praegune kellaaeg 22.06.2025 00:30:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KarvaneOnu
HV vaatleja
|
19.06.2014 23:14:32
Sülearvuti display on pime. |
|
|
Uuendasin täna oma läpaka videokaarti ning pärast windowsi bootimist on display must. Läksin safe modi ning lasin kõik driverid maha ning installisin uuesti peale, kuid probleem on ikka sama. Kuni windows startupini on pilt ees ning mingi hetk kui peaks login screen ette tulema, siis viskab pildi mustaks.
Ühendasin läpaka HDMI kaabliga teleka taha ja nüüd ma siin istun teleka ees ning pilt on telekas olemas, aga arvutisse ei saa.
Tükkaega jändasin display optionsis settingutega, aga läpakale nagu pilti ette ei tule.
Nüüd mingi aeg tagasi vaatasin taskulambiga läpaka ekraanile ning on näha desktopi ja kõike muud, aga pilt on täiesti tume. Brightness on täiest põhjas ja ideed saavad otsa.. üritan googlist otsida probleemile lahendust, kuid neid ekraaniga seonduvaid probleeme on kuradi palju.
Videokaart on Ati HD 6370M ning tahtsin kõige uuemaid drivereid peale panna.
Lasin kõige vanema driveri peale ning asi toimib, kuid minu jaoks pole see lahendus. Graafika on halb jne.. . Googlist lugedes, siis pidavat see üsna levinud probleem olema uute driverite puhul ning otsest lahendust nagu pole või ma lihtsalt ei oska otsida. Olen vähe pettunud selles ati junnis, tahaks ikka maksimumi sellest võtta.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revilo
HV kasutaja
|
21.06.2014 11:46:08
|
|
|
Mul oli ka läpakal 6370M ja see probleem on nii windowsis kui ka linuxis versioon 13.4 alates. Pead leppima driver 13.3-ga. Uskumatu, et nad pole ikka seda ära parandand... :S
|
|
tagasi üles |
|
 |
KarvaneOnu
HV vaatleja
|
01.07.2014 18:05:19
|
|
|
Mul ei toimi isegi 13.1 ega 12.1. Viskab pildi ikka mustaks.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revilo
HV kasutaja
|
03.07.2014 18:32:35
|
|
|
Kindel, et uuemast driverist korralikult lahti said enne vanema installimist? Mul oli täpselt sama probleem, pidin suunama lcd ekraani väikse kraadiga päevavalguslambi poole, et näha mis ekraanil on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|