Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Elisa mint ei päästa Teamvieweriga sisse? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
hosseli
HV vaatleja

sõnum 11.04.2014 23:00:30 Elisa mint ei päästa Teamvieweriga sisse? vasta tsitaadiga

Mis jama võib olla kui sõbral on kasutusel Elisa Mint netipulk ja ma ei pääse tema arvutisse sisse TeamVieweriga. Mõlemal on win 7 ja TeamViewer 9. Mis asi see ära blokib mind. Tema pääseb minu arvutisse ilma probleemideta ja ise pääsen ka teiste arvutisse kellega ühendust olen pidanud TeamVieweriga, aga Elisa Mint netipulgaga arvutisse ma ei pääse. Kas seal netipulga seadistes võib mingi blokeeriv seade peal olla kui TeamViewer teatab mulle kui proovin ühendust võtta, et arvuti kuhu proovin sisse minna ei ole netis või TeamViewer ei ole sisse lülitatud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
martin366
HV Guru
martin366

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.04.2014 10:32:09 vasta tsitaadiga

firewall ? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
hosseli
HV vaatleja

sõnum 12.04.2014 17:49:20 vasta tsitaadiga

No kus kur**i kohast ma seda taga ajama lähen ja miks just netipulk lükkab kuskile firewalli peale kui siiamaani ükskõik kuhu olen asendanud olen sisse pääsenud. Lihtsalt ei saa aru kui niipalju kui neid läbi Skype teel proovisime vaadata siis ükskõik kust tulemüüri seadeid proovisime vaadata nii kõik oli sama kui mul - ainuke vahe et tema pääseb minu arvutisse ja mina tema arvutisse ikka ei pääse.
tagasi üles
Froggy
HV kasutaja
Froggy

sõnum 12.04.2014 17:52:49 vasta tsitaadiga

Kunagi Elisa kliendina oli sama probleem. Siis oli asi Elisas. Samuti ei saanud tol ajal Steami logida.. Miski nädal läks neid korda saamiseks
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.04.2014 17:54:48 vasta tsitaadiga

Kas siis hakkab tööle, kui tulemüür välja lülitada? Kui ei, siis pole viga tulemüüris.
Teamvieweril oli kunagi mingi kiiks küll, kus kisas, et peab olema WiFi või kaabliga nett küljes, et toimiks. Mobiilse andmesidega kasutada ei lasknud. Teine variant, veidi väheusutavam, oleks see, et Elisal on pordid kinni. Teamviewer kasutab lisaks 80 ja 443 veel mingit porti. Kui see on kinni, siis samuti ühendust ei saa.
Kommentaarid: 732 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 553
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Elisa mint ei päästa Teamvieweriga sisse?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.