praegune kellaaeg 20.06.2025 22:20:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mario20031
Kreisi kasutaja

|
04.03.2014 01:46:01
Blackphone |
|
|
https://www.blackphone.ch
Tegemist on nii öelda turvalise telefoniga, kuid kui turvaline antud end-to-end krüpteeringuga telefon reaalselt on?
Nagu ma aru siiani olen saanud, siis tegelikult ainuke turvaline krüpteering oleks selline, mille kirjutaks mõni geenius ning siis see geenius maha lasta, et keegi selle võtit ei saaks?!? Kas on nii hull või suudab antud Blackphone piisavalt turvalist kommunikatsiooni pakkuda? Iseenesest on head ka muud riistvaralised näitajad - 2.2ghz prose, 2gb rami, 4.7" ekraan ning hind alla 700 dollari.
Teine selline mis nüüd välja tuli on Boeing Black, kuid ma kalduks usaldama Blackphonet rohkem.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
04.03.2014 19:51:44
|
|
|
Et krüpteeritud ühendust pidada, peaks teisel pool ka sama süteem olema... Siinkandis see vist väga ära ei tasu. Samas ma julgeks arvata, et mida rohkem enda ühendusi jne turvata ja krüpteerida, seda rohkem huvi tekib häkkeritel, kräkkeritel jms sinu vastu .
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
06.03.2014 01:42:36
|
|
|
Sa ma tean, et ka teine pool peaks krüpteeringut kasutama, kuid kui turvaline selline krüpteeringut on? Ja kui juba häkkereid mainisid, siis on neil mingeid võimalusi antud süsteemi sisse häkkida?
Edit: Hästi... Värskelt nüüd peale selle teema tegemist on uudis, kuidas Paeti ja Ashtoni kõnet pealt kuulati.
On mõnel tegelasel siin krüpteeritud suhtlemist võimaldav telefon?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
10.03.2014 00:08:32
|
|
|
Seda sama Boeingit mainisin ka oma esimeses postis,kuid seda toodetakse usas ehk siis asi on turvalisest väga kaugel - usa tootjal pole mingit võimalust NSA'le ei öelda ja kõik krüpteeringu võtmed antakse nagunii ilusti edasi. Blackphone on euroopa toodang ja kaldun rohkem usaldama seda teemat. Eks tuleb millalgi sellised ligi võtta ja vaadata mida need endas kujutavad
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|