbi AUX-i arvutist soundbari, et pildiga normaalselt oleks süngis. Otsisin Google-st seda teemat ja see pidi ka kõigil olema.
Lihtsalt masendav on tänapäeva tehnoloogia, kus räägitakse et tehtakse inimestele lihtsamaks asju. Kuid tegelikkuses on see totaalselt vastupidi
Heli kontrollimine ühelt seadmelt kahele ekraanile erineva heliga. Ekraanide paigutus arvutis läheb hdmi esimeseks prioriteediks ja dvi vastu ei lase vahetada. Heli läbi hdmi ja sealt optilisele tekib delay.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|