Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  läptopist muusika juhtmevabalt võimendisse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anti112
HV Guru
Anti112

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.10.2013 02:31:31 vasta tsitaadiga

Vares kirjutas:
http://www.audiopro.com/products/living-wf100

HDMI-d ei vaja, heli võtab digitaalselt arvuti USB-st, vajalikud ühenduskaablid ka komplektis.

Korralik lahendus, aga hind kuskil 120-130€ kandis...
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vares
Kreisi kasutaja
Vares

sõnum 24.10.2013 10:42:53 vasta tsitaadiga

Viitasin asjale, mis reaalselt siin salongis olemas.

woozy kirjutas:
Vares kirjutas:
http://www.audiopro.com/products/living-wf100

HDMI-d ei vaja, heli võtab digitaalselt arvuti USB-st, vajalikud ühenduskaablid ka komplektis.

Omad kogemust ka või lihtsalt googeldasid välja selle?

mar6o
HV kasutaja
mar6o

sõnum 28.11.2013 16:17:46 vasta tsitaadiga

Ise kasutan Speedlink Trap nimelist vidinat.

Algselt plaanisin sellega autos telefonist juhtmevabalt mussi kuulata. Seadmel on endal peal helitugevuse reguleerimise ja loo vahetuse nupud, mis näiteks minu Sony Xperia Miniga täitsa töötavad. Lisaboonusena toimib see parema puudumisel ka üsna okei HF-seadmena (omab mikrit), kui seade juhile piisavalt lähedale asetada. Kodus on seda samuti mugav kasutada, ise lasen nt tahvlist muusikat muusikakeskusesse. Helikvaliteet on okei, FM-saatjaga ei tasu võrreldagi.

Kuigi mina ostsin selle 30 euroga, on see praegune 15-eurone hind selline, et äraproovimiseks tasub ikka osta.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
MeaDz
HV kasutaja

sõnum 28.11.2013 17:21:49 vasta tsitaadiga

Mul oli endal sarnane probleem, see kõrvaklapi väljundi juhe oli äärmiselt ebamugavas kohas, ning tuli leida teine tee. Mina võtsin USB helikaardiks Creative Soundblasteri ja olen väga rahul. kaardil omal juba kaasas miski 1,5-2m juhe, et saab arvutist eemale viia. Lähimad võimendid asuvad kaardist aga 6-7m kaugusel. Kaardist lähevad välja RCA pesad, millel on mul jagajad vahel, kuna 4 erinevat võimendit on korraga taga. Nüüd kogu see juhtmepakk on kuskil laua taga mitte enam laua peal.
EDIT: Lisa boonus, et helikaardiga oli kaasas pult icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
woozy
HV Guru
woozy

sõnum 13.01.2014 15:48:12 vasta tsitaadiga

mar6o kirjutas:
Ise kasutan Speedlink Trap nimelist vidinat.

Algselt plaanisin sellega autos telefonist juhtmevabalt mussi kuulata. Seadmel on endal peal helitugevuse reguleerimise ja loo vahetuse nupud, mis näiteks minu Sony Xperia Miniga täitsa töötavad. Lisaboonusena toimib see parema puudumisel ka üsna okei HF-seadmena (omab mikrit), kui seade juhile piisavalt lähedale asetada. Kodus on seda samuti mugav kasutada, ise lasen nt tahvlist muusikat muusikakeskusesse. Helikvaliteet on okei, FM-saatjaga ei tasu võrreldagi.

Kuigi mina ostsin selle 30 euroga, on see praegune 15-eurone hind selline, et äraproovimiseks tasub ikka osta.

thumbs_up.gif Lähen ostan ära mingi päev..

Windows 7 ei suuda tuvastada seda seadet st. drivereid pole. Speedlink kodulehelt kah ei leia neid.. icon_rolleyes.gif
Mobiiliga probleemi ei ole.

Lenovo R61

Kõik korras nüüd.. Uuendasin bluetooth draivereid ja töötab nagu kulda icon_smile.gif
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 120
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  läptopist muusika juhtmevabalt võimendisse mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.