praegune kellaaeg 20.06.2025 21:12:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Anti112
HV Guru

|
24.10.2013 02:31:31
|
|
|
Korralik lahendus, aga hind kuskil 120-130€ kandis...
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vares
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6o
HV kasutaja

|
28.11.2013 16:17:46
|
|
|
Ise kasutan Speedlink Trap nimelist vidinat.
Algselt plaanisin sellega autos telefonist juhtmevabalt mussi kuulata. Seadmel on endal peal helitugevuse reguleerimise ja loo vahetuse nupud, mis näiteks minu Sony Xperia Miniga täitsa töötavad. Lisaboonusena toimib see parema puudumisel ka üsna okei HF-seadmena (omab mikrit), kui seade juhile piisavalt lähedale asetada. Kodus on seda samuti mugav kasutada, ise lasen nt tahvlist muusikat muusikakeskusesse. Helikvaliteet on okei, FM-saatjaga ei tasu võrreldagi.
Kuigi mina ostsin selle 30 euroga, on see praegune 15-eurone hind selline, et äraproovimiseks tasub ikka osta.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
28.11.2013 17:21:49
|
|
|
Mul oli endal sarnane probleem, see kõrvaklapi väljundi juhe oli äärmiselt ebamugavas kohas, ning tuli leida teine tee. Mina võtsin USB helikaardiks Creative Soundblasteri ja olen väga rahul. kaardil omal juba kaasas miski 1,5-2m juhe, et saab arvutist eemale viia. Lähimad võimendid asuvad kaardist aga 6-7m kaugusel. Kaardist lähevad välja RCA pesad, millel on mul jagajad vahel, kuna 4 erinevat võimendit on korraga taga. Nüüd kogu see juhtmepakk on kuskil laua taga mitte enam laua peal.
EDIT: Lisa boonus, et helikaardiga oli kaasas pult
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
13.01.2014 15:48:12
|
|
|
mar6o kirjutas: |
Ise kasutan Speedlink Trap nimelist vidinat.
Algselt plaanisin sellega autos telefonist juhtmevabalt mussi kuulata. Seadmel on endal peal helitugevuse reguleerimise ja loo vahetuse nupud, mis näiteks minu Sony Xperia Miniga täitsa töötavad. Lisaboonusena toimib see parema puudumisel ka üsna okei HF-seadmena (omab mikrit), kui seade juhile piisavalt lähedale asetada. Kodus on seda samuti mugav kasutada, ise lasen nt tahvlist muusikat muusikakeskusesse. Helikvaliteet on okei, FM-saatjaga ei tasu võrreldagi.
Kuigi mina ostsin selle 30 euroga, on see praegune 15-eurone hind selline, et äraproovimiseks tasub ikka osta. |
Lähen ostan ära mingi päev..
Windows 7 ei suuda tuvastada seda seadet st. drivereid pole. Speedlink kodulehelt kah ei leia neid..
Mobiiliga probleemi ei ole.
Lenovo R61
Kõik korras nüüd.. Uuendasin bluetooth draivereid ja töötab nagu kulda
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
1 :: |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|