Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Blackphone märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 04.03.2014 01:46:01 Blackphone vasta tsitaadiga

https://www.blackphone.ch
Tegemist on nii öelda turvalise telefoniga, kuid kui turvaline antud end-to-end krüpteeringuga telefon reaalselt on?
Nagu ma aru siiani olen saanud, siis tegelikult ainuke turvaline krüpteering oleks selline, mille kirjutaks mõni geenius ning siis see geenius maha lasta, et keegi selle võtit ei saaks?!? Kas on nii hull või suudab antud Blackphone piisavalt turvalist kommunikatsiooni pakkuda? Iseenesest on head ka muud riistvaralised näitajad - 2.2ghz prose, 2gb rami, 4.7" ekraan ning hind alla 700 dollari.

Teine selline mis nüüd välja tuli on Boeing Black, kuid ma kalduks usaldama Blackphonet rohkem.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 04.03.2014 19:51:44 vasta tsitaadiga

Et krüpteeritud ühendust pidada, peaks teisel pool ka sama süteem olema... Siinkandis see vist väga ära ei tasu. Samas ma julgeks arvata, et mida rohkem enda ühendusi jne turvata ja krüpteerida, seda rohkem huvi tekib häkkeritel, kräkkeritel jms sinu vastu icon_smile.gif.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 06.03.2014 01:42:36 vasta tsitaadiga

Sa ma tean, et ka teine pool peaks krüpteeringut kasutama, kuid kui turvaline selline krüpteeringut on? Ja kui juba häkkereid mainisid, siis on neil mingeid võimalusi antud süsteemi sisse häkkida?

Edit: Hästi... Värskelt nüüd peale selle teema tegemist on uudis, kuidas Paeti ja Ashtoni kõnet pealt kuulati.

On mõnel tegelasel siin krüpteeritud suhtlemist võimaldav telefon?
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 08.03.2014 13:56:05 vasta tsitaadiga

Ei ole kursis eriti turva asjadega. Aga puhtalt minu subjektiivne arvamus, et piisava tahtmise ja ressursi olemasolul on kõik süsteemid häkitavad.

Ei hakka uut teemat tegema, aga 1 veel huvitavam telefon. http://mobile.reuters.com/article/idUSBREA1Q04K20140227?irpc=932
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 10.03.2014 00:08:32 vasta tsitaadiga

Seda sama Boeingit mainisin ka oma esimeses postis,kuid seda toodetakse usas ehk siis asi on turvalisest väga kaugel - usa tootjal pole mingit võimalust NSA'le ei öelda ja kõik krüpteeringu võtmed antakse nagunii ilusti edasi. Blackphone on euroopa toodang ja kaldun rohkem usaldama seda teemat. Eks tuleb millalgi sellised ligi võtta ja vaadata mida need endas kujutavad icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Blackphone
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.