Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Rain
Kreisi kasutaja

|
26.09.2003 10:21:09
Küsimus Nec multisync XV17+ kohta |
|
|
Monitor on ligi pool aastat töötanud nii, et umbes iga poole tunni järel viskab pildi eest ära. Lülitan korraks välja ja uuesti sisse on jälle kõik korras. Milles võiks viga olla? Pilt on muidu üldiselt udune ka kas selle vastu ka midagi aitab?
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
26.09.2003 16:41:36
|
|
|
mingi power manager ei ole peale panndud?
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
1 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
rain128
HV vaatleja

|
26.09.2003 16:52:43
|
|
|
Asi tundub tõsine.
Kui ostsin omale 15" SONY 100ES siis see ei tahtnud kuidagi minu Cirrius Logicu videokaardiga kokku minna (aasta oli 98 ). Sõbra ATI peal töötas ilusti aga minu videokaardiga tegi pidevalt De-Gaussi. Töötas nii umbes kuu aega siis pani jäädavalt pildi tasku. Garantiis ma ei kõssanud sõnagi ja sain uue kuvari. Seisis teine 2 kuud nurgas enne kui uue videokaardi muretsesin.
Minu nõuanne, proovi "igaks sajaks elujuhtumiks" kellegi teise korraliku videokaardiga arvuti taga, kui see ei aita siis on kuvari viga ja saada garantiisse. Kui garantiid ei ole siis PC MOUSE hoolduses on elektroonik nimega Sergei, kes kuvaritest matsu jagab. Kindlasti on linna peal veel neid kuvari spetse aga teisi ma ei tea.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rain
Kreisi kasutaja

|
26.09.2003 17:51:42
|
|
|
Ei ole mingit powermanageri peale pandud ja nüüd uus samsungi molu töötab korralikult selle sama videokardi taga. Monitor lööb pildi eest ära nii, kui oleks kinni lülitatud, tuli läheb ka kollaseks nagu siis kui on välja lülitatud.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rain
Kreisi kasutaja

|
29.09.2003 15:01:29
|
|
|
Ei oska siis rohkem keegi miskit asjalikku soovitada?
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|