Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Car1o
HV vaatleja
|
18.03.2014 21:42:10
Ei pääse bios-i |
|
|
Niisiis panin uue arvuti hiljaaegu kokku ja arvuti tundub kuidagi aeglane ja kiilub pidevalt kinni seega otsustasin teha bios-i uuenduse.
Valisin emaplaadi tootja lehelt kõige uuema update ja installisin q-flashiga ära. kõik läks veatult kuni soovisin peale uuendamist minna bios-i ja taastada optimaalsed seaded nagu õpetuses seisis aga kahjuks ei tule enam mul post screeni ette ja ma ei pääse bios-i. Windowsi bootib kiiresti ja veatult aga enne seda jah on ainult must pilt ja telekas näitab et signaali pole kuigi ennem flashimist näitas post screeni ja siis ma pääsesin ka ilusti bios-i.
Äkki oskab keegi aidata ?
Arvuti :
Gigabyte GA-Z87M-D3H Intel Z87 LGA 1150
cpu i5 4570 3,2Ghz LGA 1150
gpu 2x radeon r9 270X 4Gb
ssd samsung 840 evo 250Gb
sata Seagate Barracuda 2 TB 64 MB 7200 RPM 3.5"
PSU Corsair CX750M V2 CX-sarjan 750 W ATX
RAM Kingston HyperX Genesis 8 GB (2 x 4 GB) 1600 MHz
Parandus : Biosi pääsen vist ikka aga videokaart või hdmi ei lase pilti edasi. Telekal seisab no signal kuni windowsi sisse logimiseni, siis tuleb pilt ette oskab keegi öelda kuidas ma biosi jälle näeksin, CMOS patarei välja võtmine ja tagasi panemine ei aidanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
puer
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
19.03.2014 10:51:04
|
|
|
Kunagi DOS ajastu lõpus oli sarnane probleem - CMOS mingi parameetri vea tõttu eu pääsenud alglaadimisel parandama (mingi parool oli peal). Siis leidsin mingi CMOS utiliidi, mis lubas otse DOS-is CMOS teisi väärtuseid kirjutada ja sain nii parooli kui "BIOS" toimima (tollal ei olnud BIOS-ed flashitavad), ehk järgmise alglaadimisel juba sai ligi. Teoreetiliselt peaks windowsile ehk ka midagi olema, kuid windows laadimise käigus piirab nendele mäludele ligipääsu ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kalle
HV kasutaja
|
21.03.2014 01:09:34
|
|
|
Süüdi ei ole mitte video ega HDMI vaid Boot Propertise optsioonites Ultra Fast Boot. CMOS klemmide lühistamine peaks panema BIOS-i default sätete peale (vooljuhe ennem sinast välja) ja patarei peab sees olema. Olin sama murega peale BIOS.i uuendust.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.03.2014 12:52:24
|
|
|
Kalle kirjutas: |
Süüdi ei ole mitte video ega HDMI vaid Boot Propertise optsioonites Ultra Fast Boot. CMOS klemmide lühistamine peaks panema BIOS-i default sätete peale (vooljuhe ennem sinast välja) ja patarei peab sees olema. Olin sama murega peale BIOS.i uuendust. |
Kaldun sama arvama, et kasutajal oli enne tavaline BIOS ja uuendusega lasi peale UEFI BIOS-i, kus Fast Boot sees ja aktiveeritud. Iseenesest hea asi, aga vahel võib probleeme tekitada.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
06.04.2014 14:06:58
|
|
|
Pane monitor emaplaadi videoväljundi külge.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
2 :: |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|