Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kast / Toide / Casemod »  Korpuse probla märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
margus645
HV veteran

sõnum 09.12.2014 01:54:48 Korpuse probla vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kas ma olen lihtsalt ,, unlucky" tüüp või lootusetu perfektsionist, aga mida arvata sellest värvi defektist uue korpuse puhul. Pöördumisel müüija poole anti sisuliselt teada, et garri alla fyysiline vigastus ei käi. Samas tekib küsimus, mis asi see korpuse puhul siis yldse gar alla kuulub selliseljuhul...

http://www.upload.ee/files/4401257/image_75646.html
http://www.upload.ee/files/4401258/image_75645.html
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 127
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xheix1712
HV Guru
xheix1712

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.12.2014 09:59:18 vasta tsitaadiga

Selline asi garantii alla kindlasti ei lähe, tuleb välja selgitada kus vigastus tekkis (enne ostu sooritamist on võimalus toode üle vaadata, et täkkeid jne ei oleks või kulleriga saades kohe müüjaga ühendust võtta).

Garantii alla korpuse puhul läheb ilmselt tootmisveaga usb pordid, heli pordid jne. Värv on siiski niiöelda kulumaterjal.
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 174
tagasi üles
margus645
HV veteran

sõnum 09.12.2014 16:58:22 vasta tsitaadiga

Ok tänud, teinekord olen targem. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 127
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 09.12.2014 21:03:31 vasta tsitaadiga

xheix1712 kirjutas:
Värv on siiski niiöelda kulumaterjal.
Uutel asjadel nagu ei tohiks kuluasjad veel kulund olla. Muidu võiks tutikal autol ka rehvid pastlad olla, veermik läbi, istmed räbalateks jne.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 10.12.2014 10:08:00 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et uurida tasub ikka. See on suht-koht kulunud, mitte mingi täke ju.
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 10.12.2014 16:50:24 vasta tsitaadiga

Auron, jah, aga see eldab, et müüjaga võetakse ühendust kohe selle probleemi osas, nädala pärast ei usu keegi ning on väga raske tõestada et nii ta karbist välja võttes oli.
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 10.12.2014 16:56:42 vasta tsitaadiga

Kus see "defekt" on?
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 10.12.2014 17:34:57 vasta tsitaadiga

ThedEviL, teise pildi ülemine vasak serv, kui nüüd isegi õigesti märkasin.
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 10.12.2014 17:56:48 vasta tsitaadiga

Tehase praak ju. Müüja asi tõestada et vastupidine. Paki kast ära, vii tagasi, tee avaldus vea kõrvaldamiseks või raha tagastamiseks.

6 kuu jooksul peab müüja tõestama, et pole tehase praak. Automaatne eeldus on, et tegemist on tehase praagiga.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 10.12.2014 19:24:18 vasta tsitaadiga

Odavam ja lihtsam on taolises olukorras ise see lahtikarand värvikoht musta värviga üle värvida - igasugune muu asi tekitab kulusid mis ei tasu ära.
tagasi üles
Andrez
HV veteran
Andrez

sõnum 12.12.2014 14:32:48 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, mina sellist asja vastu ei võtaks. Kõik sõltub muidugi sellest, millal sa peale ostu seda defekti märkasid ja müüjat teavitasid. Kui teavitasid kohe (paar päeva) peale ostu siis vii see kast lihtsalt tagasi ja see on juba müüja asi mis ta sellega peale hakkab. Isegi kui tegemist on transpordikahjuga siis peab olema see tekkinud enne, kui korpus oma pakendisse jõudis. Kas pakend ise on väliselt terve?
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 80
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 12.12.2014 15:08:13 vasta tsitaadiga

Andrez kirjutas:
Kõik sõltub muidugi sellest, millal sa peale ostu seda defekti märkasid ja müüjat teavitasid.
Ilmselt märkas teavitas piisavalt kiiresti - pole ju kilesidki paneelidelt ega aknalt maha veel tõmmatud ehk sisi tõenäoliselt lahtipakkimise käigus.
tagasi üles
Andrez
HV veteran
Andrez

sõnum 12.12.2014 21:30:48 vasta tsitaadiga

Jah seda küll. Apelleeri varjatud defektile ja kogu armastus. Muidugi ole mõistlik ja ära lonti liiast põrista. Kuula mida müüja pakub ja katsu mingi kompromiss saada. Näiteks hea hinnaga mingi muu jupp mida vajad. Ehk suudad selle värvikahjuga nurga alla neelata ja kogu olukorra endale kasulikumaks pöörata.
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 12.12.2014 21:39:08 vasta tsitaadiga

Andrez kirjutas:
Ma ei tea, mina sellist asja vastu ei võtaks. Kõik sõltub muidugi sellest, millal sa peale ostu seda defekti märkasid ja müüjat teavitasid. Kui teavitasid kohe (paar päeva) peale ostu siis vii see kast lihtsalt tagasi ja see on juba müüja asi mis ta sellega peale hakkab. Isegi kui tegemist on transpordikahjuga siis peab olema see tekkinud enne, kui korpus oma pakendisse jõudis. Kas pakend ise on väliselt terve?

No siis ma loodan sind kunagi mõne poe teisel pool letti leida, kui ma mõne seadme gar korras "remonti" viin.

Sest kui sa oleks müüja(töötaja), ning keeldud selle vastuvõtmisest, on automaatselt müüja(asutus) oluliselt rikkunud VÕS'e järgset ostumüügilepingut ning minu järgmine avaldus oleks raha tagastamine gar remondi menetlusest keeldumise tõttu.

Rõhutan, esimesed 6 kuud on müüja kohustus tõestada, et ta pole kaamel ning viga on tarbja süül. Vastasel juhul on automaatne eeldus, et tegemist tootjapraagiga.
tagasi üles
Andrez
HV veteran
Andrez

sõnum 12.12.2014 21:47:33 vasta tsitaadiga

ThedEviL kirjutas:
Andrez kirjutas:

No siis ma loodan sind kunagi mõne poe teisel pool letti leida, kui ma mõne seadme gar korras "remonti" viin.

Sest kui sa oleks müüja(töötaja), ning keeldud selle vastuvõtmisest, on automaatselt müüja(asutus) oluliselt rikkunud VÕS'e järgset ostumüügilepingut ning minu järgmine avaldus oleks raha tagastamine gar remondi menetlusest keeldumise tõttu.

Rõhutan, esimesed 6 kuud on müüja kohustus tõestada, et ta pole kaamel ning viga on tarbja süül. Vastasel juhul on automaatne eeldus, et tegemist tootjapraagiga.

Umm ma rääkisin nagu teemaalgataja poolt vaadatuna. Et mina kui klient, sellist asja vastu ei võtaks. See, et sa selle karbi üle leti kätte said ja sellega koju jõudsid ei saa ole põhjendus sellele, et kaup võiks olla ebakvaliteetne. Müüja teavitamise kiirus on oluline lihtsalt seetõttu, et oleks lihtsam tõestada, et sa ise seda värvi sealt maha ei kratsinud.

Ja et asi oleks iroonilisem siis tuleb nentida, et töötangi teisel pool letti ja tegelen ka kundede garantii probleemidega.
tagasi üles
karukas
HV veteran
karukas

sõnum 12.12.2014 21:51:16 vasta tsitaadiga

Ma tõmbaks pisut küünelakki peale ja on probleem lahenenud. Vastik on muidugi sellist üllatust leida.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kast / Toide / Casemod »  Korpuse probla
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.