praegune kellaaeg 04.08.2025 23:13:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
hosseli
HV vaatleja
|
11.04.2014 23:00:30
Elisa mint ei päästa Teamvieweriga sisse? |
|
|
Mis jama võib olla kui sõbral on kasutusel Elisa Mint netipulk ja ma ei pääse tema arvutisse sisse TeamVieweriga. Mõlemal on win 7 ja TeamViewer 9. Mis asi see ära blokib mind. Tema pääseb minu arvutisse ilma probleemideta ja ise pääsen ka teiste arvutisse kellega ühendust olen pidanud TeamVieweriga, aga Elisa Mint netipulgaga arvutisse ma ei pääse. Kas seal netipulga seadistes võib mingi blokeeriv seade peal olla kui TeamViewer teatab mulle kui proovin ühendust võtta, et arvuti kuhu proovin sisse minna ei ole netis või TeamViewer ei ole sisse lülitatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
12.04.2014 10:32:09
|
|
|
firewall ?
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
hosseli
HV vaatleja
|
12.04.2014 17:49:20
|
|
|
No kus kur**i kohast ma seda taga ajama lähen ja miks just netipulk lükkab kuskile firewalli peale kui siiamaani ükskõik kuhu olen asendanud olen sisse pääsenud. Lihtsalt ei saa aru kui niipalju kui neid läbi Skype teel proovisime vaadata siis ükskõik kust tulemüüri seadeid proovisime vaadata nii kõik oli sama kui mul - ainuke vahe et tema pääseb minu arvutisse ja mina tema arvutisse ikka ei pääse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Froggy
HV kasutaja

|
12.04.2014 17:52:49
|
|
|
Kunagi Elisa kliendina oli sama probleem. Siis oli asi Elisas. Samuti ei saanud tol ajal Steami logida.. Miski nädal läks neid korda saamiseks
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.04.2014 17:54:48
|
|
|
Kas siis hakkab tööle, kui tulemüür välja lülitada? Kui ei, siis pole viga tulemüüris.
Teamvieweril oli kunagi mingi kiiks küll, kus kisas, et peab olema WiFi või kaabliga nett küljes, et toimiks. Mobiilse andmesidega kasutada ei lasknud. Teine variant, veidi väheusutavam, oleks see, et Elisal on pordid kinni. Teamviewer kasutab lisaks 80 ja 443 veel mingit porti. Kui see on kinni, siis samuti ühendust ei saa.
|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
553 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|